Sayfa 379/1009 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Geniş halk kitlelerinin bu detayı görmesi pek mümkün değil, halk sadece bu sanal büyümenin nihai etkilerini hissedeceği için bunu başarı olarak nitelendirecektir. Halkın başarı olarak değerlendirdiği süreç iktidardaki yönetim için tekrar seçilmek demektir.
    şu forumdaki konularla halkın %1'ini bile ilgilendiğini sanmıyorum. hele 90 lı yıllar şimdiki ekonomi yönetimindeki yeni yetmeler bile hatırlamaz. o yıllarda enflasyonu bu MB avansı oluşturuyordu,2001 sonrası bu bozuk düzene son verildi ama 2013 sonrası bu bozuk düzen kademe kademe geri dönmeye başladı. acısı çok kötü çıkacak. dolar 3 sene sonra 10 TL olsa bile şaşırmam.Bu KGF çok büyük bir hainlik.

Bu kadar fanatizm olmaz bu hükümet döneminde hem enflasyon ve faiz düştü hem de büyüme gerçekleşti bu gerçeği ne kadar uğraşsanız değiştiremezsiniz tek neden dış borç öylemi insaf ya hu

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    şu forumdaki konularla halkın %1'ini bile ilgilendiğini sanmıyorum. hele 90 lı yıllar şimdiki ekonomi yönetimindeki yeni yetmeler bile hatırlamaz. o yıllarda enflasyonu bu MB avansı oluşturuyordu,2001 sonrası bu bozuk düzene son verildi ama 2013 sonrası bu bozuk düzen kademe kademe geri dönmeye başladı. acısı çok kötü çıkacak. dolar 3 sene sonra 10 TL olsa bile şaşırmam.Bu KGF çok büyük bir hainlik.
    10 TL dolar mı geçti o günler

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    10 TL dolar mı geçti o günler
    rakam bir sonuç sebep kötü Ekonomi yönetimi.15 senede yapılmayacak her hata yapıldı.vatansever ekonomistlere tv yasağı bile kondu,ana akım medyaya çıkarılmazlar. uyguladığınız kötü ekonomi yönetimi üniversitelerde case-study olarak işlenecek. Başlığıda şu olacak:"Bir ekonomi nasıl olmamalı"

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    rakam bir sonuç sebep kötü Ekonomi yönetimi.15 senede yapılmayacak her hata yapıldı.vatansever ekonomistlere tv yasağı bile kondu,ana akım medyaya çıkarılmazlar. uyguladığınız kötü ekonomi yönetimi üniversitelerde case-study olarak işlenecek. Başlığıda şu olacak:"Bir ekonomi nasıl olmamalı"
    Hımm dolar neden düşüyor yatırımlar neden artıyor acaba

6.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Hımm dolar neden düşüyor yatırımlar neden artıyor acaba
    yatırımın arttığı falan yok sadece balon verimsiz kamu yatırımları var ortada,özel sektör,tarım nanay. dolar çok yakında sinemalarda. 10TL olması seni neden rahatsız ediyor? hani senin dolarla bir alakan yoktu,yoksayıyordun? seni engellemiyorum çünkü diğer troller gibi küfür etmiyorsun. TROLL'ün bile şereflisine ses çıkarmam.istediği gibi yazabilir.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Balon soyleminiz çok güzel sayın dostum
    Şimdi tarihsel bir analiz korsak ortaya
    ilk sömürgeci ulus hollanda. İngiltere bundan daha sonra gelir sonra fransa vs klasik denizci mantığı sende yelkenli Kalyon ve top rakip afrikalida kayık ve bıçak var kimin kazancagi malum
    Şimdiki düzende adamda sonsuz itibarlı dolar avro sende tl zar Ruble
    Bi de bunu türev ile sulandiriyo corbayi
    Allah teoride konvertibil pratikte konvertibil olmayan para birimlerinin yar ve yardımcısı otekilerinde balonlarinin da patlaticisı olsun bu örneklemenize göre sayın enki bey.
    Artık türev piyasayı sınırdan içeri sokmayaydik demeye çok geç ya da azcık geç kalınmış
    Yani her yeniliğe atlamamak lazım bu bir
    Tabi diger yandan Yeniliğin mucidi, oyunun (yani yanlış anlasilmasin yeni tip bu tarz finansal enstrumanlarla olan yatirim araclari) ne zmn sonlanacagina da karar verir
    Yatırım tavsiyesi degil
    Dostum bu iş bitti bence..başta helikopterli Ben amca'nın ve diğerlerinin dünyayı getirdiği nokta bu..bundan sonra kimse balon patlatmaya cesaret edemez..kelebek etkisi..

Patlayacaksa kendi kendine patlayacak..önce bir tanesi, ardından diğerleri, darı patlağı gibi..

İyi geceler..

8. Belki mubalaa olcak ama bu balonları patlatinca millet sırf parasal kayıp olacak saniyo esas yatmadan evvel gulumseten bu
    Abi is aleminde işi yapana değil yaptirana bak derler
    Bernanke ne ki . Belgelerin kanunlasmasi altında kenyali Barak in imzası varsa o düşünsün bu ve öte dünya hesabını yav bağa ne ben basit bi anadolu koylusuyum kagnisi ve sabaniynan Eyi geceler herkese

Sayfa 379/1009 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •