Mardinli geldi..
Hadi be hemşerim benzet bu açıkçıları 'ye onları
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mardinli geldi..
Hadi be hemşerim benzet bu açıkçıları 'ye onları
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.5 m CITI de mal olmuş...
9.2 m açık kapatacaklar...
Bence ya haber gelecek mal sahibi yaptırıyor açığı tahtaya bulaşan olmasın diye ya da fena durumdalar yaptıkları açık başlarına iş açtı çok zarardalar....
Böyle bir çırpınış içindeler...
Haber gelecekse mrgyo niye bu kadar pasif? Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenen Haber GYO yu bağlayacak bir haber değil...
Martı Otellerinin Doğuş Grubu tarafından satın alınma durumundan bahsediliyor.Doğuş Grubunun İspanya ve İsviçrede butik mahiyetteki oteller satın aldığını, acenta ve turizm web portalı alanlarında yatırım yapacakları konuşuluyor.
Üstüne üstlük geçen hafta Butik Otellere Teşvik kapsamında turizm alanında 50 Milyar USD lik bir pazarın söz konusu olduğu alanda yeni projelendirilme yapıldı.
GYO yu direkt etkileyecek bir durum değil bu.Kısmen belki ama 2 si birden hareket eder mi sanmam
Oteller mrgyo bünyesinde ve mrgyo nun halka arz dışındaki kısmı martı otel a.s ye ait. Ytd.
Nöbetten geldim uyandım fiyatı görünce inanamadım 1.17 idi. Panik yapmadım bekliyorum. Bugün 1.25 civarı kapatsın fazlası ile yeter. Yarın 1.30 üstüne devam eder. 1.22 altında kapatırsa iş sıkıntı. Silkeleme ise iyi iş çıkardılar. Yalnız tahtada acayip savaş var. Ikıncı seans temerrüt alımları olacak diye biliyorum. Ben de hala bir haber geleceğine inanıyorum. Düşerken ki hacim yükselişe göre daha azdı bu düşüş acikcilara ve spege yaradı. Akşam kapanışı önemli sert hareketler bekliyorum aşağı mı yukarı mı yaşayarak göreceğiz...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Şunu da ekleyeyim ila ki alacaklar diye birşey yok.
2016 da Turgay Ciner Martı Otel Zinciri için görüşmeler yapmış ancak sonuçsuz kalmış. Bu kadar şatafat indi kalktı açıktı kapalıydı niye o önemli.
Belki de naylon bir beklenti yaratıldı bilmiyorum bilsem zaten milyonerdim![]()
Zaten net bir bilgi akışı olmuyor ki hiç. Benzer haberler bir çok hisse de var hangisi doğru hangisi yalan belli değil. Resmen satranç mücadelesi gibi. İnşallah bize faydalı haberler gelir. Ytd.
Yer İmleri