Alım bölgesi bence 1 in altı kesinlikle alım bolgesidirrr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alım bölgesi bence 1 in altı kesinlikle alım bolgesidirrr
Ben bu arkadaşa blok koydum
Tavsiye ederim. Takıldı aynı yerde...
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 Ağustos üyelik tarihi
Tüm mesajlar birbiri ile benziyor
Tekrar tekrar aynı şeyleri gönderiyor
2020 1 altı falan filan
Dikkat etmek lazım
Moderatör yok mu bu hissenetin
Bende zaten kafamda bloklu ; Ama bilen var bilmeyen var.Arkadaşın demek istediğinin türkçesi ;
Büyük ortak kasaya koyduğu 130 mln tl nin 100 mln lirasını kaybedecek. El insaf yani.
hesaplama ortada artık daha fazla boş konuşma burada.Sen git ipini tutanları tahtaya gönder buraya da değil.Eğer cesaretin varsa ödünç menkul kıymet alıp tahtaya bugün 1,32 den ver bakalım.Hani nasıl olsa 1 in altına alıyorsun ya.Bak bakalım başına ne işler geliyor.Yandım Allah diye nasıl bağırttırıyorlar.Öyle burada boş boş konuşup işkembeden sallamaya benziyor mu bakalım.
Bir de rüçhan pazarı uzasın diye başvurmuşmuş.Adama gülerler ya.Esas sayın site yönetiminin böyle bir zata dur dememesi olacak iş değil.
Arkadaşlar biz demiyoz şirket kotu iş yapmaz aksine şirket büyümekte her geçen gün be l ki en önde cimonto fabrika si olacak izin vade yatırım yapmak lazım yükseliş 2020 yılı tavan 2024 patlama 2026 dyo dede hisse alım yapılacak seviyelere mutlaka gelir şirkett güvenilir korkmayalim arkadaşlar dede iylesiyorrr durumu ıyii...seviyotrt sizleriiii yegenlerimin gözlerinden öper açılış güzel kapanışa dikkat dyor hayal mi kuru yo bumadimi nere.. ..
Yer İmleri