Sayfa 181/900 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Sabır edip kazanırız inşallah. Kapanışta 0.87 ye 1.25 milyon, 0.88 den 740 bin vardı.740 bin 500 bin civarına düştü. İnşallah burdan dönüş yapar. Hacimli bir dönüş olsun .☺ ytd.

2. Maksimum % 10 daha düşer tepki alımı ve topladıkları ile minimum 85 iyimser hali 95 kuruş arasında kapanır cuma günü yola girer bayram sonrası 1 üstüne atıp yoluna devam eder. Panikleyip satana yazık olur bu tuzağa kısa vadeciler ve ky düşer. Böyle bir düşüşün bir benzeri hedefsigorta da oldu düşüşün üstünden bir hafta geçemeden % 35 primlendi. Kafam rahat olurda dediğim gibi 80 kuruşa kadar düşerse takviye yapar bir ay beklerim. Tahminim cuma günü 90 kuruş 1 lira arasında olacak. Yarın bol adrenalin ve ters köşe bekliyorum...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

3. Bana laf çakıp durmayın, ben kimseye ne al dedim ne de sat dedim, 90 altına da düşmez demedim, sadece beş iş günü içerisinde tekrar 1 in üzerine atabileceği tahminimde bulunup yatırım tavsiyesi değildir dedim. Benim yorumuma bakıp da alan da satan da umrumda olmaz, nedeni belli öyle bir tavsiyem olmadı. Bayramdan sonra görüşmek dileğiyle. 5 iş günü bayram sonrasına tekabül ediyor bu arada. Saygılar sevgiler..

4.  Alıntı Originally Posted by dussokagi86 Yazıyı Oku
    Bana laf çakıp durmayın, ben kimseye ne al dedim ne de sat dedim, 90 altına da düşmez demedim, sadece beş iş günü içerisinde tekrar 1 in üzerine atabileceği tahminimde bulunup yatırım tavsiyesi değildir dedim. Benim yorumuma bakıp da alan da satan da umrumda olmaz, nedeni belli öyle bir tavsiyem olmadı. Bayramdan sonra görüşmek dileğiyle. 5 iş günü bayram sonrasına tekabül ediyor bu arada. Saygılar sevgiler..
    Alınma hemen kardeş... Ama yaptığın paylaşım yanlış... işi bilmeyen biri ya da birileri etkilenir alım yapar Vebal alırsın... Anlatmaya çalıştığımız bu... Yoksa biz bu kağıdın gediklisi sayılırız... 40 kuruşlardan beri buralardayız...

5. Olumlu olmakta yarar var. Kaç yıl sonra 1.3 civarına geliyor hisse. Ordan buraya gel var bunda bir şey. Belki kendim öyle istiyorum ama diğer hisseleri nerelere gelmiş bizimkisi neden gelmesin. Bakarsın kphol ile bizim hisse arasında bir birlesme yapar. Sabah ola hayrola . Söylediklerim ytd. Bende 1 den yakalandım.☺

6. Satmadigin sürece zarar yazmaz. Gyo sektörünün pd değerinin 3 / 5 katı muadili şirketler var. Yyapı almıştım 1.50 den bugün 2.10 'dan verip buraya geldim maliyetim 91 kuruş yâni 1.31 den buraya kadar düştü ise elbette çıkacağı gün yakın ben de en geç bayram haftası sonrasında yeni rotasına girer diye tahmin ediyorum. Yarın ola hayrola...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

7. 0.88 den 62bin aldım ama doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum. Düşen bıçak tutulmaz derler ama ben hiç zarar etmedim

8. Malı ky'ye devretmişler yorumlardan anladığım kadarıyla... En iyi alıcı akyatırımın sırrı çözüldü... Bu vicdansızlar bizdsn bu malı almadan götürmezler... Yandı gülüm keten helva... [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Sayfa 181/900 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •