Sayfa 25/997 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Ben de USD/TRY kurunun mevcut seviyelerden aşağı inmesini önlemek için kimlerin kimin parası ile FX piyasada USD/TRY long pozisyonlar açtığını ve her gece için ne kadar swap faizi ödendiğini çok merak ediyorum.
    Malumlar tüm kurumları ve yandaşlarıyla FX de yüksek kaldıraçlı short pozda,bunu offshore üzerinden yaptıları için kendilerini gizliyorlar. Bu işin sonunun felaket olacağı bariz.yine biz zarar göreceğiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    bende doların yükselmesini bekliyordum... ama fena çakacaklar gibime geliyor....çoğunluk dolar mevduatta oldukça malesef böyle olacak.......
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    bende doların yükselmesini bekliyordum... ama fena çakacaklar gibime geliyor....çoğunluk dolar mevduatta oldukça malesef böyle olacak.......
    Yaz ayları turizm geliri yüksek enerji gideri düşük doların düşük olması normal. Kış ayları arz düşük talep yüksek. Zaman yaklaştı...

4. Bu topiğinde eski havası kalmadı, tl mevduatçısı azalınca normal herhalde.

5. ben artık yazmıyorum.
    acayip tepki alıyorum.
    insanlar fitne fesat.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. dil bilgisi düzeltenden eksik bilgi verene ne ararsan var.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu seviye kotu degil USD almak icin.

Syg,
    Bu mesaj önemli.
    Dudu kaatları satmıştır.

8. önümüzdeki iki hafta boyunca usd/tl de gevşeme bekliyorum.

amerika da işler iyi gitmiyor, sürekli istifalar var..

ecb de tahvil alımı candır dedi..

borsa bu seviyede oyalanır ve borsaya çok para girişi olmaz diye düşünüyorum, hatta bir miktar çıkış olabilir burada çıkan paralar tahvile girecektir bu da faizleri bir miktar gevşetebilir..

ytd..

Sayfa 25/997 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •