Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 428/1014 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by reaktif Yazıyı Oku
    Merhaba,

Kurtköy elbet merkez değil ama biz evimizi 2014 te Kurtköyden almıştık detaylarını daha önce burada yazmıştım, oturmak için aldık fakat kısmet olupta gidemedik hala Maltepe'de kiradayız, Kurtköydeki evin kirası şuan 1900 TL ve kredisini ödüyor, yani cebimizden 220K civarı para çıktı 2014 te, kiracı sorunuda yaşamadık, ilk kiracımız THY personeli idi, aynı siteden ev aldı ondan sonra ev sadece 15 gün boş kaldı ve Sabancı Üni. personeli geldi kiraladı aynı rakamdan verdik 2000 TL desek vazgeçmezlerdi sanırım, bizim için
    "huzurlu" bir yatırım oldu, şu sıralar annemler içinde bir ev alma arefesindeyiz inşallah benzer bir huzur bu iştede nasip olur,saygılar.
    Eviniz hayirli ugurlu olsun, daha da cok kazandirsin.

Istanbul'un merkezi Kurtkoy reklamini elestirmistim ben, baska da bir sey demedim.

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Eviniz hayirli ugurlu olsun, daha da cok kazandirsin.

Istanbul'un merkezi Kurtkoy reklamini elestirmistim ben, baska da bir sey demedim.
    Merhaba teşekkürler, aynı fikirdeyim sizinle merkezle alakası yok, sadece potansiyel gördüğüm bir bölge o açıdan yaklaştım olaya,iyi günler.

3.  Alıntı Originally Posted by reaktif Yazıyı Oku
    Merhaba,

Kurtköy elbet merkez değil ama biz evimizi 2014 te Kurtköyden almıştık detaylarını daha önce burada yazmıştım, oturmak için aldık fakat kısmet olupta gidemedik hala Maltepe'de kiradayız, Kurtköydeki evin kirası şuan 1900 TL ve kredisini ödüyor, yani cebimizden 220K civarı para çıktı 2014 te, kiracı sorunuda yaşamadık, ilk kiracımız THY personeli idi, aynı siteden ev aldı ondan sonra ev sadece 15 gün boş kaldı ve Sabancı Üni. personeli geldi kiraladı aynı rakamdan verdik 2000 TL desek vazgeçmezlerdi sanırım, bizim için
    "huzurlu" bir yatırım oldu, şu sıralar annemler içinde bir ev alma arefesindeyiz inşallah benzer bir huzur bu iştede nasip olur,saygılar.
    aa oyle demeyin bu forumda.sonra gelip sizi yalanci cikarmak icin neler derler..kurtkoyde aslinda kiralar 600-700 tl ev fiyatlari 150 bin tl....siz kesin yanlis bilgi veriyorsunuz..... ( bu forumda ki birkac kisiye gore tabi.. )

benim oturdugum sitede de en pahali ev de 780 bin degil 625 bin tl..cunku benim dairem en buyuk ve en iyi serefiyeye sahipken ,kapisinin onunde 100 tane cocugun oynadigi,3 ayda bir el degistirip kiracilarin bile kactigi zemin kat daire fiyatlari ile ayni fiyat.

4. Amacım ne emlak sektörunu ne istanbulu kötülemek az yagmur yagdimi hayat felç.Allah kolaylik versin istanbulda yaşayanlara

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Üst kat emlakçıya vermiş satılması için 35 m2 fazla yazmış .

Zaten3 mesleğe güvenilmez diye bir söz var bir muhasebeciye bir avukata bir de emlakcıya [emoji2][emoji2][emoji2]

Fiyatta Ramazan öncesi fiyattan 200 bin tl zam yapmış neredeyse ucuz diye satılmıyor sanırım diye mi düşünüyor anlamadım gitti ama 35 m2 arttığı için zam normal belki de [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    aa oyle demeyin bu forumda.sonra gelip sizi yalanci cikarmak icin neler derler..kurtkoyde aslinda kiralar 600-700 tl ev fiyatlari 150 bin tl....siz kesin yanlis bilgi veriyorsunuz..... ( bu forumda ki birkac kisiye gore tabi.. )

benim oturdugum sitede de en pahali ev de 780 bin degil 625 bin tl..cunku benim dairem en buyuk ve en iyi serefiyeye sahipken ,kapisinin onunde 100 tane cocugun oynadigi,3 ayda bir el degistirip kiracilarin bile kactigi zemin kat daire fiyatlari ile ayni fiyat.
    kimse senin evini kıskanmıyor birader. pahalı diyoruz.evini yapan müteahhit yüzde 200-300 sen yüzde 100 kazanmışsın.arada başka biri varsa oda katlamıştır. şimdi ben kar etmeyeceksem niye alayım o evi.Aldık diyelim senin evin 1 buçuk milyon etmesi lazım.senin ev 1 buçuk milyon edecek olursa gezegenin en değerli semti sizin semt olur. kurtköy müydü orası

7. 3 sene önce 400 e alınan ev simdi 800 e satılırsa ne kadar gayrimenkul değer artış kazancı ödenir? Tabii 3 yıl önce alınan ev tapuda 400 gösterilmişse!

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    10 yıl oturacağını bilsem[emoji1], gözüm kapalı 125 verir alırım...su an kirası 830 olan bir evim var, 200-250 arası ederi var, 200 bine babanın oğluna verirsin. Hatta ist de oturduğum evin kirası 1600 civarı, ederi 500 filan.

Sen bu evin sorunsuz bir ev olduğuna emin misin? Iban ı zorla verdiğine göre bir sorun da olabilir, mevzu sadece kıra vergisi vermemek ise..,hiç düşünme, 125 e al, hatta 150 ye al derim.. konuttan zarar gelmez...2 sene sonra ayrildin diyelim, satıp taşındığın yerden Yen'i ev alırsın..bu devirde, komşu, muhit, bina sorunu yoksa 15 yıl çarpanla bir ev, nimet...çok ciddiyim.
    1 yıl daha dururum sonra başka bi eşyalı eve geçerim, masraf çıkartmasın.

hepsi öyle FK 15 civarı. Tek sorun bu oranı evlerin sadece bekar ve öğrencilere hitap ettiği için düşük kaldığını düşünüyorum benim oda net 7-8m2 zaten
    En son geçen sene sonu ev işine girdik. Bir sonraki yatırım kentsel dönüşüm olur müteahhitlik yaparız

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 428/1014 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •