Sayfa 412/1009 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Az önce kuruyemiş almak için A101 e gittim.

Kuruyemişlerin altında MENŞEİ yazıyor. Nerdeyse hepsinin MENŞEİ ABD.

Sonra çıktım BIM e gittim. Kuruyemişlere bakayım dedim. Neredeyse hepsinin MENŞEİ ABD.

ÇOK İLGİNÇ DEĞİL Mİ?

Kuru Erik, Ceviz, Badem, Mısır, Yer Fıstığı, hatta bildiğiniz Antep Fıstığı... MENŞEİ ABD...
    Biz de tırım tırım Türk mercimeği arıyoruz, marketlerdekilerin hepsi kanadadan gelme GDO'lu mercimek.
    Semtimdeki marketlerde olmadığını anladık, 5 km uzaktaki METRO grossmarkete araçla gidip bakmayı düşünüyoruz.
    Mercimek aramak için 5 km uzağa gideceğim aklımın ucundan geçmezdi.
    Tabi orada da bulacağımız kesin değil.

Yıllar önce hatırlıyorum mercimek fazlası vardı. TV'de bir kadın her akşam çıkıp mercimeğin faydalarından bahseder ve mercimekli yemek tarifleri verirdi. Demek ki tüketememe endişesi taşıyacak kadar çok üretebiliyormuşuz o zamanlar.
    Şimdi ne değişti çok merak ediyorum.
    Yıllardır beline vura vura sonunda çiftçiyi öldürmüş olmalılar, başka bir sebep gelmiyor aklıma.

Ha "kuruyemişin ya da mercimeğin konuyla ne alakası var" diyen olursa, bunları bile dışarıdan alan bir ülkede "dolarda yükseliş kaçınılmaz" olur diyelim.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Son 17 senedir hep TL mevduattaydım. En son 18-19 sene önce dolar mevduat yapmıştım. O nedenle hesaplama TL mevduatçı için önemli bir hesaplama.
    tl dönemi mayıs 2013 te bitti,tl artık iflah olmaz. şu an eurusd desteği ile sahte bir dönem yaşanıyor,yakında rüzgar dönecek,az kaldı. o zaman burada trolleri 7/24 yerin dibine sokacağım.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    tl dönemi mayıs 2013 te bitti,tl artık iflah olmaz. şu an eurusd desteği ile sahte bir dönem yaşanıyor,yakında rüzgar dönecek,az kaldı. o zaman burada trolleri 7/24 yerin dibine sokacağım.
    O nedenle 1.1.2013 tarihini ciddi bir dönüm noktası olarak görüyorum. döviz kazancım olduğu için bugüne kadar TL mevduat yapmakta sakınca görmedim ancak forumda sıklıkla payşlaştığım rxpu.indikatörü döviz kazancı olanların dahi bundan sonra TL'ye yatırım yapıp yapmama kararını gözden geçirebilecekleri önemli verilere sahip. Bazı forumdaşlar bu veriyi saçmalık olarak nitelendiriyor ancak bu veri Türkiye'nin fakirleşmesi de dahil olmak üzere çok ciddi bazı kırılmaları gözler önüne seriyor.
    1.1.2013 tarihinden itibaren Türkiye'de olanlar sanırım bazı forumdaşların dikkatinden kaçıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    O nedenle 1.1.2013 tarihini ciddi bir dönüm noktası olarak görüyorum. döviz kazancım olduğu için bugüne kadar TL mevduat yapmakta sakınca görmedim ancak forumda sıklıkla payşlaştığım rxpu.indikatörü döviz kazancı olanların dahi bundan sonra TL'ye yatırım yapıp yapmama kararını gözden geçirebilecekleri önemli verilere sahip. Bazı forumdaşlar bu veriyi saçmalık olarak nitelendiriyor ancak bu veri Türkiye'nin fakirleşmesi de dahil olmak üzere çok ciddi bazı kırılmaları gözler önüne seriyor.
    1.1.2013 tarihinden itibaren Türkiye'de olanlar sanırım bazı forumdaşların dikkatinden kaçıyor.
    2013 mayıstan önce dolar 1,7x. o zamandan beri o kadar baskıya rağmen %100 deval oldu . yarı yarıya fakirleştik. şimdi bu troller neye seviniyor anlamış değilim. seneye 4,30 a düştüğünde aynı şekilde sevinecekler çünkü omurgasız olmak bunu gerektirir.

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Biz de tırım tırım Türk mercimeği arıyoruz, marketlerdekilerin hepsi kanadadan gelme GDO'lu mercimek.
    Semtimdeki marketlerde olmadığını anladık, 5 km uzaktaki METRO grossmarkete araçla gidip bakmayı düşünüyoruz.
    Mercimek aramak için 5 km uzağa gideceğim aklımın ucundan geçmezdi.
    Tabi orada da bulacağımız kesin değil.

Yıllar önce hatırlıyorum mercimek fazlası vardı. TV'de bir kadın her akşam çıkıp mercimeğin faydalarından bahseder ve mercimekli yemek tarifleri verirdi. Demek ki tüketememe endişesi taşıyacak kadar çok üretebiliyormuşuz o zamanlar.
    Şimdi ne değişti çok merak ediyorum.
    Yıllardır beline vura vura sonunda çiftçiyi öldürmüş olmalılar, başka bir sebep gelmiyor aklıma.

Ha "kuruyemişin ya da mercimeğin konuyla ne alakası var" diyen olursa, bunları bile dışarıdan alan bir ülkede "dolarda yükseliş kaçınılmaz" olur diyelim.
    1980 li yıllardı,kadın bir profesördü,neredeyse mercimek tatlısı tarifi bile verecekti

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sayın Rxpu,foruma değerli katkılarınız için şahsım adına teşekkür ederim..

7. eurusd 1-2 sene içerisinde 1.50 ye giderse dolar 4 ü geçer mi

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Rxpu,foruma değerli katkılarınız için şahsım adına teşekkür ederim..
    Eyvallah, herkesi memnun edemesek te farkına vardığımızı düşündüğümüz bazı önemli detayları paylaşmaya çalışıyoruz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 412/1009 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •