Sayfa 156/672 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Hissede son 1 ayda, ben aldıktan sonra, inanılmaz bir yabancı fon satışı ve emekli fon ve baka fonu satışı oldu, hemen hemen hergün. Bugün bile HSBC, ak, finasmanın bir kısmı, muhtemelen yabancı fon satışı veya, emekli fonu satışı var. Piyasa yapıcı da fiyatı 1.40 lara çekti buralarda karşılıyor, ufak ufak. Korkarım kasım sonuna kadar fon satışları bitmeyecek, maliyeti kurtarmak için aralık ayı sonlarını beklemek gerekecek düşüncesindeyim.

2.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Hissede son 1 ayda, ben aldıktan sonra, inanılmaz bir yabancı fon satışı ve emekli fon ve baka fonu satışı oldu, hemen hemen hergün. Bugün bile HSBC, ak, finasmanın bir kısmı, muhtemelen yabancı fon satışı veya, emekli fonu satışı var. Piyasa yapıcı da fiyatı 1.40 lara çekti buralarda karşılıyor, ufak ufak. Korkarım kasım sonuna kadar fon satışları bitmeyecek, maliyeti kurtarmak için aralık ayı sonlarını beklemek gerekecek düşüncesindeyim.

Neden satıyorlar?

3. Yine berbat kapattı. Sağlımızı kaybedicez

4.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Neden satıyorlar?
    Cevabını bilsem hiç bu kağıda bulaşmazdım, sorun sadece satıcılardan kaynaklanmıyor, alıcı da yok. Satışların bitmesine kadar ben de olsam almam.

Yüzlerce fon var, genelde kötü performans gösteren hisseleri satıp, genelde kasıma-aralığa kadar, portföyde temizlik yapıyor fonlar.

5.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Cevabını bilsem hiç bu kağıda bulaşmazdım, sorun sadece satıcılardan kaynaklanmıyor, alıcı da yok. Satışların bitmesine kadar ben de olsam almam.

Yüzlerce fon var, genelde kötü performans gösteren hisseleri satıp, genelde kasıma-aralığa kadar, portföyde temizlik yapıyor fonlar.
    Borsa 20 yılın rallisinç yaparken bu zarar ettirdi. Ne diyelim kısmet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Borsa 20 yılın rallisinç yaparken bu zarar ettirdi. Ne diyelim kısmet
    Dileyelim Bundan sonraki surecte kendisini affettirsin.Endeksle uyumlu artmayan hisseler,genelde sonradan dengeyi saglar biliyorum.Bu hixseninde primsiz kalmasinin cokda gecerli bir gerekcesi yok.Baski altindaydi,son zamanlarda ise
    yabanci satislari goruldu gibi.Bu son buldugunda yukari tepki vermesini bekliyorum.Dilerim yanilmam.y.t.d

7. Bugün açıyoruz ortaklar Ege Perla'yı güzel bir kira geliri getiren yerimiz daha olacak hayırlısıyla

8.  Alıntı Originally Posted by ADAM Yazıyı Oku
    Bugün açıyoruz ortaklar Ege Perla'yı güzel bir kira geliri getiren yerimiz daha olacak hayırlısıyla
    1,41'i görürüz

Sayfa 156/672 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •