Sayfa 78/997 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Günümüzde vergiden enflasyon indirimi uygulanıyor (yıl içinde enflasyon %10u geçerse) ama şimdiye kadar enflasyon hiç %10u geçemedi.
    Domates biber patlıcaann.

Kira gelir beyannmaeinde gonulluk mu esas yoksa kirayi elden alanlarda vermek zorundami?

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kira gelir beyannamesinde gonululük mu esas yoksa kirayi elden alanlarda vermek zorundami?
    Esas olan kirayı Bankadan geçirmek lazım ama pek uygulanıyor mu bilemeyiz?

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kira gelir beyannmaeinde gonulluk mu esas yoksa kirayi elden alanlarda vermek zorundami?
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Esas olan kirayı Bankadan geçirmek lazım ama pek uygulanıyor mu bilemeyiz?
    Evini veya işyerini kiralayanlar, kira bedelini banka aracılığıyla tahsil etmek zorunda. Yasaya uymayana ceza var. Kirayı elden veren kiracılar da sürprizle karşılaşabilir. Kira başına en düşük ceza 340 lira.

http://www.hurriyet.com.tr/dikkat-en...-lira-40270414

Küçük kira geliri elde edenlerin gösterdiklerini zannetmiyorum.1 kere sisteme girdiniz mi vermediğini zaman yakalıyorlar.Hic kira geliri göstermeyenleri yakalayamazlar bence belki kiraya verilmemiş veya 1 kaç ay boş kalmış nerden bilecek bunu.

Düşük kira bile alsanız muafiyet - gider düştükten sonra o yıl için belirlenmiş tutarı 50 lira bile geceniz damga vergisi veriyorsunuz tam bir komedi.

50000 tl işyeri kirası alan hiç bir şey odemiyor.

7. 4 sene önceki haberin paylaşılmasının sebebini anlayamadım ama belki varlık fiyatlarının daha da balonlaşmasını borsanın 150 bin olmasını doların zıplamasını isteyen biri olabilir siteye bende baktım bu haberi manşette göremedim baya uğraşmak gerekir bu haberi bulmak için

8.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Tasarruf yapan dayak yemesin stopaj düşsün diyedurun siz yoldaşlar, artık %15 kesmiyormuş, %35 bana diyor
    Bugünler iyi günler 35 sana 65 bana zamanları da gelir, hayırlısı...

Yan tesir olarak, PowerPC'ler artar muhtemelen, bizde kısmi powerpc den tam PowerPC ye geçeriz artık
    bir gün hepiniz doğru yolu bulacaksınız. TL tasarrufçu negatif reel faiz(%-12) ile yıllardır soyulmaktadır.Neden buna tepki koymuyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Ben şimdi bu soyguna DUR dediğim için tepki çekiyorum, TL ci hedefi şaşırmış bu soygun düzenine dur diyeceğine bana saldırıyor.Dolarda vadem 2019 sonu,kısa vade indi çıktı beni ilgilendirmiyor,inerse daha ucuzdan alım fırsatı olur bana. 2019 sonu hedefim 7TL,bu size korkunç geliyor ama alıştıracaklar hepinizi. nasıl 1,7 den 3,5'a razı olduysanız bunada ALIŞACAKSINIZ

Sayfa 78/997 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •