Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 450/1014 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Kaçak Alman işçiler Edirne'de gümrük kapılarına dayandı , tel örgüleri atlayarak huduttan geçenler görüldü !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Milyonerler Türkiye'yi terk ediyor

Mal varlığı 1 milyon doların üzerinde olan ve yüksek gelirli olarak adlandırılan milyonerler kulübünden, 2016 yılında 82 bin kişi başka ülkelere taşındı. Global Health Review raporuna göre taşınma kararında ülkelerin politik ve ekonomik durumlarının etkili olduğu belirtilirken en yüksek artışı ise Türkiye kaydetti.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...rk_ediyor.html

türk ekonomisi özellikle 2001 sonrası destan yazmış'ken neden gidiyor ki bunlar.?
    Bu haber dogru

Ama asagida yazdigimda dogru

Yurtdisina kacan turklerin %90 i alt tabaka. Bununda sebebi internet. Internet insanlara hangi ulkeye nasil kacilir cok guzel ogretiyor

Ahmetg Guest
    En acı bilanço! 100 ölü, 439 yaralı...

Kurban Bayramı tatilinin ilk 9 gününde meydana gelen kaza sayısı 148, ölü sayısı 100, yaralı sayısı ise 439 oldu. Yetkililer, tatilin son gününde yollarda olan sürücüleri uyararak dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

http://www.hurriyet.com.tr/en-aci-bi...arali-40568873

Yollar kiyamet.

Uzuvlarini kesen yuzlerce acemi kasap.

Kacan bogalar.

Kacan bogalari kovaliyacak, kahraman belediye iscileri.

Ne bu ?

Bayram.
    Valla 2 haftadir TR deyim, ne trafik ne asayis ne kaza olum hicbir sorunum olmadi

Belkide ben cok sansliyim. Tuvaletler tertemiz pazar cok ucuz trafik yag gibi akiyor. Tek uzuntum izmir civarindaki yazlik fiyatlari ucmus ve ben bunu kacirdim

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kardeşim, çıkar şu at gözlüğünü..,yazımın devamında demişim ki, ülke ekonomi kıyaslamaları ppp ye göre yapılmaz...bu oyuna gelmeyin...ppp insanların hissettiği zenginliği gösterir, kişisel refah açısından daha doğru bir ölçüdür...ama çok değişkendir, kişinin harcama stiline göre ppp çok farklılaşır...ülkedeki fiyat politikasına göre dönemsel olarak dalgalanır.

Ülkenin, ekonomik gücü için dolar bazlı Gmsh tek geçerli ölçüdür..yani şark kurnazlığına gerek yok...ppp eskiden beri vardı, ekonomistler nazarında burger endeksi düzeyinde bir önemi vardır...mantıkları da benzerdir zaten.

Tek ciddiye alınan, ülke dünya sıralamasında şu sıradadır derken dolar bazlı gmsh baz alınır..,ppp based ranking gibi kicinizdan sıralama uydurmayın...sapla zamanı karıştırmayın yani.

Önemli not: bu arada grafikte ppp acısından olaya bakınca çok da farklı bir sonuç çıkmıyor...82-97 arası Türkiye payını %50 kadar arttırmış, 2003-2017 arasında da hemen hemen %50 artış var...birinde rezalet koalisyonların da olduğu bir dönem...diğeri kesintisiz tek parti-tek lider donemi...üstelik tarihin gördüğü en büyük bedava para donemi.

Nerde ekonomik mucize...17. Büyük ekonomi gerçeğimizden çok da farklı bir şey söylemiyor ppp sıralaması.
    Bu ppp denen sey tamamen safsata

Borcunu bilmedigin adamin zenginmi fakirmi oldugunu bilemezsin

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Valla 2 haftadir TR deyim, ne trafik ne asayis ne kaza olum hicbir sorunum olmadi

Belkide ben cok sansliyim. Tuvaletler tertemiz pazar cok ucuz trafik yag gibi akiyor. Tek uzuntum izmir civarindaki yazlik fiyatlari ucmus ve ben bunu kacirdim
    Sende al 300.000 lot ISYAT, yilda net 45.000 TL. kazancina bak, bu para senin yaz tatilini karsilar.

Sonra deprem meprem olur Allah korusun, bana dua edersin.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ''TÜRKİYE HEM PARASAL HEM DE ENTELLEKTÜEL SERMAYESİNİ KAYBEDİYOR.
    Gayrimenkuller hariç toplam varlığı 1 milyon dolar ve üzerinde olan zengin vatandaşlarını en çok kaybeden ülkeler sıralamasında 5.nci sırada Türkiye geliyor. 2016 yılında 6.000 zengin Türk vatandaşı ülkesini değiştirdi. İlk iki sırada Fransa ve Çin var, biz hemen Hindistan'dan sonra geliyoruz. Zenginlerin en çok yaşamayı tercih ettiği ülke ise Avustralya. Sanırım son yıllarda yaşadığımız kültürel ve ekonomik yıpranmayı en iyi anlatan göstergelerden birisi bu. Biliyorsunuz hükümet 1 milyon dolar yatırım yapana Türk vatandaşlığı vereceğini açıklamıştı. Görünüşe göre değil para verip Türk vatandaşlığı alanlar olması, varolan zengin vatandaşlarımızı da hızla kaybediyoruz. Daha da acısı ülkeyi terk edenlerin neredeyse tamamının evrensel bir eğitim ve kültüre sahip yani Dünyanın her yerinde yaşayıp çalışabilecek bilgi ve beceriye sahip Türkler olması. Türkiye yalnızca parasal sermayesini değil entellektüel sermaye gücünü de kaybediyor. Önümüzdeki günlerde dış politikada, ekonomide veya gayrimenkul piyasasında neler olacağını merak ediyorsanız bu göstergeyi hatırlamakta fayda var.''

Ben demiyorum, Kurumsal Emlakçılara seminerler veren Kürşat Tuncel diyor .

https://www.facebook.com/kursat.tunc...1-_HV4&fref=nf
    O Kursat beye selam soyleyin. Amerikadaki turklerin %99 u gecekondu mahallesinden

Bahsi gecen Turkler tr den kacmiyor, yalnizca globellesiyorlar. Miami den ev almakla amerikaya tasinmis olmuyorsunuz yalnizca bir ayaginiz orada oluyor.

Hayat kalitesi acisindan bir zengin icin en iyi ulke turkiye

Ahmetg Guest
    Sende al 300.000 lot ISYAT, yilda net 45.000 TL. kazancina bak, bu para senin yaz tatilini karsilar.

Sonra deprem meprem olur Allah korusun, bana dua edersin.
    300 bin lot kac para? Temettu orani nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    300 bin lot kac para? Temettu orani nedir?
    Bunlar ISYAT topiginde yaziyor.

Sayfa 450/1014 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •