Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 459/1014 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

bir evin en önemli kalemi elektrik panosudur.

panoya bakmadan ev almayın. panodan kaçan yapıcı herşeyden kaçar ve çalar.

siz hiç çelik kapının yandığını gördünüz mü.?

Tr de yanar.. hemde çatır çatır. çünkü içi sunta dolu

3. Can I deduct property (real estate) taxes?
    https://ttlc.intuit.com/questions/18...l-estate-taxes

Property Tax Deduction
    http://www.investopedia.com/terms/p/..._deduction.asp

Biz , dolaylı vergilerle + kaynağında kesilen vergilerle + akaryakıt + oto + iletişim VS VS VS VS VS VS ile zaten ALMADIĞIMIZ hizmetleri (eğitim,ulaşım,güvenlik,adalet) 2'inci kere ödüyoruz .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bir evin en önemli kalemi elektrik panosudur.

panoya bakmadan ev almayın. panodan kaçan yapıcı herşeyden kaçar ve çalar.
    Bunlar önemli bilgiler Sayın Emlak,teşekkürler..

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bence sıkıntı bizde,turizmin bir meslek olarak benimsenmemesi,adam devletten teşvik alıyor,5 yıldızlı mükemmel otel açıyor,deniz,manzara her şey harika,ama personel olarak bu iş olmasa hal de hamallık yapacak adamı çalıştırıyor,az para vermek için,sonra,o sözde personelde müşterinin yanında kızına asılıyorolmadı ter kokusundan yemek siparişini vermeden sadece kola söyleyip yolluyorsunuz,yada biraz uyanık geçinenleri müşteriyle kafa bulmaya çalışıyor,yoksa az olan kıymetlidir kuralından yola çıkarak bu yukarıda sayılan fiyatlar beni komaya sokar ama memnun kalkan zengin müşteri için çok da sorun değildir.(bakınız Mikanos,1 gecede 50 bin dolar hesap ödeyen müşteri)bence çözüm;iyi otellerin iyi ve deneyimli personelle çalışması,daha küçük işletmelerin ise mafyavari tiplerden temizlenerek bu işi severek yapan aile işletmelerine dönüştürülmesi,tabi bunun için devlet desteği gerekli yoksa belediyelerin falan güçleri yetmez o tipleri temizlemeye...
    O değil de... Kimi kimden temizlemeye çalıştığının farkında mısın watcher46 kardeş?

Hala uyanamadıysan çok yanlış yoldasın.

Kadılı bir fıkra vardı nasıldı o? Hani kimi kime şikayet edeceksin mi falan diyordu.

6.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Arkadaslar forumda bi İşYat fanatizmi gidiyor. İşyat ne kazandırmış ben hala çözemedim. Kendimi bildim bileli 0.90-1 arası gider gelir. Şu an kaç bilmiyorum. Bende almıştım zamanında 2 yıl tuttum hiç bi hayrını görmedim. Fırsat maliyeti büyüktür bu kağıdın. Son bir yılda bist100 %60 gitmiş. Koç grubu, oyak grubu hisseleri hatta iş grubunun diğer hisseleri %100 ü geçmiş. Yıllar önce Sayın Dudu nun evladiyelik hissesi ttkom du. Şu an işyat konuştuğuna göre orada aradığını bulamamış olsa gerek

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    fanatizm' doğru tanımlama

temettü veriyor ya, 12 kuruş temettüsü var her sene.. ama fiyat aynı fiyat borsa %40 gitmiş, isyat aynı fiyat, milim değer kazanmamış.. mevduat yapsan yada devlet tahvili alsan o temettüden aldığınla aynı getiri var.. ama portföyü özel sektör tahvillerinden oluşan isyat alarak o tahvillerin riskini almış oluyorsun gereksiz yere..

portföy aktif değerine göre- borsa fiyatında iskonto var ciddi ölçüde.. ama o iskonto geçen sene de vardı, 3 sene önce de vardı, 10 sene önce de vardı- o iskontoya güvenerek pozisyon almak doğru bir strateji olamaz..

7. Hersene 12 kurus degil, en az gecen sene verdi o da 12.50 kurus.

Bu son 10 senede, 3 kez 20 kurus, 3 kez 16 kurus, iki kez 18.70, bir kez 40 kurus verdi.

Ahanada burada yaziyor, https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ISYAT

Burasi AKP parti sohbeti degil, takkiye tutmaz.

Gercekler var, matematik dogrular var.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Aynı tabağı burada yesen mekana göre de değişmekle beraber, 500-1000tl arası hesap gelir tahminen.

Eğlenmek bu ülkede lüks. Bu kadar basit.

İçki, araba alayım vergi.

O tabağın yanına koyduğu rakının, biranın maliyeti işletmeye sıfır, burada sırf maliyet. İşletme sahibi de diyor ki benim devletten neyim eksik ben de fiyata yüklenirim.

Sonra ortaya çıkan tablo bu.
    ya ne 500 lirası, ne 1000 lirası.. alt tarafı bir kızartma tabağı ve bir pilav'dan bahsediyoruz

Sayfa 459/1014 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •