iki tane hisse hakkýnda yorum istesem çok vahim durum hocam ne olur bir yorum bir grafik? COMDO , KAREL
50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
iki tane hisse hakkýnda yorum istesem çok vahim durum hocam ne olur bir yorum bir grafik? COMDO , KAREL
Grafik için þuan vaktim yok hatýrlatýn tekrar.bir kaç gün sonra.
comdo 2015 yýlýnda yeni yatýrýmýný yaptý bilmiyorum meyvesini alýr mý? hakkýnda 50 tane oyun yapýldý.PD dd si þiþirildi 6 ya kdar ancak eski hesapla 0,7 ye denk geliyor belki 0,5..toplasýnlar kötülesinler ne kadar gider ben teknikte hesap bile edemem.
KAREL geleceði çok parlak bir þirket yýl baþýnda 1,6 TL idi þuan 6 TL comdo ya göre yukarý potansiyeli daha az ancak öyle bir iþ yapar ki 60 tL bile olabilir .örnek Whatspp türü bir yazýlým yapmatýlar mý yaptýlar mý söylentisi var
eðer ki olursa biliyorsunuz whatsapp 20milyar dolar a satýldý..þirket TR nin en büyüðü bile olabilir zaten bence 6 TL ye gelme sebebi de bu belki.comdo ise geçen duyduðum habere göre artýk yurtdýþý ortaðý ile bir olumlu haber geldi satýlabilir .satýlýrsa zaten o hisse de otomotiv yedek parça ürettiði için þuan 6TL ise bir 60TL yapar yeterki vatandaþý sýrtýndan atsýn..
ancak benim kulvarýmda deðil ikiside ben kýsa vadeciyim beklemem .yüklü alýr yüklü satarým.
Konuya bodoslama girdiðim için özür dilerim.
Sadece merak ettim bu aralar ne alýp satýyorsunuz geçen bahsi geçti bgfas bu hisse hakkýnda görüþünüz nedir geldiði noktada çünkü bendeçok düþtü diye aldým onu maalesef
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bagfs hakkýnda çalýþma:
burada HAFTALIK_logaritmik grafik kullanýldý:görüldüðü gibi haftalýk hareketler çok yumuþak deðil.
þuan ki noktasý yükselen kanal dip noktasý kýrýlmasý SERT satýþ getirir.yükselmesi ise ters köþe yaptýrabilir
örneðin 11TL geçirtilir 12 ye yaklaþtýrýlýr vatandaþ vay düþmüyor daha alayým derken daha sert ÇAkabilir.
ancak beklenti yükselen kanalýn kýrýlýp
turuncu tepkisini verip düþmeye devam etmesidir.
veya kötü senaryo mavi oluþturp sert DÜÞmeye devam eder.
https://i.hizliresim.com/r2rM67.jpg
ben gübreye yatýrým yapmam çünkü geleceðin teknolojisi deðil.Artýk kimse gübre yapay gübre kullanmayacak
o kadar çok doðal gübre çýktý ki.
örnekler: böcek gübresi böcek ölülerinden,solucan gübresi solucan dýþkýlarýndan yapýlýyor,yarasa gübresi yarasa çiftliklerinden yapýlýyor
bu gübreler hem doðal hemde 100 kat daha verimli
günlük grafik:
https://i.hizliresim.com/7Nzy3N.jpg
BAGFS_AYLIK_LOGARÝTMÝK:
https://i.hizliresim.com/dGp7yr.jpg
Ersoydelta dedikleriniz çok mantýklý müthiþ bir stratejiniz var. ben bu seviye 110000 in geçilmesini hayal olarak görenlerdenim,bu akþam ekonomi kanalýný bende izledim dolarýn dönüþ noktasýný verdiler resmen,o seviyeden alýrsak zarar etmeyiz aksine 2018 krizinde elimizde Koz olur. nükleer tehdit 2018-2019 dibin dibi seviyeleri için tetikleyici etki olur. the economist dergisi karikatürleri baþ sayfasý yýllarca olacaklarý söylemedi mi ? 2019 yýlý için verilen karikatürler gördüm .2018 yýlý için ise BITCOIN yýlý olarak yýllar önce the economist þifreyi verdi resimlerini gördüm. 2019 yýlýnda dedikleriniz çok mantýklý,bunlarýn gerçekleþmesi mutlaka bir kývýlcým çýkacaktýr ve bunlarýn adamlarý olan medya bunu yangýna çevirecektir. [QUOTE=ERSOYDELTA;811673]
Yer Ýmleri