Sayfa 477/1009 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. ÇİN ülkeden para çıkışını engellemek için sanal paraları yasakladı. ABD nin oyununu bozmaya çalışıyor. ABD den bakalım nasıl bir karşı atak gelecek?

Kuzey Kore = ÇİN. ÇİN in desteği olmadan Kuzey Kore var olamaz. Kuzey Kore ülke olarak tek başına etkisizdir, Çin in bir eyaleti gibidir.

China hits booming cryptocurrency market with coin fundraising ban
    https://www.reuters.com/article/us-c...-idUSKCN1BF0R7

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Rusya, Kuzey Kore'yi nükleer tehdit olarak görmüyormuş...

Keskince kamplaşıyor dünyamız...

ABD nin başında da Kuzey Kore'ninki gibi bir manyak var.

3. Sayın Bora Yaşar,aradım son sayfalarda bulamadım yoksa yorumsuz copy-paste olarak yayınlayacaktım,sizin esnafı delirten,mahallenin delisi ile ilgili güzel bir hikayeniz var,rica etsem ara sıra bu topiğe koyabilir misiniz,akıllı,dayanaklı yorum yapanlara itirazımız yok ama,ülke sınırları dışında yaşayıp ikide bir bu topiğe gelerek;paçavra,çöp,düşecek,ölecek,geberecek gibi yorum yapan boş tenekeler gözümüzde değerlerinin ne olduğunu bir kez daha anlar diye düşünüyorum,teşekkür ederim,ha birde son zamanlarda 25 bin dolar kişi başı gelir olayı var,onu bunu bilmem kim aldı benim payıma düşeni arkadaşlar versin kavga etmeyelim

4. Rusya ekonomik olarak iyi durumda değil. ABD eğer Çin veya onun yavrusu Kuzey Kore ye girişmeye karar verirse, operasyonu Japonya, Güney Kore, ve Rusya üzerinden yapar.

Ancak öncelikle benim kanaatim Çin in ekonomik olarak çökertileceği.

Çin ekonomik olarak çökertilirse zaten Kuzey Kore de askeri darbe olur ve iktidar değişir, yerine Amerikan yanlısı birisi gelir.

O yüzden çok kısa zamanda Çin parasında yüksek oranda devalüasyonlar görürseniz hiç şaşırmayın!!!

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Rusya, Kuzey Kore'yi nükleer tehdit olarak görmüyormuş...

Keskince kamplaşıyor dünyamız...

ABD nin başında da Kuzey Kore'ninki gibi bir manyak var.
    Hadi savaş riski fiyatlanmıyor, tamam..

Trump, K.Kore ile iş yapanlarla tüm ticari ilişkimi sıfırlarım diyor..yani konu direkt Çin'e uzanıyor..Hatta piyasada 4 büyük Çin bankasının yaptırım listesine alınma haberleri/riskleri mevcut..ancak piyasalar pek tınlamıyor gibi görünüyor..

Normalde globalde tarihte olmadığı kadar ciddi miktarda pozisyon var..ve bunların yarattığı bir sürüde balon..

Kokuyu alanda yok galiba..özellikle FED'in saz arkadaşlarından..

Yoksaaa ohoooooo...çoktan ortalık yangın yerine dönerdi..

Demekki ansiklopedi atsan bir şey olmayacak..

Ya bu paraları sokaktan topladılar..kolay para..

Yada zaten bu kadar pozisyon için kapı çok, çok dar..

Bir şey olursa yattı balık yan gidecek..

6. tınlamıyor olur mu? bal gibi tınlıyor. Çin in ekonomik olarak çökeceği bal gibi ortada. Çin in parası yüksek oranda devalüe olacak. hem de 1-2 ay içinde. O yüzden EM lere geçici bir atak yapıp currency leri aşağı çektiler ki kolayca çıkabilmenin zemini olsun. yoksa EM lerden çıkamazlar.

Çin in parası devalüe olduğu anda EM lerin parası onun 2 katı devalüe olur!

bitcoin, etherium vb paraların fiyatları bugün % kaç düştü?

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Hadi savaş riski fiyatlanmıyor, tamam..

Trump, K.Kore ile iş yapanlarla tüm ticari ilişkimi sıfırlarım diyor..yani konu direkt Çin'e uzanıyor..Hatta piyasada 4 büyük Çin bankasının yaptırım listesine alınma haberleri/riskleri mevcut..ancak piyasalar pek tınlamıyor gibi görünüyor..

Normalde globalde tarihte olmadığı kadar ciddi miktarda pozisyon var..ve bunların yarattığı bir sürüde balon..

Kokuyu alanda yok galiba..özellikle FED'in saz arkadaşlarından..

Yoksaaa ohoooooo...çoktan ortalık yangın yerine dönerdi..

Demekki ansiklopedi atsan bir şey olmayacak..

Ya bu paraları sokaktan topladılar..kolay para..

Yada zaten bu kadar pozisyon için kapı çok, çok dar..

Bir şey olursa yattı balık yan gidecek..

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    tınlamıyor olur mu? bal gibi tınlıyor. Çin in ekonomik olarak çökeceği bal gibi ortada. Çin in parası yüksek oranda devalüe olacak. hem de 1-2 ay içinde. O yüzden EM lere geçici bir atak yapıp currency leri aşağı çektiler ki kolayca çıkabilmenin zemini olsun. yoksa EM lerden çıkamazlar.

Çin in parası devalüe olduğu anda EM lerin parası onun 2 katı devalüe olur!

bitcoin, etherium vb paraların fiyatları bugün % kaç düştü?
    Şimdi varsayımlar muhtelif..siz doları EM'lerden çıkabilmek için düşürdüler dersiniz..ben FED'in köşeye sıkışması yada faiz arttıramayacak hale gelmesi derim..yada carry-trade paralarının geri sarması vb..vb.. derim..

Neyse sonuçta doların düşmesi EM'ler gibi dolar borçluları için bulunmaz nimet..en rahat durum yani..

Fakat bir tehlike anında en önce satılması gereken risk ne?..EM'ler, var mı öyle EM kurlarında çok ekstrem bir durum, yok..en azından şimdilik..paritelerde var mı çok ekstra bir durum, yok..altın tamam, normaldir..

Kaldıki adamların içeride mal varlığı çok..birazını çıkmaya kalksalar ortalık yangın yerine döner..3.43 çok komik kalır bence..

Ayrıca Çin misilleme yapmaya kalktığında öncelikle deval yapacak, burası tamam..ancak belirli oranda..yavaş, yavaş.. devalde aşırıya kaçarsa kendi ayağınada sıkmış olur..çünki içeride bir sürü dolar borçlusu şirketi var..bizdeki gibi..

Tabiki az az deval yapsada, 2015 deki gibi EM'ler çokca etkilenir..zaten büyük bir Çin devali gelirse..yandı gülüm...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Şimdi varsayımlar muhtelif..siz doları EM'lerden çıkabilmek için düşürdüler dersiniz..ben FED'in köşeye sıkışması yada faiz arttıramayacak hale gelmesi derim..yada carry-trade paralarının geri sarması vb..vb.. derim..

Neyse sonuçta doların düşmesi EM'ler gibi dolar borçluları için bulunmaz nimet..en rahat durum yani..

Fakat bir tehlike anında en önce satılması gereken risk ne?..EM'ler, var mı öyle EM kurlarında çok ekstrem bir durum, yok..en azından şimdilik..paritelerde var mı çok ekstra bir durum, yok..altın tamam, normaldir..

Kaldıki adamların içeride mal varlığı çok..birazını çıkmaya kalksalar ortalık yangın yerine döner..3.43 çok komik kalır bence..

Ayrıca Çin misilleme yapmaya kalktığında öncelikle deval yapacak, burası tamam..ancak belirli oranda..yavaş, yavaş.. devalde aşırıya kaçarsa kendi ayağınada sıkmış olur..çünki içeride bir sürü dolar borçlusu şirketi var..bizdeki gibi..

Tabiki az az deval yapsada, 2015 deki gibi EM'ler çokca etkilenir..zaten büyük bir Çin devali gelirse..yandı gülüm...
    Çıkar yakında kokusu...ama ben cinle başlayacak krizin Avrupa'da derinlesecegi ksnaatindeyim

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 477/1009 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •