Bir kere de dişin kovugunu dolduracak bi analiz yap. bi grafik gönder. varsa yoksa aldım. alacağım. biriktiriyorum. yükselecek. Sıkışınca vadeyi 2019 sonuna uzat. boş boş.
Bir kere de dişin kovugunu dolduracak bi analiz yap. bi grafik gönder. varsa yoksa aldım. alacağım. biriktiriyorum. yükselecek. Sıkışınca vadeyi 2019 sonuna uzat. boş boş.
Aslında bu Rönesans kapitalin hem işlem hacmini ( özelde ve genelde ) araştırmak lazım
1. Bizde ne kadan parası var yani az olup bendende al bende kazaniym mi? diyo. Kendi ölçeğinde hani bak pek para bulduğunuz yer azsa da gelin money vercem hesabı. Nasılsa kredi fayizinden kendide kazancak.
2. Sende çok param var. gentilmin no mor bets pliys demeye yani ihtiyaç olduğunda dahi vananin musluğunu sağa sola dondertmeye ben karar veririm demeye kibarca getittiriyo mu?
3. Burdaki pekçok pek sayin arkadaş gibi iş olsuna laf ediyo olabilir mi?
Eger madde 2 ise durum ciddi
Madde 1 ise sevindirici
Madde 3 ise nötral
Yunanistan tatili için İpsala sınır kapısını kullanacak arkadaşlar,hafta sonu içinse kesin gitmeyin,geçen cuma oradan yurda giriş yaptım,öğle vakti yaklaşık 2-2.5km kuyruk vardı,malum gurbetçi vatandaşlarımız dönmeye başladı,en az 5 saat sıra beklemek garanti ,bu ızdırabı ancak 1 hafta ve üstü tatil unutturabilir![]()
Yok, benim bildiğim, kredi büyümesinde, artış hızı diyelim, dünyada Çin'den sonra ikinciyiz..ancak bu tek başına bir gösterge değil..örneğin 2000'li yıllarda bile batı toplumlarında borç gırtlağa dayanmışken, bizde esasen bu ortam aynı tarihlerde yeni başlıyordu..yinede daha var diyemiyorum..çünki risk, risktir..doyum noktasındayız ve konuyla ilgili diğer parametler çok iyi değil kanımca..yinede oran anlamında daha fazla sayısal sonuç verebilecek varsa iyi olur..sevgiler, saygılar..hoşgeldin..
Yer İmleri