Ben şahsen Goldman neyi tavsiye ediyorsa ona büyük bir şüphe ile yaklaşırım. Yaptıkları manipülasyonlar sonucunda SEC bunlara kallavi bir ceza kesiyor, Goldman da ödemeyi kabul ediyor ama bir şartla: "neither deny nor accept" şablonuyla yapacağı açıklamanın kabulü şartı. Yani "yaptığım icraatın manipülasyon olduğu yönündeki suçlamayı ne ret ediyorum ne de kabul" der her zaman Goldman, standart bir açıklamadır ve SEC tarafından kabul görür.
Goldman ne ki, en büyük palavralar Rabobank denilen salako bankada.Bizim medya nedense bu heriflere bayılır,para almadan bu işi yaptıklarını sanmıyorum. En gıcık olduğum banka bu Rabobank tır,sinir olurum.
Goldman ne ki, en büyük palavralar Rabobank denilen salako bankada.Bizim medya nedense bu heriflere bayılır,para almadan bu işi yaptıklarını sanmıyorum. En gıcık olduğum banka bu Rabobank tır,sinir olurum.
Rabobank, ING, HSBC nin sahibi dunyanin para baronu Rotschild ailesidir.
Kaynak : Ali Kuzu - kuresel para baronu Rotschild Ailesi
en büyük atmasyonlar bu banka tarafından piyasaya salınır,onlar ne derse tersini yapmak gerekir. Yılbaşından beri dolar short bunlar,o halde dolar long kalacaksın.ben öyle yapıyorum.
Yer İmleri