Sayfa 93/997 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    dolar talebini polisiye tedbirlerle önleme yerine..

tl yi 'makbul' para yapsak !!!

zor mu ?

imkansız mı ?

tren kaçtı mı ?

teşhis yanlış olursa , tedavi ....
    Cem Yılmaz astronot olmak isteyen çocuğa demiş ya, "Sen şimdiden zıplamaya başla 50 yıl sonra Ay'a ulaşırsın."

Bizimki de aynı o hesap.

Şimdiden planlamayı yaparsak 50'yi bırak, 100 seneye meyvesini toplarız belki.

Derin konu, siyasete girmeden tartışmak mümkün değil.

2.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Döviz büfelerini kapat, bankaların da döviz almak için gelenden şu şu belgeleri istemesini sağla.
    Döviz mevduat hesaplarını belirli bir kurdan TL'ye çevir.
    Swift için belge ise.
    Bunları ve benzerlerini yaptığında ekonomi ister kayıt içi olsun ister dışı olsun farketmez dolar talebi mecburen düşer.
    Not: Evet uzayda yaşıyorum Büyük düşünür Mustafa Topaloğlu'nun dediği gibi hepimiz uzaylıyız sonuçta
    açık açık komünizm propagandası yapıyor,ama bu yeşil komünizm. oldu olacak sınırlarıda kapatalım kuzey kore olalım. Ben dolar aldıkça ses bundan geliyor. neymiş ithalatçı harici doları yasaklayacakmış şuna bak zeka fışkırıyor.Bu yöntemler işe yarasaydı TR ekonomisi 1980 öncesi düze çıkardı ama olmadı en sonunda 1979 da iflas edip küresel para babalarının kucağına oturdular.(24 ocak 1980). soruyorum ben onaylamadığım bir ekonomi yönetiminin bastığı bir parada durmak zorundamıyım,nedir bu ısrar? TL tutmak istemiyorum be zorlamı

3.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Evet ihracatı artırıp ithalatı azaltıcı şeyler tabi ki yapılsın fakat buna ek olarak dolar kontrolü de yapılsın diyorum.
    Millet Altın alır BTC alır demişsiniz de bunların bir önemi yok. Önemli olan dolar kıtlığına fayda sağlamak
    Ben BTC'yi her fırsatta herkese öneriyorum zaten
    BTC'nin sadece bugünkü yükseliş oranı %6
    Neredeyse 6 aylık TL faiz gelirine, 18 aylık dolar faizine denk
    Millet altın alsın btc alsın bir önemi yok ne de olsa onlar usd ile alınıp satılmıyor değil mi?
    Son düzenleme : memorex; 29-08-2017 saat: 22:11.

4.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Döviz büfelerini kapat, bankaların da döviz almak için gelenden şu şu belgeleri istemesini sağla.
    Döviz mevduat hesaplarını belirli bir kurdan TL'ye çevir.
    Swift için belge ise.
    Bunları ve benzerlerini yaptığında ekonomi ister kayıt içi olsun ister dışı olsun farketmez dolar talebi mecburen düşer.
    Not: Evet uzayda yaşıyorum Büyük düşünür Mustafa Topaloğlu'nun dediği gibi hepimiz uzaylıyız sonuçta
    ablam millet enayi mi altın fiyatları türkiye tarihinin en degerli seviyesine çıkar. altın bizde mi çıkıyor.hayır. onu biri ithal edecek. biz değil ithal eden dolar bulacak.o zaman gene dolar ihtiyacı olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Ben BTC'yi her fırsatta herkese öneriyorum zaten
    BTC'nin sadece bugünkü yükseliş oranı %6
    Neredeyse 6 aylık TL faiz gelirine, 18 aylık dolar faizine denk
    Bu bitcoin ve türevleri ;lale balonunu hatırlatıyor nedense bana ama beni dikkate almayin.klasik küçük yatiriyimciyim

Alıntı Originally Posted by hendese Yazıyı Oku
    Bu bitcoin ve türevleri ;lale balonunu hatırlatıyor nedense bana ama beni dikkate almayin.klasik küçük yatiriyimciyim
    Arkasında devlet olmayan paraya yatırım yapmak mantıklı gelmiyor. İş aydan arazi satmaya döndü. Umarım bu işin sonu monopolydeki kağıt paralara dönmez.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

Sanal paraya yatirim mi yapilir .sacmalik .

8. Seni zorlayan yok.
    TL de dur diye yalvaran da yok.
    TL'nin ve bu ülkenin senin gibilere ihtiyacı da yok.
    Ülke batsa da para kazansam derdindesin sen.
    Sürekli gidecem gidecem deyip duruyorsun al dolarlarını hangi ülkeye gideceksen git de biz de rahat edelim.
    Senin takıntılı tavrın yüzünden burada sürekli gerilim oluyor.
    Anladık hükümete düşmansın.
    Yeter artık bıkmadın mı aynı şeyleri söyleyip durmaktan?
    Atlar ölmüyor işte kabullen durumu.
    Kabullenirsen hem daha mutlu olursun hem de zarar etmekten kurtulursun.
    Bu kadar sinir bu kadar stres insanı KANSER eder dikkatli ol.

Not: Komünizm propagandası yaptığımı söylemişsin.
    Burada hep söyledim sol kökenli olduğumu ama inanmadınız ben ne yapayım?
    Komünist olmasam da vatansever bir solcuyum ama vatan sevgim solculuğumdan önce gelir. Farkım bu.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    açık açık komünizm propagandası yapıyor,ama bu yeşil komünizm. oldu olacak sınırlarıda kapatalım kuzey kore olalım. Ben dolar aldıkça ses bundan geliyor. neymiş ithalatçı harici doları yasaklayacakmış şuna bak zeka fışkırıyor.Bu yöntemler işe yarasaydı TR ekonomisi 1980 öncesi düze çıkardı ama olmadı en sonunda 1979 da iflas edip küresel para babalarının kucağına oturdular.(24 ocak 1980). soruyorum ben onaylamadığım bir ekonomi yönetiminin bastığı bir parada durmak zorundamıyım,nedir bu ısrar? TL tutmak istemiyorum be zorlamı

Sayfa 93/997 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •