mehtap ablam bir tane kalacak.
mehtap ablam bir tane kalacak.
cds imiz 166 ya inmiş, gezi öncesinde 110 lara kadar inmişti inşallah yakın zamanda o seviyelerinde altına inecektir.
syg,
Herkese iyi bayramlar,
Yolda yürürken lütfen dikkat edelim.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
ben her sene oraya giderim ve bir süre kalırım,çokta iyi bilirim.ABD'de çok farklı dünyalar var,süprüntü kesime göre ABD bitmiş aman yandım. ama kafası çalışan ve gerçekten iş yapıp kazananlar halinden memnun ve TR gibi değil haklarını kazanıyorlar. Kendi işini yapan zaten aldı yürüdü,maaşlı çalışan dostlarım 12000$/mon. min. para alıyor.hepsi halinden memnun ve TR ye asla dönmeyecekler.ama işte orada dikiş tutturamayan süprüntü kesim TR ye dönmeye daha meyilli,hayal aleminde yaşıyorlar.
ABD için neresi iyi görmek için ucuz ve ulaşım problemi olmayan.bence Newyork...
geçmiş hiçbir hükümet ülkenin geleceğini bu kadar ipotek etmemiştir,çünkü isteseler yapamazlardı,çünkü kurumlar ülkesinde bu işler o kadar kolay değildi.2001 de T.telekomun çarçur edilmesinin nasıl engellendiğini hatırlayın. Bu arada çillerin dolar alan eli yanar videosunuda buraya yüklüyorum ki nostalji olsun.nasılda inkar ediyor ve kendinden emin.ama üç ay sonra %300 deval olacaktı.
Yer İmleri