Sayfa 62/997 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Isbankasi'na ben de killanir oldum.
    Otomatik odemeler icin alt limiti 1000 TL yaptilar.
    Her gun 1000 TL vadesizde duracak ki faturalar odensin.
    Bu sekilde emeklilerin maas hesabindan almiyorum dedigi hiu'nu cikariyor..
    Syg,
    Otomatik fatura ödemeleri için vadesizde 1000 tl limiti ne zaman geldi.

Ben yıllardır otomatik fatura ödemeyi kullanıyorum.Vadesiz hesapta fatura tutarı kadar nakit var sa otomatik ödeme gerçekleşiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Otomatik fatura ödemeleri için vadesizde 1000 tl limiti ne zaman geldi.

Ben yıllardır otomatik fatura ödemeyi kullanıyorum.Vadesiz hesapta fatura tutarı kadar nakit var sa otomatik ödeme gerçekleşiyor.
    Vadesiz hesapta 1000,00 TL boşta kalıyor üstüne fon alınıyor. Eskiden 500,00 TL boşta kalır üstüne fon alınırdı. Yapılan değişiklik bu.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Dün CME'de (Chicago türev borsası) 10,750 kontratlık bir "Eurodollar Strip" pozisyonu açıldı tek bir büyük oyuncu tarafından. Tam olarak 14:50 New York saatiyle. Bu pozisyonun parasal değeri hemen hemen 11 milyar dolardır (tek 1 adet kontrat 1 milyon dolar değerindedir). Bu büyük oyuncu (Goldman, JP Morgan gibi büyük yatırım bankalarından biri veya büyük bir hedge fon da olabilir) FED'in mevcut güvercinvari tavrından U dönüşü yapıp yeniden şahin olmaya başlayacağına ve seri şekilde faiz artırımları yapacağına oynuyor yani dolarda (veya DXY'da) değer artışına. Ayni büyüklükte hatta biraz daha büyük bir pozisyon (12 milyar dolar değerindeydi yani 12,000 kontratlık) tam 8 Kasım 2016 ABD Başkanlık seçimlerinin hemen arifesinde de açılmıştı ve adamlar 1 milyar dolardan fazla kârı cebe indirmişlerdi Trump seçildikten sonra. Hatırlarsanız Trump seçilmeden önce dolar endeksi DXY 95 civarında idi ve seçildikten sonra 2 ay %10 gibi ralli yapıp 105 e kadar çıkmıştı. Adamlar dün açtıkları Eurodollar Strip pozisyonu ile benzer bir harekete oynuyorlar yani doların çıkışına. Bilginize sunulur.
    Bu hiç birşey ifade etmez..

Birde merak ettim trump önceside gelip 12 milyar dolarlık euro short poz var dolara dikkat diye uyardınız mıydı..

Kasım ayında dolar 3.10 ları geçmiş idi..Ralli moduna girmiş idi..
    Şimdi ise gözü toprağa bakıyor..

3.44 3.38 3.33

hedefler bunlar..Yukarı için hiç bir EM parasında istek yok.

eurusd ise 1.20 leri füzelemeye ile geçmeye hazırlanıyor..

gümüş altın petron bütün emtialar rampada..

dolar da trend bitti büyük ihtimal..

4. Değerli arkadaşlar sabah saat 11 de VB gittim. Sabah 3,4866 TL den bir miktar USD alımı yaptım. Yeni hesap açtırdım.. Ancak vade pazartesiden başlayarak 3 gün valör kaybım olmuş. Yabancı para da normal mi? TL de sabah açılan hesaplarda valör kaybı olmuyor da...

5.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar sabah saat 11 de VB gittim. Sabah 3,4866 TL den bir miktar USD alımı yaptım. Yeni hesap açtırdım.. Ancak vade pazartesiden başlayarak 3 gün valör kaybım olmuş. Yabancı para da normal mi? TL de sabah açılan hesaplarda valör kaybı olmuyor da...
    Tekrar gidin düzeltme yaptırın

Valörlü açmışlar sanırım size

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Şimdi aradım eski hesap olsa idi sorun yoktu dediler. Kaynak yönetiminden kaynaklıymış... Her banka yeni açılan yabancı para mevduatı, TL gibi olmuyor ertesi gün muhasebeleştiği için Cumartesi ve Pazar da kayıp oluyor dediler..

Sabah farkedemedim. Bir de devlet bankası olunca muhattab bulmak çok zor oluyor..

7.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar sabah saat 11 de VB gittim. Sabah 3,4866 TL den bir miktar USD alımı yaptım. Yeni hesap açtırdım.. Ancak vade pazartesiden başlayarak 3 gün valör kaybım olmuş. Yabancı para da normal mi? TL de sabah açılan hesaplarda valör kaybı olmuyor da...
    Büyük bankaların keyfi uygulamalarından biri gibi gözüküyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Büyük bankaların keyfi uygulamalarından biri gibi gözüküyor.
    Kesinlikle keyfi gibi geldi bana da... 25 USD a maal oldu..
    Ama inanın uğraşak hiç gücüm yok...

Sağlık olsun diyelim..

Sayfa 62/997 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •