Neyse ustadlar... hepinuze tesekkur ederim. Geceniz guzel yatýrýmlarýnýz bereketli olsun... Allah a emanetsiniz...
Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Sacro Hoca dogru soyluyor. El- Hak, Krdmd ve Fener haricinde yamukl yapan kagidini gormedim. Belki onlar da nazarliktir... Mukavvaci sirket bile gitmis, bugun gorunce gulumsedim. "Sacro Hoca beni aniyordur simdi" diye gecirdim icimden. Hem de iyi gitmis hani..Alanlara hayirli olsun...
Selam ile,
freesky
Herkese gunaydin...
Bir yanlis anlasilmayi duzeltmekte fayda var ...
Benim yazdiklarim kimseyi itham etmiyordu... Hele sn sacroyu asla...
Hem keske onun listesinden secseydim ....
Ben kendi beceriksizligimi anlattim sadece ....
Serzenisimde kimseyi kastetmedim. Kimseyi itham eden en ufak bir yazim olmamistir.
Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app
Slm Sacro ustad ve forum dostlarý...
LKMHK....
Teknik olarak yükselen üçgen formasyonu kýrmak üzere... Hatta Sacro'nun deyimiyle "Kýrmýþ da haberi yok"... 5,56 zirve aþýmý söz konusu... Zaten birkaç aydýr da zirve tazeleyerek gidiyor kaðýt... Basit olarak herkes yükselen üçgen araþtýrýp hesap yapabilir... RSI, Macd sýkýntýsýz görünüyor... Sacro ustad zirve aþýmlarýný sever diye yazdým... Grafik istedin, buyur bakalým...
Temel olarak agresif denilebilecek bir büyüme hikayesi var... Ankara Akay Hastanesi alýndý. Etlik Hastanesi büyütülüyor. Üniversite kurulmasý ki (ayakta tedavide %90 kar avantajý varmýþ üniversite hastanelerinde), bir de son 2 yýlda yapýlan hisse geri alýmýnýn devamý için yönetime gecen hafta tekrar yetki verildi...
Teknik fe temel gayet güzel duruyor... Gerisi piyasaya kalmýþ... Bol kazançlar...
[IMG][/IMG]
Not: Bunu da sadece burada yazdým. Sacro'ya boyun borcumuz...Emeklerini inkar edemem...
Son düzenleme : egelim; 07-03-2017 saat: 10:14.
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
Arkadaþlar facebook grubu ve topiði kapattým bildiðiniz üzere. Þimdilik sessiz arada takýlýcam bu topikte özellikle. Sacro dostuma selam. En son olarak Karel ve vakfn tekniðini çizmesi de ayrýca beni çok sevindirdi. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Topiklere altýnboðanýn dönüþü olacak dinlenelim biraz .Tüm dostlara teþekkür ederim. Dönüþümüz de herzamankinden daha muhteþem olur inþallah. Þimdiden tüm dostlara tekrar tekrar selam sevgiler. Yeni hisse.net hayýrlý olsun...
o deðil de sacro aralýkta demiþti ki; alýn düzgün bi kaðýt nisana kadar ekran açmayýn. hem zaman kazancý, hem deli kar, hem stressiz hayat. mazoþistiz bence biz mirim.
yalnýzca cehaletle savaþýp gerisiyle seviþelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanýn çok daha keyifli bir yer olacaðýna eminim
Yer Ýmleri