Arama sonucu : 5077 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    285bin ve aşağısını gördüm maalesef. Sayfayı kaydırma İmkanı olmadı.

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu kadar küçük yatırımcı varsa Hüseyin amca yoracak bizi desene.

2.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Bu kadar küçük yatırımcı varsa Hüseyin amca yoracak bizi desene.
    Hisseler çok dağınık olduğu için Hisse geri alımına niyetleri yok gibi ama %25 genel kurul toplantı yeter sayısını sağlamak amacıyla gelecek yıl için özar elektrik biraz alım yapabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Hisseler çok dağınık olduğu için Hisse geri alımına niyetleri yok gibi ama %25 genel kurul toplantı yeter sayısını sağlamak amacıyla gelecek yıl için özar elektrik biraz alım yapabilir.

hisse madem daginik az sayida hisse ile nasil hizla yukselebiliyor,veya aganin adamlari islem yapmadigi zaman neden islem hacmi yerde surunuyor.Ben daginik olsada aganin elinde oldugunu dusunuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku

Özarda zaten %25 hisse var.Toplanmalarına yetiyor.Mutlaka birilerine mal aldırdılar.Araslardaki mal dönüyordu bi aralar.İzmirli falan bi ton dümen yaptılar.%51 kesin ellerindedir.Yoksa piyasa öper bunları.İmtiyaz yok çünkü.

5.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Özarda zaten %25 hisse var.Toplanmalarına yetiyor.Mutlaka birilerine mal aldırdılar.Araslardaki mal dönüyordu bi aralar.İzmirli falan bi ton dümen yaptılar.%51 kesin ellerindedir.Yoksa piyasa öper bunları.İmtiyaz yok çünkü.
    Özar'ın %24,5 hissesi olduğu için genel kurulu toplamak için yaklaşık yüzbin lot daha hissesi olması gerekiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Özar'ın %24,5 hissesi olduğu için genel kurulu toplamak için yaklaşık yüzbin lot daha hissesi olması gerekiyor.

ÖZAR ELEKTRİK İNŞAAT TURZ.MÜH.EĞT.YAT.İM.VE TİC.A.Ş.

5.965.304,91

24,55

Evet doğru kaptan teyit ettim şuan ama 100 bin bunlar için neki.Ben %25 daha ellerinde olduğunu ve toplamda %51 ellerinde olduğunu düşünüyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •