Sayfa 17/23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
Arama sonucu : 180 madde; 129 - 136 arası.

Konu: 2018 krizi için YASTIK ALTI ne tutulmalı ?

1. yapılır 9ayda %100 rahat yaparsınız ancak önemli olan bundan sonra günlük sat - al ile yukardan satmaya bakmak piyasa böyle olunca bundan sonraki 9 ayda bir %100 daha yaparsınız
    ana endeks %50 prim yapmış iki tane hisseden %20+%20 kazansanız zaten %43 yapar
    100 Tl olur 143 TL üstüne bir %20 daha yapsnız?
    olur 171TL
    171 tl iken bir %20 daha olur 205.9 TL
    kısacası 4 tane %20 yakalasanız süper olur..
    işte vatandaş bunu hesaplamaz..o hisse %50 getirdi bu da getirecek diye düşünür ancak beklediği hiç bir zaman olmaz.

mesela KOMHL ile ittfh arasındaki olay gibi vatandaş gider ittfh alır aslında temelde kasası boştur
    kasası %300 dolu komhl almaz çünkü forumlarda komhl için kötü,eee ka ka denir..ittfh için ise uçacak kaçacak denir

DENGE mesela kaç zamandır sayfasına bile girmedim bakmam zihnimi bulandırmasın diye
    aynı şekilde EDİP
    ancak pazarlamacılara karşıyım her zaman.

PRKME örneği mesela kaç yıldır zarar ancak yılın en çok kazandıranı olacaktı 9 ayda %150 denfazla getirdi satma vakti dedik.5,2 TL idi 5,5TL oldu yaptılar reklam olsun diye.sonuç 4 tL altına indi bir anda.

daha çok örnek yazarım

#########şuan ödünç pay alıp satmak veya viop satış oynamak ile önümüzdeki 9 ayda %50 neden kazanılmasın?
    aşırı şişkin AMERİka avrupa..ve biz..
    ne yapacaklar bu havada 140 bin endeks mi?
    maksimum anlık 113000 dedik o da 1 saat içinde hacimsiz yaparlar diye söyledim onu bile görmedi piyasa.
    gösteremezler satan ve satıştaki emir adetleri çok vatandaş satmak istiyor demektir emir adeti.büyükler zaten piyasaya emir yollamaz
    onların algoritmaları anlık emir yollar.gizli emir yollar.
    tarih teknik analiz ile örtüşüyor kendimden eminimki eylül ortasına kadar dolar 3,35 gösterilmeli ki vatandaştan toplanılsın bunun için Amerika ile koreyi bir yarıştırırlar vatandaş korkar satar ondan sonra gelsin dolar da yükseliş.

ancak tavsiyem altın dolar ile hesaplanır çünkü dolar Yüzde 1 yükselsin altında %1 yükselir eğer ki ons fiyatı aynı kalırsa.####
    ######

eylül ortasına kadar ise 90bin desteği kısacası uzun vade destek makxium 89000 civarı gösterilmeli
    nisan 2018 civarında ise yine teknik olarak 71000 gösterilmeli.

televizyon size gerçeği söylemez duygularınızla değil Teknik oynamak için televizyon izlemeyin...teknik düşünün..grafiğe göre oynayın..grafikler yanılır ama yanılma payını mutlaka size geri iade eder.

2.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    yapılır 9ayda %100 rahat yaparsınız ancak önemli olan bundan sonra günlük sat - al ile yukardan satmaya bakmak piyasa böyle olunca bundan sonraki 9 ayda bir %100 daha yaparsınız
    ana endeks %50 prim yapmış iki tane hisseden %20+%20 kazansanız zaten %43 yapar
    100 Tl olur 143 TL üstüne bir %20 daha yapsnız?
    olur 171TL
    171 tl iken bir %20 daha olur 205.9 TL
    kısacası 4 tane %20 yakalasanız süper olur..
    işte vatandaş bunu hesaplamaz..o hisse %50 getirdi bu da getirecek diye düşünür ancak beklediği hiç bir zaman olmaz.

mesela KOMHL ile ittfh arasındaki olay gibi vatandaş gider ittfh alır aslında temelde kasası boştur
    kasası %300 dolu komhl almaz çünkü forumlarda komhl için kötü,eee ka ka denir..ittfh için ise uçacak kaçacak denir

DENGE mesela kaç zamandır sayfasına bile girmedim bakmam zihnimi bulandırmasın diye
    aynı şekilde EDİP
    ancak pazarlamacılara karşıyım her zaman.

PRKME örneği mesela kaç yıldır zarar ancak yılın en çok kazandıranı olacaktı 9 ayda %150 denfazla getirdi satma vakti dedik.5,2 TL idi 5,5TL oldu yaptılar reklam olsun diye.sonuç 4 tL altına indi bir anda.

daha çok örnek yazarım

#########şuan ödünç pay alıp satmak veya viop satış oynamak ile önümüzdeki 9 ayda %50 neden kazanılmasın?
    aşırı şişkin AMERİka avrupa..ve biz..
    ne yapacaklar bu havada 140 bin endeks mi?
    maksimum anlık 113000 dedik o da 1 saat içinde hacimsiz yaparlar diye söyledim onu bile görmedi piyasa.
    gösteremezler satan ve satıştaki emir adetleri çok vatandaş satmak istiyor demektir emir adeti.büyükler zaten piyasaya emir yollamaz
    onların algoritmaları anlık emir yollar.gizli emir yollar.
    tarih teknik analiz ile örtüşüyor kendimden eminimki eylül ortasına kadar dolar 3,35 gösterilmeli ki vatandaştan toplanılsın bunun için Amerika ile koreyi bir yarıştırırlar vatandaş korkar satar ondan sonra gelsin dolar da yükseliş.

ancak tavsiyem altın dolar ile hesaplanır çünkü dolar Yüzde 1 yükselsin altında %1 yükselir eğer ki ons fiyatı aynı kalırsa.####
    ######

eylül ortasına kadar ise 90bin desteği kısacası uzun vade destek makxium 89000 civarı gösterilmeli
    nisan 2018 civarında ise yine teknik olarak 71000 gösterilmeli.

televizyon size gerçeği söylemez duygularınızla değil Teknik oynamak için televizyon izlemeyin...teknik düşünün..grafiğe göre oynayın..grafikler yanılır ama yanılma payını mutlaka size geri iade eder.
    Kısa vade alım satım tecrübe yetenek sürekli takip şans gibi pek çok faktörü bir arada içerdiği için bize gelmez. Yapana saygım sonsuz zor kazanıyorum düşünce bilanço incelerim 5 hisse alırım çıkınca çıkarım benim yaklaşımım da bu şekilde. Önce kaybetmemek lazım...

Stoploss yapmam. Teknik analize bakmam. Düştükçe ek yapabilecek şekilde kademeli alırım.

Erken sattık para lazım oldu ona yanıyorum sadece

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kısa vade alım satım tecrübe yetenek sürekli takip şans gibi pek çok faktörü bir arada içerdiği için bize gelmez. Yapana saygım sonsuz zor kazanıyorum düşünce bilanço incelerim 5 hisse alırım çıkınca çıkarım benim yaklaşımım da bu şekilde. Önce kaybetmemek lazım...

Stoploss yapmam. Teknik analize bakmam. Düştükçe ek yapabilecek şekilde kademeli alırım.

Erken sattık para lazım oldu ona yanıyorum sadece
    hisseler neydi soramam ancak siz satında ani bir yükseliş daha oldu mu? olduysa bunun anlamı siz tahta sahibinin eline verince adam küçükse malı satmak için çabalar ve en kötü 1 kademe üste satmak için tahtayı kaldır vur yapar gözünüze çarptı mı?

4.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    hisseler neydi soramam ancak siz satında ani bir yükseliş daha oldu mu? olduysa bunun anlamı siz tahta sahibinin eline verince adam küçükse malı satmak için çabalar ve en kötü 1 kademe üste satmak için tahtayı kaldır vur yapar gözünüze çarptı mı?
    Tabi ben bayram öncesi / sonrası verdim sonra epey gitti. Kağıtlar tekfen, ykbnk, thyao, karel, isgsy idi. En iyi karel ve tkfen, en kötü isgsy getirdi. Ortalaması %100 oldu. By değilim özellikle büyük tahtalarda görmemiştir bile beni . Zaten çok büyük parayla borsa oynanmaz ancak krizde temettü kağıdı alır sonra temettü yersin zor yani alıp satmak adamlar çakal o konuda size katılıyorum.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. hadi bakalım XU100 ü dokunduracaklar mı 113150 direncine .
    dokunursa ve geçerse 115000 aşırı satım noktası olur oradan ŞELALE düşüşü ile sert düşme noktası desteği olan 87000lere geriler 3 ay içinde

6. Şort açsana ordan alem delikanlı görsün

7. Merhaba
    forumu nisandan bu zamana izliyorum,dedikleriniz çıkıyor teknik analiz dersi alıyorum teknikler tam oturuyor,fakat ekstra bir indikatör kullanıyorsanız paylaşabilecekmisiniz? 113000 seviyesi çok güçlü bir uzun vadeli direnç tabii sizin deyiminizle vatandaş basit borsadan kazanmak isteyenler bunun üstünde alım yapabilir ancak 113000kırılması sadece reklam amaçlı olabilir mi? dedikleriniz gibi televizyon reklamını yapar .böylece üst direnç ile 113000 direnci ile arada kesişme olmaz mı? üst direnç çok yukarda bundan dolayı 113000 in üstüne bir %5 daha ekledikten sonra sert düşme ihtimali çok yüksek.Short açın denilmiş ben short açacak olsam 115000 ile 119000arası görülürse bu aralıktan kredi çekip Short açmayı düşünüyorum.kaybettirmeyecek short noktası bu aralık.bu seviyeden short açılır ancak 115000 görülürse ilk aşamada zarar yazılır.
    mantıklı senaryo olurmu?düşünce iyi mi?

8. 110000 endeksteyiz yanlış mıyım?

##########
    endeks hisseleri kimsenin elinde kaldı mı hangi vatandaşta mevcut?

############

bırakın taşısınlar endeksi ne kadar taşıyacaklar? ne kadar güçleri yetecek?

############

sizin dediğiniz gibi merak etmeyin bende Short açarım o kısma kadar gelse

ancak yükselişe bakınca anlaşılıyor ki daima endeks hisseleri ile endeksi kaldırıyorlar bunlarda vatandaşın elinde yok

###########

110000+%6 =116000 düzeltme payı da eklersek %3
    116000x1,03=119480 gibi bir değer çıkar 1000puanda yanılma çizgi hatasına gitsin

tam o ksıım rallinin biittiiği yer olacaktır.
    aksine bir ralli başlayacak bu seviyeden sonra bu kez bu size hisse pazarlayanlar
    gülmeye başlayacak çünkü o kadar hızlı düşmeye başlarız ki 89000 için 3 aylık bir zaman yeterli olur.

###############

short iyidir ancak taşıyabildiğiniz kadar iyidir.
    örnek 110000endeksten short açtınız tüm paranızla 116000 oldu batmamanız gerekli vatandş kumar gibi oynuyor
    kademeli satacaksın
    kademeli alacaksın
    ben kademeli short açtım biraz bekliyorlar birazı iyi tuttu kar ile kapattım yükseldikçe SHORT yapıyorum zaten,
    belli bir miktar üstünde getirince kapatıyorum.
    ancak yukarıdaki seviyeleri görmek için yine Endeks hisseler i Gider yine vatandaşn elindeki hisseler yerinde sayar.

zaten endeks oynadığınız zaman risk bile almazsınız

yarın bir Nükleer füze fırLATsalar 3 AYLIK verdiğim düşüş grafiklerine agustos ayı kapanmadan ulaşırız.

############
    neden SHORT
    çünkü ABD , almanya endeksleri aşırı şişkin şirketler kar üretmiyor
    kar üretmek için eleman çıkartıyor bu adımlar ise ekonomileri çökertiyor.

para harcayacak insan bulamazsan malını kimseye satamazsın..

#################

110000 üstünde her 500 puanda 2 birim short açsak 116000e kadar onun üstünde ise her 500 puanda 5 birim short.

Sayfa 17/23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •