Sayfa 166/500 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Sağolsunlar bu düzeltmede bana da tekrar alma fırsatı verdiler. Yoksa gerçekten çok üzülecektim.

Son bir iki yılda bir kaç defa alıp sattığım, her defasında kar ettiğim, her sattığımda da pişman olduğum iki hisse vardı. Petkim ve Yataş. Son zamanlarda bana aynı duyguyu tekrar yaşatan hisse ise UŞAK oldu.

Bu hisseleri nedense, uzun vadede çok inandığım halde prim yapınca kaşıntı tutup sattım, anlamsızca.
    Satış tuşuna basarken son an bile kendi kendime, pişman olacağını biliyorsun ama yine de satıyorsun demişimdir. İnanın her defasında böyle.

Bu hisselerin hepsinin ortak yanı ise yeni yatırımlarının sonuçlarının satışlara ve faaliyet karına yansıması. Çeyrek bazlarda önceki çeyrek satışların üzerine çıkması. Özellikle Usak ve Yataş bu yönü ile çok benziyor. 1.60 yataşta başlayan maceram aralıklarla 5.20 de son buldu. Satarken kendi kendime dedim ki, artık kısa vadede çok fazla çıkmaz. Sonuç: kısa vadede 13.20 lere geldi
    Şöyle düşünün 1.60 arası aralıklarla al sat 5.20 ye sattım. Yaklaşık hisse başına 3 TL kazandım. Oysa 6-7 ay daha sabretsem hisse başına 8 Tl daha kazanacaktım.

Kıssadan hisse olsun diye anlatıyorum. Bu tür hisselerde dönemsel bazda satışlar ve faaliyet karlılığı arttığı sürece hisse fiyatı da artmaya devam edecektir. Temel göstergelerde bir değişiklik olmadığı sürece bu durum süreklilik arzedecektir.

Bu kadar olumluluk içindeki tek handikap borçluluk oranının yüksekliğidir. Mevcut karlılık oranı sermaye ihtiyacı doğurmamaktadır. Ancak yönetimin de ne yapacağı belli olmaz. Bu risk gerçekleşirse ve hisse fiyatı geri gelirse de ilk müşterilerden biri ben olurum o ayrı.

Yatırım tavsiyesi değildir. Bilinen mevcut verilerin yorumlanmasından ibarettir.
    Kesinlikle katılıyorum.. kârı iyi geldi realize oldu ve yoluna devam edeceğini düşünüyorum.. Aselsan tekfen yataş alarko hektas gibi sağlam bir kağıt ... borsa durma noktasına gelince para artık böyle sağlam hisselere kayacaktır..
    son 2 haftada %10 realize oldu doğru ama olmasaydi 4 lere 5 lere gidebileceğini söyleyemezdik... sağlıklı yükselmesi içindi bu realizasyon ve şimdi hisseye para girişi tekrar artarak devam etmesi muhtemel.. sabırla beklemeye devam...

Yatırım tavsiyesi asla değildir... kendi öngörülerimdir..

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Spek arkadaşa sadece bir hesaptan dün ve bugün küçük bir ders verdim çok kızmış😂İşte bu hisseyi *** edersen senide birisi *** eder.akıllı ol insan gibi işini yap.elimdeki hisseyide ne zaman verip alacağıma ben karar veririm.

3. Dün ve bugün ek alımlar yaptım , belli bir miktar nakit saklıyorum belki daha iyi bir fırsat verir diye. Bilançolar böyle güzel olduğu müddetçe vazgeçemeyeceğim bu uşak'tan.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçer gider herkes, hikayelerdir geriye kalan...

4. Bugünkü hareket neydi saçmalık 😤

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by u100@30 Yazıyı Oku
    Dün ve bugün ek alımlar yaptım , belli bir miktar nakit saklıyorum belki daha iyi bir fırsat verir diye. Bilançolar böyle güzel olduğu müddetçe vazgeçemeyeceğim bu uşak'tan.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2017-3 faaliyet raporu önsözünden alıntı:
    "Şirket cirosunun önümüzdeki yıllarda 300 milyon TL civarına çıkartacak yeni bir yatırımın temelleri 2015 yılı içerisinde atılmıştır. 2017 yılının ilk çeyreğinde yatırımlarımızın büyük bölümü tamamlanmıştır."
    2017 ilk çeyrek cirosu 58M, ikinci çeyrek cirosu 78M
    yatırımının büyük oranda tamamlandığı ve meyvelerinin toplanmaya başlanmış olduğu ciro artışlarından da görülüyor.
    bilançolarda gider kalemleri azalıp gelir rakamları arttıkça ve borçlar azaldıkça daha iyi bilançolar gelmesi muhtemeldir.
    tşk., syg.

3.Çeyrek satışlar 80 milyon, faaliyet karı da 15 milyon civarı gelirse bu fiyatlardan almayan herkes bence pişman olacak.

Tekrar ediyorum ama, çimento satışları düşerken bu rakamların yakalanması gerçekten başarı. Demek ki inşaat sektöründe biraz kıpırdama olsa, çeyrek satış hedefleri 100 milyon bile olabilir.

Yatırım Tavsiyesi değildir. Tahmine dayalı yorumdur.

7. Var ya bu spekin harbi g.... kaşınıyor.

8. Hisse mi istiyorsun gel kuçukuçu gel.

Sayfa 166/500 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •