Sayfa 73/997 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. hissediyorum ablam döktürüyor şu an.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    1 yil sonra hepsi biribirine esitlenir iste.
    Dolar biraz daha duser, TL ciler biraz daha faiz alirlar..
    Dedigim gibi uzun vadede hic birisinin digerinden farki yoktur.
    Hepsi biribirine yakinsar.
    Bu kadar ugrasmak niye ki?
    Yeyin cingene palamutunu bakin keyfinize...
    Syg,
    Palamutta metalik bir tat geliyor. Bence sadece mangalda güzel oluyor. Tekir, barbun, fener balığı bunlar benim balıklarım az yerim öz yerim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    power kardeş bu ne demek?bu memleket hepimizin powercım.
    gerekli cevabı döviz başlıklarında verdim,tekrara girmeyeceğim.ben bu iğrenç zihniyetle aynı gemide değilim.

4. faiz paranın kirası değildir, faiz bir yatırım aracıdır. anapara garantisi diye bir şey yoktur.

biz mevduatımızı bir bankaya belli bir vade ile bağladığımızda, o vade sonuna kadar, 100.000 liraya kadar devletin, 100.000 TL'nin üzerinde bankanın riskini de almış oluruz.

paranın kirası, beklenen getiridir.

bu sana göre %10 dur bana göre %20 dir.

Türkiyede vadeli mevduattan faiz getirisi kazanmak minimal risk içeren bir yatırım tercihidir.

Devlet tahvili alarak faiz getirisi kazanmak bankadan daha az riskli bir yatırım tercihidir.

bimeksin bono/tahvilini alarak faiz getirisi kazanmak daha fazla riskli bir yatırım tercihidir.

vadeli mevduat bir yatırım tercihidir, tıpkı dolar almak gibi veya borsadan senet almak gibi,

tercihler.. beklenen getiri..

syg,

5. Yarım doktor candan yarım hoca dinden eder.
    Benden ilave ''Yarım trader getiriden eder.''

Ne bay Draghi'den ne de Yellen teyzeden... şu meşhur toplantıdan beklenen açıklamalar gelmedi ...
    Piyasa eurusd için 2 -5 ocak 2015'teki boşluk stresini kaptamayı pazartesi asya seansında başarırsa

Eurusd'de 1.1881'in altlarına hücumlar başlar...(unutmayın o boşluk stersi kapanırsa belki Fransada Bay Macron geldi coşkusuyula yapılan 21-24 nisan 2017 tarihli pozisyon değişiklilikleri nedeniyle oluşmuş boşluğa sıra gelebilir ? )

Bu arada şu ekrancı uluslararası çete gelişen piyasalarda aldıkları pozisyonları "KAR CEBE GİRMEZSE HAYALDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİDİR " düsturu doğrultunda pozisyon kapatmaları olacaktır (gibime geliyor...)

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Ne bay Draghi'den ne de Yellen teyzeden... şu meşhur toplantıdan beklenen açıklamalar gelmedi ...
    Piyasa eurusd için 2 -5 ocak 2015'teki boşluk stresini kaptamayı pazartesi asya seansında başarırsa

Eurusd'de 1.1881'in altlarına hücumlar başlar...(unutmayın o boşluk stersi kapanırsa belki Fransada Bay Macron geldi coşkusuyula yapılan 21-24 nisan 2017 tarihli pozisyon değişiklilikleri nedeniyle oluşmuş boşluğa sıra gelebilir ? )

Bu arada şu ekrancı uluslararası çete gelişen piyasalarda aldıkları pozisyonları "KAR CEBE GİRMEZSE HAYALDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİDİR " düsturu doğrultunda pozisyon kapatmaları olacaktır (gibime geliyor...)
    Daha yolun başında olunabileceğini gözardı etmeyelim.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Beni de dinlemediler vakti zamaninda.
    Eminsin degil mi?
    Bi yanlislik yok degil mi? diye sordular.
    3.20-3.40 araligi olmasi gereken yerdir..
    Eninde sonunda gelecektir.
    Almayin dedim.
    Bir tek Bahri dinledi sanirim.
    Simdi kara kara dusunsunler.
    Syg,
    dinledim dudu abi

Sayfa 73/997 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız