Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Çok çükür ki devletin dolar kontrolüne geçişi en sonlarda da olsa listelere girmeyi başarmış.
    Biliyorsunuz uzun süre önce devlet dolarla işi olmayanın dolar almasını yasaklamalı demiştim ve burada bana sene 2017 sen hangi çağda yaşıyorsun demişlerdi
    Bence dolar kontrolü son sırada değil ilk sıralarda.
    Ben devlet olsam ithalatçılar hariç bankada dolar tutan herkesin dolarını TL'ye çevirir, yatırım amaçlı dolar alamını da yasaklardım.
    http://m.haberturk.com/ekonomi/is-ya...uzde-462-artti

Ihracatin ,ithalati karşılama oranının yüzde 60 olduğu bi ülkede;dovizi yasaklarsan insanlar tl enflasyondan korunmak için altın alır hatta Bitcoin gibi ne olduğu belirsiz şeyler alır yine de tl 'de durmaz..
    Ithalati azaltici,ihracatı arttırıcı yapısal reformlar yapılmadığı sürece biz sıcak paraya muhtaç şekilde gezeriz.

2. Evet ihracatı artırıp ithalatı azaltıcı şeyler tabi ki yapılsın fakat buna ek olarak dolar kontrolü de yapılsın diyorum.
    Millet Altın alır BTC alır demişsiniz de bunların bir önemi yok. Önemli olan dolar kıtlığına fayda sağlamak
    Ben BTC'yi her fırsatta herkese öneriyorum zaten
    BTC'nin sadece bugünkü yükseliş oranı %6
    Neredeyse 6 aylık TL faiz gelirine, 18 aylık dolar faizine denk

Alıntı Originally Posted by hendese Yazıyı Oku
    http://m.haberturk.com/ekonomi/is-ya...uzde-462-artti

Ihracatin ,ithalati karşılama oranının yüzde 60 olduğu bi ülkede;dovizi yasaklarsan insanlar tl enflasyondan korunmak için altın alır hatta Bitcoin gibi ne olduğu belirsiz şeyler alır yine de tl 'de durmaz..
    Ithalati azaltici,ihracatı arttırıcı yapısal reformlar yapılmadığı sürece biz sıcak paraya muhtaç şekilde gezeriz.

3.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Evet ihracatı artırıp ithalatı azaltıcı şeyler tabi ki yapılsın fakat buna ek olarak dolar kontrolü de yapılsın diyorum.
    Millet Altın alır BTC alır demişsiniz de bunların bir önemi yok. Önemli olan dolar kıtlığına fayda sağlamak
    Millet altın alsın btc alsın bir önemi yok ne de olsa onlar usd ile alınıp satılmıyor değil mi?
    Son düzenleme : memorex; 29-08-2017 saat: 22:11.

4. O konu sandığınız kadar basit değil.
    Artık yerli Bitcoin borsaları da var.
    Bitcoin konusu ile dolar kontrolü konusu tamamen başka konular.
    Devlet dolar kontrolünü getirsin ben Bitcoin almamaya da razıyım
    Ben kendi çıkarımdan önce devletimin çıkarını milletimin çıkarını düşünürüm.
    Altın konusunda ise birçok mal ve hizmette gümrük veya kota uygulandığı gibi kota uygulanabilir.
    Çoğu alınıp yastık altına atılan ve ekonominin dışına çıkan bir madenin ithalatı neden serbest olsun ki zaten.
    Akla ziyan bir iş. Ver doları dışarıya al altınları koy yastığın altına. Size saçma gelmiyor mu?

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Millet altın alsın btc alsın bir önemi yok ne de olsa onlar usd ile alınıp satılmıyor değil mi?

5.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    O konu sandığınız kadar basit değil.
    Artık yerli Bitcoin borsaları da var.
    Bitcoin konusu ile dolar kontrolü konusu tamamen başka konular.
    Devlet dolar kontrolünü getirsin ben Bitcoin almamaya da razıyım
    Ben kendi çıkarımdan önce devletimin çıkarını milletimin çıkarını düşünürüm.
    Altın konusunda ise birçok mal ve hizmette gümrük veya kota uygulandığı gibi kota uygulanabilir.
    Çoğu alınıp yastık altına atılan ve ekonominin dışına çıkan bir madenin ithalatı neden serbest olsun ki zaten.
    Akla ziyan bir iş. Ver doları dışarıya al altınları koy yastığın altına. Size saçma gelmiyor mu?
    Evlendikten sonraki ilk işimiz birkaç küçük takı hariç hepsini bozdurmak oldu. Altını ağırlıklı olarak değerli kılan siz kadınların takı merakı değil mi? Geçen haftalardan birinde etherium birkaç dakika da %98 değer kaybedip tekrar toparlamadı mı? Demek ki her an fiyatı dehşetengiz boyutlar da manipüle edilebilir. Ekonomik kriz yaşayan ülkelerde bile bu boyutta oynaklık olmaz. Bir anda elinde sadece şifreden ibaret birşey kalabilir. Arkasında kara paranın olduğuna inanıyorum, varlığını sistem dışı tutmak isteyenlerin oyuncağı bence. Tl cinsinden işlem görüp piyasanın kabul ettiği bir coin var mı? Yok, spekülasyon hatta manipülasyon beni germez diyen alsın. Önerilerinizin tutarlılığına bir bakın ondan sonra yazın.

6.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Bu bitcoin ve türevleri ;lale balonunu hatırlatıyor nedense bana ama beni dikkate almayin.klasik küçük yatiriyimciyim

Alıntı Originally Posted by hendese Yazıyı Oku
    Bu bitcoin ve türevleri ;lale balonunu hatırlatıyor nedense bana ama beni dikkate almayin.klasik küçük yatiriyimciyim
    Arkasında devlet olmayan paraya yatırım yapmak mantıklı gelmiyor. İş aydan arazi satmaya döndü. Umarım bu işin sonu monopolydeki kağıt paralara dönmez.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

8. Tam da arkasında devlet olmadığı için yatırım yapıyor insanlar.
    Her tür siyasi müdaheleden uzak.
    Devletlerin ekonomilerindeki krizlere duyarsız.
    Kimse kalkıp bir gece ben devaluasyon yaptım diyemiyor.
    ABD merkez bankası gibi car car car hergün konuşup piyasayı manipule eden hiçkimse yok.
    Paranın değeri ekonominin en temel ve saf kuralı olan arz ve talebe göre oluşuyor.
    Bu nedenlerle bana göre dünyanın en güvenilir parası ki o yüzden zaten sürekli yükseliyor.
    Yükseliş balon da değil.
    Çünkü gün geçmiyor ki Bitcoinin kullanımına yepyeni firmalar katılmasın, yaygınlığını artıran herhangi bir gelişme olmasın.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Arkasında devlet olmayan paraya yatırım yapmak mantıklı gelmiyor. İş aydan arazi satmaya döndü. Umarım bu işin sonu monopolydeki kağıt paralara dönmez.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •