Sayfa 75/450 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 593 - 600 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Adam tekniği bozmadan gidiyor. Eğer böyle devam ederse bu hafta yada en gec haftaya tavan serilerini atlas ta bekliyorum. Şahsi dusuncemdir. Ytd

Sent from my GT-N7100 using hisse.net mobile app

Grafiği paylaşır mısınız rica etsem ? Şimdiden teşekkürler..
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

2.  Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Grafiği paylaşır mısınız rica etsem ? Şimdiden teşekkürler..
    Grafigine mynet finans tan bakıyorum ben kardeş, son 3 aylik

3. Sent from my GT-N7100 using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Grafigine mynet finans tan bakıyorum ben kardeş, son 3 aylik

1- kalkıp forum ortamında haftaya tavan serılerı beklıyorum demek hem çok buyuk bır suçtur ki , hemde vebali buyuktur. gereksız algı yaratmak, manupüle etmek, beklentı oluşturmak yanlış. Kaldı kı kagıdın sırket ayagında hıcbır pozıtıf hareketı yada beklentısı yok; tamamen spekulatıf hareketlerı var. buradan edılecegınız bır sıkyaet cıddı ceza almanıza sebebıyet verır.

2- kagıdı bılmeden yorumlamak abesle ıstıgaldır; bu kagıtta grafık-temel-analız-teknık ıslemez. bunu bılmek ıcın kagıdın gecmısıne vakıf olmak gerekır. kaldı kı grafık okunacaksa bıle bu kagıdın son 90 gunu emsal teskıl etmez ; tarıhı zırvesındekı bolum -6ay oncesı ve sonrası- baz alınmalıdır.

3- son olarak adam teknıgı bozmadan gıdıyor demıssınız, gecen hafta full saatlıkte-gunlukte-haftalıkta teknıgı bozmus bır kagıttasınız ; bılgınız olsun.

Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Millet buraya gelmeye başladı yavaş ,yavaş.
    Tahta yapıcı ; bugün milleti daha fazla uyandırmadan fırlatırsa çokiyi olur.,1,30-1,35arasında kalırsak daha çok bekleriz gibime geliyor.
    1,4 ve üzeri kapanış şık durur .
    Kısmet artık.
    Gelsinler kardeşim. Herkes kısmetiyle gelir...1.40 üzeri gerçekten şık olur.Ama sanki biraz uzaklaştı gibi...Nasip diyelim...

Alıntı Originally Posted by memeti59 Yazıyı Oku
    1- kalkıp forum ortamında haftaya tavan serılerı beklıyorum demek hem çok buyuk bır suçtur ki , hemde vebali buyuktur. gereksız algı yaratmak, manupüle etmek, beklentı oluşturmak yanlış. Kaldı kı kagıdın sırket ayagında hıcbır pozıtıf hareketı yada beklentısı yok; tamamen spekulatıf hareketlerı var. buradan edılecegınız bır sıkyaet cıddı ceza almanıza sebebıyet verır.

2- kagıdı bılmeden yorumlamak abesle ıstıgaldır; bu kagıtta grafık-temel-analız-teknık ıslemez. bunu bılmek ıcın kagıdın gecmısıne vakıf olmak gerekır. kaldı kı grafık okunacaksa bıle bu kagıdın son 90 gunu emsal teskıl etmez ; tarıhı zırvesındekı bolum -6ay oncesı ve sonrası- baz alınmalıdır.

3- son olarak adam teknıgı bozmadan gıdıyor demıssınız, gecen hafta full saatlıkte-gunlukte-haftalıkta teknıgı bozmus bır kagıttasınız ; bılgınız olsun.
    Katılıyorum.Bu kağıt sağ gösterir sol vurur...

Sayfa 75/450 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •