Sayfa 449/1009 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Kafayı aşağı çevirdiğinde başladığı noktadan daha aşağıda dip yapıyor.

Aylık grafik tabi.
    ''Everything is ok, until it's not''

Bugün okuduğum en anlamlı cümle.....

BofA'dan bir analist demiş..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    ''Everything is ok, until it's not''

Bugün okuduğum en anlamlı cümle.....

BofA'dan bir analist demiş..
    Ekim sonunu kral kopra gibi yukari dikince bakalim .nasil bir cumle kuracaksiniz. TL bile saklanmiyor evde dolar bulsak ayakkabi kutularina sakliyoz zor gunler icin yesil lazim

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Goldman ne ki, en büyük palavralar Rabobank denilen salako bankada.Bizim medya nedense bu heriflere bayılır,para almadan bu işi yaptıklarını sanmıyorum. En gıcık olduğum banka bu Rabobank tır,sinir olurum.
    Rabobank, ING, HSBC nin sahibi dunyanin para baronu Rotschild ailesidir.

Kaynak : Ali Kuzu - kuresel para baronu Rotschild Ailesi

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Ekim sonunu kral kopra gibi yukari dikince bakalim .nasil bir cumle kuracaksiniz. TL bile saklanmiyor evde dolar bulsak ayakkabi kutularina sakliyoz zor gunler icin yesil lazim
    Yazdığım yazılarda Euro yükselmez diye bir şey yazmadım..Ancak kastım tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır..

EUR, JPY, CHF Doları hangi gerekçelerle patakladıysa, aynı şekilde ileride tekrar pataklayabilirler pekala..bu durum sonucu değiştirmez..

Ancak sizin Ekim'de Euro yükselişi ile gerekçelerinizi öğrenmek isterim..selamlar..

5.  Alıntı Originally Posted by samadhi Yazıyı Oku
    Rabobank, ING, HSBC nin sahibi dunyanin para baronu Rotschild ailesidir.

Kaynak : Ali Kuzu - kuresel para baronu Rotschild Ailesi

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    en büyük atmasyonlar bu banka tarafından piyasaya salınır,onlar ne derse tersini yapmak gerekir. Yılbaşından beri dolar short bunlar,o halde dolar long kalacaksın.ben öyle yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,125
    Bloomberght den alıntıdır . Rusya Merkez Bankası zor günler geçiren ve faaliyetlerini sürdüremeyecek duruma gelen ülkenin en büyük özel bankası Otkritie Bank’ı kurtarmak için harekete geçerek bankaya el koydu.

Varlık büyüklüğü açısından ülkenin en büyük yedinci bankası da olan Otkritie, kredi portföyünün yarattığı endişeler nedeniyle mevduat akışlarının sürdürülebilirliğinde sorunlar yaşıyordu.

Bankayı kurtarmak için kendi fonlarını buraya aktaracak olan Rusya Merkez Bankası açıklamasında ne kadar bir harcama yapacağını belirtmedi ancak gerekli finansal değerlendirmeleri yaptıktan sonra banka hisselerinin en az yüzde 75’ini alacağını kaydetti.

http://www.businessht.com.tr/piyasal...-bankasi-batti

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yazdığım yazılarda Euro yükselmez diye bir şey yazmadım..Ancak kastım tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır..

EUR, JPY, CHF Doları hangi gerekçelerle patakladıysa, aynı şekilde ileride tekrar pataklayabilirler pekala..bu durum sonucu değiştirmez..

Ancak sizin Ekim'de Euro yükselişi ile gerekçelerinizi öğrenmek isterim..selamlar..
    Euro degil dolarin yukselmesini kastetmistim. Biraz masalci gibi duracak ama aciklayim. Para babalari genel adiyla masonlar 10 yilda bir , bir birlerine olan borclari affederler bunun acisinida ulkeler ceker

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,125
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bloomberght den alıntıdır . Rusya Merkez Bankası zor günler geçiren ve faaliyetlerini sürdüremeyecek duruma gelen ülkenin en büyük özel bankası Otkritie Bank’ı kurtarmak için harekete geçerek bankaya el koydu.

Varlık büyüklüğü açısından ülkenin en büyük yedinci bankası da olan Otkritie, kredi portföyünün yarattığı endişeler nedeniyle mevduat akışlarının sürdürülebilirliğinde sorunlar yaşıyordu.

Bankayı kurtarmak için kendi fonlarını buraya aktaracak olan Rusya Merkez Bankası açıklamasında ne kadar bir harcama yapacağını belirtmedi ancak gerekli finansal değerlendirmeleri yaptıktan sonra banka hisselerinin en az yüzde 75’ini alacağını kaydetti.

http://www.businessht.com.tr/piyasal...-bankasi-batti

Hayret kimse görmedi mı bu haberi ?

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 449/1009 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •