Sayfa 488/1009 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "İran israel e atom bombası sallayacak idi bir kaç sene evvel bunun yaygarası vardı..İmkansız demiştim..Tarih bilen bir kişi bunun imkansız olduğunu çok iyi bilirdi..Cahiliz.."

Yukardaki yazılarına bakıyorum da, cahil ne demek gunwane,sen bitirmişsin dostum...

"Dünyada trilyon dolarları yönetenler umursamıyor burada toplaşmış 3 kişi K.Kore ye göre pozisyon alıyor.."

Evet biz bu başlıktaki 3 kişi Kuzey Kore'ye göre pozisyon alıyoruz..Bu da iyi tespit.

Senin "dolarda hedef 3,10" başlığı açma zamanın geldi de geçiyor.

İyi günler sana...

2. arkadaşlar bu amerikan doları nı çok yere vuruyorsunuz.çok sert hareket etmişti.düzeltmesini yaptı.şimdi alttan köpük yapıyor.önce uyanmaya başlar sonra bir bakarsınız yine şahlanmış.3 ay sonra olur 6 ay sonra ama bu 3,10 hedefini kolay kolay kabul etmem.ben her ay alırım.3,60 kadar da fiyatına bakmam.sende olmuş enflasyon 10 üstü.faizler sürdürülemeyecek düzeyde.6 ay daha böyle gitsin bakalım.sonrasında uyanmayanı döverler.ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu başlığa 10 defa geldin...Düşecek dedin.

Arada bir temel koymak, itirazları önlemek için "ben de dolardayım" lafını da ekledin.

Eyvallah...

Senin adını görünce "başlığın iddiası" halefine düşecek diyeceğini öğrendik biliyoruz.

Fazlası bu başlın tahammül sınırlarını aşar bence.

On defa söyledim ama ben de senin gibi ısrarcıyım bu konuda: Yandaki başlığa yaz da herkes görsün...

Sıktın ama...

Biraz da uzattın.

Üslubun da ayrı bir konu.

Neyse..

Sevelim sevilelim.

Sayalım, sayılalım...

4. İşte yine bir ALGI yönteminin kurbanı vatandaş..

Eflasyon da dolar da faiz da yaptı yapacağını..
    Yanda çaycı arkadaşım topik açmış faizleri hisse senedi fiyatı gibi değerlendirip yahu 18 20 olacak diyor..
    Daha çok bekler..
    Hisse de ralli yaptılar
    DİBS lerde faiz düşüşü ile beraber orada da böreğin en yağlı kısımından götürecekler..

Faiz yavaş tepki verir..Ağır ağır döndürüyorlar gemiyi vatandaş hala batacaz edecez doları zor tutuyorlar bi bakmışsın pırrrr kafasında..

Bitti o işşş..1 tl yükseldi zaten dolar..

Bora Ağabey açmayı düşünüyordum ciddi ciddi ama..

Uğraşamamm..Bir süre sonra burasının aynısı olur orasıda..

5 senelik enflasyon sonucu dolar 2.70 fiyatta..
    Şu an kaç 3.40

Satarlar ..

Neden ..

Trend bitti çünkü..

2018 yazında öpüşme noktaları 3 3.10 lar olacak..

O noktada çarşı biraz karışır..Neden
    2016 kasım 2017 ağustos arası pozisyon alanlar tamam der çıkar bu arada yenileri girer girmez ..

O karışıklık da tüymeyi düşünüyorum açıkcası..

Sonrasında 3.10 3.50 arası 2-3 sene daha sürünür dolar..

2003 2008 arasını iyi inceleyin..

2001 krizi gibi olacak bu gidişle 3.80 lerden dolar alanlar demiştik..

Not..Buradaki insanları cahil yerine koymuyorum.. kimse kırılmasın toplum olarak halimiz malum..Herkes den özür dilerim uslubum dolayısı ile..Ama 20 30 senedir çevremdeki insanlara bakıyorum KENDİME bakıyorum..Çevire çevireeeee...Anladınız ....Her seferinde aynı edebiyat..Sonuç değişmiyor..2-3 katına giden borsa..Kaçan fırsat..Zaman..

Uyanmak lazım artık..

Herkese selamlar saygılar..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

.....................

2018 ortası gibi dolar beklentim 3.10..
    Oraya kadar 1 cent bile almam..
    3.10 dan bi zıplama yapar diye düşünüyorum..O zıplamada bakacaz artık durumlara..
    Allahtan atılacak barutumuz var biraz daha..
    Zarara mal vermek istemiyorum..Hele dolarda..Hisse olsa başka hissede çıkarırsın zararınıda dolar ı versen nereden çıkaracan..

Grafiklerle hem eurusd hemde usdtry yi anlattım bütün yaz..3.40 lar dedik bayram da 3.41 ile gördük..

FED eylül de 3 senelik dolar trendini kıracak gümbür gümbür hemde..
    Şimdi benim anlamadığım şu; bütün yaz anlattında neden hala elindeki dolarları bozamadın..halada aynı görüşte olduğuna göre, beklemenin anlamı yok değil mi?..hele borsa 150000 olacakken(öyle söylediğin için söylüyorum)..tamam zararına mal vermek istemiyorsunda..dolar 3,1 ve borsa 150000 , hala iyi kar var..selamlar..

Neyse, dolarda trend bitebilir tabiki ama bizim makus talihimiz hiç bitmez:

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nın öncü verilerine göre dış ticaret açığı Ağustos ta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 22.56 artarak 5.88 milyar dolar oldu.

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Şimdi benim anlamadığım şu; bütün yaz anlattında neden hala elindeki dolarları bozamadın..halada aynı görüşte olduğuna göre, beklemenin anlamı yok değil mi?..hele borsa 150000 olacakken(öyle söylediğin için söylüyorum)..tamam zararına mal vermek istemiyorsunda..dolar 3,1 ve borsa 150000 , hala iyi kar var..selamlar..

Neyse, dolarda trend bitebilir tabiki ama bizim makus talihimiz hiç bitmez:
    40 kere soruldu bu soru..
    Bir kez daha yazim!!!

Zarara mal vermek istemiyorum..ok?

3.44 dolar .3.10 2018 ortası diyorum..
    1 haftada 3.60 olsun anında satarım doları ..Var mı böyle bi ihtimal..VAR..
    Bu 3.10 beklentim ile ÇAKIŞIR MI...HAYIRRRRR..

İyi okuyun dolarda 4 4.5 5 tl gibi rakamlar hayal diyorum 3.60 olabilir 3.70 olabilir..
    Kime ne..
    Yine dalışa geçer..Bi posta daha sularlar vatandaşı oralardan..

Az bir ihtimal ama (yüzde10) ihtimal..Kaldıki dolara ihtiyacım da yok çok şükür..

3.10 sonrası dolarda 3.65 e kadar bi tepki bekliyorum..Maliyetim 3.30 lara inmiş olacak 3.10 dan alabilirsem

1 sene sonra yüzde 4 dolar faizi yüzde 6-7 kar ile çıkarsam bir daha da dolara bakmam..En az 2-3 sene..

Yeniden 3.10 dan alım fırsatı verir çünkü..

Kendi adıma bir strateji geliştirdim..

SENİN Kİ nedir????

Meselaaa...Kabaca böyle bişiler bekliyorum..

Bu enflasyon ile millet ya USD alır ya altın isterse 2.5 olsun fark etmez. Siz kabul etseniz de etmesenizde bizim millet uyanıktır[emoji3].

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Savaş olmasa bile ÇİN ekonomisinin içine edecekler.

ÇİN ekonomisi dibe vuracak. Büyük devalüasyonlar olacak.

Sayfa 488/1009 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •