1.34 teknik direnç kirarsa hacimli tavana drekk
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.34 teknik direnç kirarsa hacimli tavana drekk
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üslupları düzeltelim formu kirletmeyelim..bilgi paylaşalım.. yok dedeymis yok amcaymış..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
Ya kardeşim işkembeden sallayıp durma..bak isine
Bakin bilgilendirmeler icin teşekkür ederim. Hakkınızı yiyemem cvp lar verdiniz ama yeterli değil sadece eskiyi satmak ruchana yetmiyo ruchan da satmak gerekiyor...ya benim hesap hata var ya ben anlatamıyorum...hangisi daha mantıklı onu kavrayamadim...benim tekhatam nakit yokken bu hissede kalmak oldu...
Dede gibi sanal olsam abuk subuk bende konuşurum ondan tepki verdim size neyse uzatmaya gerek yok...
Arkadaşım sana ilk gün aracı kurumunu ara yazmadım mı ben?Sende beni anlayabiliyormusun.Aç şu an telefonu beni bu işten en az zararla nasıl çıkarım söyleyin yapıcam de.Daha ne dim ben sana.Hak falan önemli değil yeter ki sana faydamız olabilsin.Olmadı kredi çekebilme durumun varsa onu bile masaya koy hatta.Ben anlamıyorum 2,14 te bedelli açıklamış hisse günlerce 2,5 da gezinmiş.Bu durum zaten bir çok profosyonel için bile kolay değil.Sen bu riski neden alırsın.Ya da senin aracı kurumun ne iş yapar.Bilgi vermek onların görevi.
0.70 tem bahseden vatandaş
Sizin ne hakkınız vardı
Dedeniz öldü galiba ve hisse onun pençelerinden kurtuldu
Ruhuna okudum dedenizin Fatiha'sını
Dede dil alti hapini almamis.
Ordaki deniz yatirimi gordun mu iyi bak
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer İmleri