Sayfa 147/151 İlkİlk ... 4797137145146147148149 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. "bizim mekan hacklenmiş ilginç" demiş vop topiginde. uleyn biz yaziyoz işte. nasıl hacklenmiş. yüzüm yok demiyor da, ipliğim pazara çıkarıldı demiyor da, her yazdığımın tersi oldu. bu yüzden bi açıklama yapmam gerekiyor. o yüzden burda yazamiyom demiyo da hacklenmis diyo. Allah ıslah etsin.

2. bi kaç tane yalakası vardı. yazsanıza leyn. savunsaniza ustanizi.

3. siz hep sessiz bi kitle mi var sanıyorsunuz burda. pabucumun ters kolpacilari

4. Flood yapıyor yahu,kendi kendine konuşuyor, şizofren mi nedir? kim ne kadar kemik atıyor bu aşağılık iş karşılığı.

5. Topluyorum hala.3.50 3.54 arası bu kadar yatay kalması nı beklemezdim.büyük ihtimal 3.60 3.50 arası gider gelir yazı tamamlar diye düşünürdüm.şimdi malı taşıyoruz mu acaba çıkmaz mı acaba diye düşünen sayısı arttıkça ortam oluşuyor demektir.bu kadar stabil kalması da enerji biriktirdiğine işarettir.eylülde dip tepe %5 marj bekliyorum.düşse de artsa da toplamaya devam ederim.ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    Topluyorum hala.3.50 3.54 arası bu kadar yatay kalması nı beklemezdim.büyük ihtimal 3.60 3.50 arası gider gelir yazı tamamlar diye düşünürdüm.şimdi malı taşıyoruz mu acaba çıkmaz mı acaba diye düşünen sayısı arttıkça ortam oluşuyor demektir.bu kadar stabil kalması da enerji biriktirdiğine işarettir.eylülde dip tepe %5 marj bekliyorum.düşse de artsa da toplamaya devam ederim.ytd.
    aynen toplamaya devam, 3,52 3,53 lerden bu hafta 5k $ aldım. çöp tl geldikçe almaya devam

7. Endeks yoruldu.2018 %11 gibi devletin enflasyon düzeltmesi hesabına göre en geç 2018 ilk çeyrekte dikey bir hareket oluşmasını beklerim.gitmediği her ay alıma da devam ederim.ytd.eylülde 3.70 3.60 hareketi bekliyorum.ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    Endeks yoruldu.2018 %11 gibi devletin enflasyon düzeltmesi hesabına göre en geç 2018 ilk çeyrekte dikey bir hareket oluşmasını beklerim.gitmediği her ay alıma da devam ederim.ytd.eylülde 3.70 3.60 hareketi bekliyorum.ytd.
    alıma devam, hele bu seviyeleri kaçırmak çok büyük hata olur. ben her ay 4-5k $ alıyorum,gram pişman değilim.

Sayfa 147/151 İlkİlk ... 4797137145146147148149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •