Buralar yine kızışmış. Kavga gürültü mesaj kalabalığı uzun uzun yazılar.![]()
Buralar yine kızışmış. Kavga gürültü mesaj kalabalığı uzun uzun yazılar.![]()
Alan almış satan satmış, alacak olan alacak satacak olan satacak. herkes kendi kararını veriyor verecek tamam da burda çırpınışlar seziyorum bilmem yanlışmıyım. Başka bir şey aklıma gelmiyor valla. İnsanlar neden bu foruma girip bu kadar kavga eder çırpınır durur ki. Eğer öteki türlüyse Allah akıl fikir versin diyorum.
Uzun yıllar sürünen hisseleri bilirsiniz arkadaşlar. İnsanı bıktırır belki de sattırır. Sonra bir gün hisse hareketlenir ve arkasından bakakalırsınız ya da hiç farketmezsiniz bir bakmışsınız hisse sattığınız fiyatın çok yukarlarında oturmuştur. Volbor şimdiye kadar hep haklıydım bakın diyor. Fiyattan bağımsız diyor. Ama inşallah gün gelecek kervan da çok yukarlarda olacak ve belki de bu bir kaç ayda olup bitiverecek. işte o zaman senin haklı olduğun tek bir nokta bile kalmayacak silinip gidecek. Fiyattan bağımsız yazdıklarının bir önemi kalacak mı bakalım.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Yanlış algılamayınız.
Geride kalmasın diye tekrar tekrar aynı yazıyı alıntı yapıp aydınlik rolüne soyunanlarda sus bus...
Akıl hocalarının aklına uyuyup uyutulduklarını anlarlar...
Hatırlatayım onların yerine onların işleri bu hissede bitmiş kabuklarına çekilmiş olabilirler, bazılarının ödülleri büyük olacaktır...
GK var, o GK herkes bizzat katılmıyacaksa yenî bir VEKALETLE katılmak zorunda bari 300 kişisiniz ya, aman GK salonunda ortada kalmayın ( tecrübe konuşuyor) bunu bari açıklayında tez zamanda hareketlenîn... Size 300 kişi yetmeyebilir... Neden susbus oldunuz..,
Uyutulmayın, yıllardır REKLAM uğruna uyuttular... KY cıyı kendi menfaati için kullananlar...
Adam sana şunu diyor seni yıllardır ÇAĞRI diye diye uyuttulur, kimi :/:3-5 kar görüp altan aldı üstten sattı, hep senin gibileri uyuttu... Adam şunuda diyor AKSEL var birde MEMSA var 6 ay kapalılar vazifelerini bu iki şirkette yapmazsa kıçlarını tekmeyi yiyecekler BİST çöplüğüne gidecekler... GOLDAŞ vb gibi... Adam diyorki artık akıllan BİST 100 varken senin benim gibi KY macera peşinde koşmasının mantığı yok diyor... Sen VURGUNCUYDUN değil miöyle yazıyodun ya geçmişte ...
ky ne kadar seveni, koruyanı varmış, maşallah hiç yalnız bırakmıyorlar. bu arada memsa bügünde % 7 yapmış![]()
5 yılımız cibilliyetsizlerin ali cengiz oyunuyla gitti. hala ali cengiz oyunları bitmedi yezitlerin. küçük fravun 0.20 lerde 3 yıl bekletti .büyük fravun 0.38 lerde nerdeyse 7 ay oldu.. bekliyoruz... sorsan zalime sayılganlara onlar bizden daha madur.. akın ipekden beter olun.. kaçacak ve nasip olacaksa yatacak toprak nasip olmasın yezitlere.
kimseyi etkilemek istemem, kardayken satmadik 4 senedir tasidigim kervan hisselerini zararda verdim bayramdan once, aldigim hissede fazlasiyla zararimi cikarttim. arkasindan bakipta keske bekleseydim diyecegim gunler umarim klanlar icin gelir
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yer İmleri