tbank ekim vadeli 14.25 eylül sonuna kadar 13.90
tbank ekim vadeli 14.25 eylül sonuna kadar 13.90
Abank da usd, 100K için % 3.80(vov ise %4.00 fakat 2,000'i boşta. Net: 3.93)
Vakıf'tan usd için oran var mı?
mehtapkarayol bazen kızdığın için duygusal tepkiler veriyorsun fakat "doğru" bir yanın olduğuna eminim.. powerpc (tartışmak için yazmıyorum) doların mutlak gideceğini düşünüyordu ve duygusal davranıyordu..
esasen (eğer doğruysa, ki sanmıyorum) babasının çeaş hissesinde 500k usd kaybettiğini söylemesi duygusal yaklaşımına bir gerekçe teşkil edebilir.
ama bence değil, çok hırslı ve duygusal düşünen birisi ve bu yüzden dolar dan çok kazanacağını düşünüyordu.. tabi herkesin istedği olsa ne ala köy..
bosporos ta duygusal tepki veriyordu ama o gerçekten devlet tarafından hazine bonosu gasp edilmiş bir kişiydi bu yüzden böyle duygusal bir öngörü de bulunması normaldi.
powerpc bana 20 li yaşlarda hurda arabaları "en sağlam, en kaliteli araba" diye öven ve müşteri arayan arkadaşı hatırlattı (dolar söylemleri)
hisse alırsan hisseler tavan tavan gitmez, dolar alırsan dolar f22 jet gibi gitmez.. bunlar rasyonel yaklaşımlar değildir..
bende de dolar var ama asla 5 olur 6 olur demedim..
Fiba usd 3.90 veriyor 250k üstü
TL Mevduatı şu aralar USD'a karşı biraz daha avantajlı görme sebebim ABD'de ki içsel olaylar.. ABD li güneyli generallerinin demokrat taraftarlar tarafından heykellerinin yıkılıp; halk arasında infial yaratılmasıdır. Bunun üzerine Trump'ın 200 gündür tek bir vadini dahi bırakın yapmayı, yapmaya teşebbüs edememiş olması. Ayrıca; dün istifa eden Trump'ın beyni sayılan Baş Stratejistte tuzu biberi oldu. Herşey bir yana ABD devleti top yekün ABD hükümetine karşı savaş açmış direkt vuruşuyorlar; hemde kıyasıya.. Ayrıca bu arada Afganistan kararı ABD yi zorluyor hemde çok fazla... Üzerine bizim MB sının enflasyon inene kadar sert ve sıkı duruşa devam etmesi; ABD'den cılız ve zayıf enflasyon verilerinin gelmesi TL'yi değerlendirdi... USD kaderini ilerleyen günlerde göreceğiz... Benim şahsi fikrim 3,47 TL olma durumu var.. Şimdilik durum budur...
YTD...
Yer İmleri