[QUOTE=browjn;833982]Söz konusu para 2009 dan bu yana hep. var... Niye daha önce bu borsayı şişirmediler de.. Şimdi 15 temmuz sonrası şişirdiler??? Dostum.. Darbeden sonra yabancı tutuştu ... Malı alan yok... Türkiye bir hoş oldu ... Millet şaşırdı... 15 temmuzda 18 bin lot halk bankası hissesi ile yakalandım.. İki -üç gün uyuyamadım pazartesi günü yandım tabandan bile alan olmaz derken pazartesi açılışta 9.17 den açıldı Hulk . Oysa cuma yani darbe günü 9.33 den kapamıştık... Öğleden sonra şelale oldu tabi... 7.35 lere kadar indik.. Şimdi darbe girişiminden daha 6 ay geçmemişken Halkb.hissesinin 14-15 lira olmasını gerektirecek durum ney acep? Üstelik memleket notu yerle bir olmuş..., hiç bir ky. nin borsada olmadığına adım gibi eminim.. Olsa zaten asla 80.000 -85.00 asla geçirtmezlerdi .. Bu durumda top ellerinde ve birbirlerine atıp atıp gol diye bağırıyorlar... 100- 0 da olur.. 1000-0 da olur.. Neticede maçlar kendi aralarında ... Bist bu durumda 150.000 de olabilir ki.... Mesele şu ; bu memlekette bir borsa var öyle veya böyle .. Yöneticilerin bu soytarılıklara izin vermemesi gerekir.. Gözümüzün içine baka baka dolandırıcılık yapmak istiyorlar. Yap yapta dozajında yap... Bunlar Türkiye'de ne var ne yok süpürmek. Hamudu ile götürmek istiyor fırsatını bulduklarında ... Memleketin gerçekleri fısss.. Bovespa 70 bin endekste iken biz 65.000 endeksteydik.. Şimdi onlar 65-70 binler de makul , normal.. Biz 110.000 ler.
...........................
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bunlar rupi mağdurları
Ama mutlular
Çünki objektife el sallarken gulumsuyolar
Hiç dikkat ettinizmi
Niye iki eliyle el salliyan yok
Çünki bir el ile demir ati tutuyolar
Yoksa düşerler
Siz siz olun emniyet almadan
Mutlu olmaya kalkismayin
Hayırlı cumalar
Bereketli kazançlar
Bu yoruma %100 katılıyorum ancak ipin kopma süreci uzunda sürebilir söyliyeyim..her ay 200 milyar dolardan fazla para gün yüzüne çıkıyorsa, yani arkası varsa sistemin bozulmaması için ne gerekiyorsa yapar bu sentral bankerler ve saz arkadaşları..
Bakın Moğalistanın kredi notu CCC..ama %6'nın altında borçlanmayı becerebiliyor..%6 ve CCC notu çok komik..eskiden olsa hayal bile edilemezdi..
Kısacası ansiklopedi atsanız bir şey olmuyor..sizede tanıdık geliyor mu?
NEW WORLD ORDER....
![]()
Yıl sonu 4.13 hedefim vardı...revize etmelimiyim )))))
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
rayların üzerinde yürüyen açık kahverengi ceketli tip benim rxpu, TL'de ve diğer yönden gelen trenin kendisine doğru gelmesini bekliyor ve tam tren üstünden geçecekken cool bir manevrayla hemen trenin yanına konuşlanıp yanından hızla geçen trenin rüzgarının hoş serinliğinde dinlenmeyi hayal ediyor. Rxpu ateşle oynuyor, iğneyi gözüne yaklaştırıp yaklaştırıp çekiyor. Rxpu bir erkek örümcek gibi , dişi örümceğin (faizin) cazibesine kapılmış rayların üstünde eğleniyor. Rxpu orgazmı yarıda kesecek gücünün olmadığını biliyor, büyük bir ihtimalle sürecin sonunda dişi örümceğe yem olacak. Atın ölümü arpadan olsun.......
[IMG][/IMG]
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri