Alıntı Originally Posted by FÖTRŞAPKALI Yazıyı Oku
endeks 93 bin seviyesine gördü sonra düşüşte 70 bini arada fark 23 bin artı 93 bin 116 bin burayı görür.. sora .sonrasını izleyip göreceğiz ....
Bu konuya bende katılıyordum 116 000 endeks için hazırlık yaptım fakat düşüncem bu haftaiçinde çok değişti o zirve seviyesi için Doların ERSOY beyin yorumlarındaki gibi düşmemesi aksine yükselmesi olumlu olur. Yabancı düşen doları kaçırmaz vatandaşın üstüne kalır bütün endeks. dedikleriniz gibi 170 000 endeks ise evet olabilir fakat %6'ya düşmüş faiz ortamında 2013 nisan ayında bugünün Kaldır-vur hareketlerini gördük faizler %6 diye borsaya girdik ağızımızın payını aldık.bugün %15 faiz ortamında Borsanın malını yine vatandaş mı taşısın? yabancı almış 70 000 endeksten satacak 93 000 ortalama ile sonra düşen doları alacak %15 faiz varken vatandaş mı taşıyacak borsayı? bir resim vardı yukarılarda Dolar bazlı grafiklerde açtım baktım bu 110000 hareketi sadece tepki gibi duruyor,ve doların 5TL olması ile dolar olarak dip görülmesi için ise endeksin yine 75000lere gelmesi hiç zor değil. şu zamanda tüm hisselerin sayfalarına bakıyorum hepsi Pazarlama kokuyor,hepsi taşıyıcı bir enayi arıyor,ben kişisel olarak 116000 olursa ve 120 000 e kadar viop üzerinde Short açarım 130 000 ise Stop noktam olur. ne kaybederim ? ancak endeks bu şekilde gelene geçene satıyorsa gitmiyorsa yukarı 116000 ı dahi beklemeden bu seviyeden Short açabilirim.yoksa 140 000 hikayesi olsun 150000 hikayesi olsun evet görülür ancak teknik analiz ile baklılınca bu şekilde yükselemez.