Sayfa 337/1009 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Kara Kemalim , sen baya ak olmuşsun ama faydası yok sana..neticede karasın.

Ben 3 yıl banka hissesinde beklemişim.. 3 koca sıcak yaz... Eğer dördüncü yazda bekleseydim yine değişen bir şey olmazdı.... Buna adım gibi eminim. Sen sırtlanların trolü olmaya devam et... Bir kulağımızın arkası kalmıştı ... Onuda koruduk dördüncü yıl...

Boşuna yandaşlık yapıyorsun .. Bu işlerde kim çakallara kim millete çalışıyor net anlaşılıyor artık... 15 yıllık borsacıyız neyin ne şekilde yürüdüğünü anlarız artık... Ben hisseleri satmasam zararım katlanırdı kesinlikle eminim.borsadan anlamayanlara anlat sen bu işleri.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yurtdışında 50 bin Euro olan Mercedes burada 100 bin Euro denk geliyor .

Demek ki tl iki kat değerli oluyor nasıl oluyorsa burada misliyle alınan ötv lerden haberi olmayan boş zırvalama bir mesaj .

Düz mantıkla Euro 8 olursa 50 bin Euro mu olur Mercedes yoksa 200 bin Euro mu katlanmalı ötv ile cevap nedir acaba .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    sana bana ona buna soktuklari otv ile (sen buna otv diyorsun ben gercek fiyati diyorum) gercek fiyati bulabilirsin, varsa aranizda gucu olan cikarsin bakalim benim dedigim fiyatlara..laf olsun torba dolsun misali iki macd egrisi cizip bolinger bandindan kesenleri iceren rsi falan..
    hee nasi olurdu, heleki yukselen trendine ait bi grafikse.. hayaller 4 , gercekler 3.50 ; devletin gercegi ise bambaska..
    dolar 5 tl olacak yazayimda, bi kac begeni alayim bari..
    not dusumunde yeni not hedefini fiyatlar borsa, gercekleri satar, beklentiyi satin alir..
    yarin bi gun not iyilestirmesi gelirse iste o zaman arkana bakmadan kac..ytd

3.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    aynen katılıyorum işin özeti budur.uzun vade de su yolunu bulur ama genelde onu kesildiğinde amaçlarına ulaşacak yolları algıyla işleye işleye sonuca ulaşıyorlar.bu ekonomi bu modelle 2 yıl dayanamaz.bişeyler satarlar cansuyu olur 1 yıl daha gider.
    3 ay bile dayanacağını sanmıyorum,çok risk aldılar. kgf saatli bomba gibi bekliyor.ne kadar yanlış varsa bu sene yaptılar,çünkü panik haldeler.

4. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Gerçek fiyatı ne demek oluyor ki acaba .

Örnek bira Avrupa da bir şehirde 24 lü kutu bira 18 -20 tl 4.5,-5 Euro

Bizde 24 lü 180-200 tl .

Bu bira endeksine göre Euro 40 tl olması gerekiyor .

Yarın don gömlek ne varsa Euro alayım bari .

Gerçek fiyat tabi vergi yok burada yersen tl mis çok değerli [emoji23][emoji23][emoji23]

Ama dondurma orada burada aynı fiyat mesela topu 4-5 lira bir yerde oturup yersen avrupada yakın değil mi onda niye uçurum yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dolarda olduğumuz için bu haberleri paylaştığımızı ima ettiğiniz zehabına kapıldım...

Aman ha...
    Yok estağfurullah..öyle bir düşüncem yok.o kadar tanıdım artık.sadece haber çok yanlış.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Kara Kemalim , sen baya ak olmuşsun ama faydası yok sana..neticede karasın.

Ben 3 yıl banka hissesinde beklemişim.. 3 koca sıcak yaz... Eğer dördüncü yazda bekleseydim yine değişen bir şey olmazdı.... Buna adım gibi eminim. Sen sırtlanların trolü olmaya devam et... Bir kulağımızın arkası kalmıştı ... Onuda koruduk dördüncü yıl...

Boşuna yandaşlık yapıyorsun .. Bu işlerde kim çakallara kim millete çalışıyor net anlaşılıyor artık... 15 yıllık borsacıyız neyin ne şekilde yürüdüğünü anlarız artık... Ben hisseleri satmasam zararım katlanırdı kesinlikle eminim.borsadan anlamayanlara anlat sen bu işleri.
    ''istediğini söyleyen istemediğini işitir''
    buna iyi bir örnek olmuş.
    çok kaşınmamak lazım.
    elinize sağlık.

7.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    iyi işte çözmüşsünüz siz işi
    satın o %60 usd yi
    alın borsayı..
    malum %40 zaten tl desiniz
    işte bist te beklentinizde 5 dolar olduğuna göre paranın anasını kovalarsınız..
    hadi kolay gelsin.
    gece,gece iyi güldüm...

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Gerçek fiyatı ne demek oluyor ki acaba .

Örnek bira Avrupa da bir şehirde 24 lü kutu bira 18 -20 tl 4.5,-5 Euro

Bizde 24 lü 180-200 tl .

Bu bira endeksine göre Euro 40 tl olması gerekiyor .

Yarın don gömlek ne varsa Euro alayım bari .

Gerçek fiyat tabi vergi yok burada yersen tl mis çok değerli [emoji23][emoji23][emoji23]

Ama dondurma orada burada aynı fiyat mesela topu 4-5 lira bir yerde oturup yersen avrupada yakın değil mi onda niye uçurum yok

Bütün Avrupa şehirlerinde böyle mi fiyatı bilmiyorum... Ama Türkiye'de çok yüksek.. Ben alkol kullanmam , sosyal içiciyim. Zararlımıdır ? Evet fazla içersen zararlıdır.

Bizde niye yüksek; buradan şu anlam çıkarılabilir .. Biz müslüman bir ülkeyiz, Nasıl olsa bizim kesim içmiyor veya az içiyor... Diğer kesim içiyor , geçirin gitsin.. İçmesin mendaburlar vs. Halbuki fiyat adaleti olması gerekir hazreti Ali adaletinde ... Demek ki duygusal davranış sergiliyorlar bu meyanda eğer Dediğin gibi tüm Avrupa şehirlerinde bira fiyatları böyleyse.. Bizde 10 katı gibi durum oluşuyor o Zaman .. Dediğin gibi dondurma fiyatıda 10 katı neden pahalı değilde... Biraya bu kadar vergi biniyor.. Bilinçli bir politika gibi fiyat... Efendim , Ada'm içip içip evinin nafakasını bitiriyor ,fiyatı yüksek tutalım içemesin....eeee daha kötü ya.. Fiyat yüksekse yine içiyor ve evine beş kuruş götüremiyor cebinde ne var ne yok veriyor veya sahte alkol yapıcılardan ucuz alkol alıyor....hiç olmazsa ucuz olursa cebinde beş on kuruş kalıp evine götürür..
    Bizde bir bira 2 euro ... Onlarda 24 bira 5 Euro .. Vay be... Gerçekten bilmiyordum bu durumu.

Sayfa 337/1009 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •