Mardinli geldi..
Hadi be hemþerim benzet bu açýkçýlarý 'ye onlarý
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mardinli geldi..
Hadi be hemþerim benzet bu açýkçýlarý 'ye onlarý
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.5 m CITI de mal olmuþ...
9.2 m açýk kapatacaklar...
Bence ya haber gelecek mal sahibi yaptýrýyor açýðý tahtaya bulaþan olmasýn diye ya da fena durumdalar yaptýklarý açýk baþlarýna iþ açtý çok zarardalar....
Böyle bir çýrpýnýþ içindeler...
Haber gelecekse mrgyo niye bu kadar pasif? Ytd.
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenen Haber GYO yu baðlayacak bir haber deðil...
Martý Otellerinin Doðuþ Grubu tarafýndan satýn alýnma durumundan bahsediliyor.Doðuþ Grubunun Ýspanya ve Ýsviçrede butik mahiyetteki oteller satýn aldýðýný, acenta ve turizm web portalý alanlarýnda yatýrým yapacaklarý konuþuluyor.
Üstüne üstlük geçen hafta Butik Otellere Teþvik kapsamýnda turizm alanýnda 50 Milyar USD lik bir pazarýn söz konusu olduðu alanda yeni projelendirilme yapýldý.
GYO yu direkt etkileyecek bir durum deðil bu.Kýsmen belki ama 2 si birden hareket eder mi sanmam
Oteller mrgyo bünyesinde ve mrgyo nun halka arz dýþýndaki kýsmý martý otel a.s ye ait. Ytd.
Nöbetten geldim uyandým fiyatý görünce inanamadým 1.17 idi. Panik yapmadým bekliyorum. Bugün 1.25 civarý kapatsýn fazlasý ile yeter. Yarýn 1.30 üstüne devam eder. 1.22 altýnda kapatýrsa iþ sýkýntý. Silkeleme ise iyi iþ çýkardýlar. Yalnýz tahtada acayip savaþ var. Ikýncý seans temerrüt alýmlarý olacak diye biliyorum. Ben de hala bir haber geleceðine inanýyorum. Düþerken ki hacim yükseliþe göre daha azdý bu düþüþ acikcilara ve spege yaradý. Akþam kapanýþý önemli sert hareketler bekliyorum aþaðý mý yukarý mý yaþayarak göreceðiz...
Yazdýklarým tamamen beni baðlar yatýrým tavsiyesi deðildir
Þunu da ekleyeyim ila ki alacaklar diye birþey yok.
2016 da Turgay Ciner Martý Otel Zinciri için görüþmeler yapmýþ ancak sonuçsuz kalmýþ. Bu kadar þatafat indi kalktý açýktý kapalýydý niye o önemli.
Belki de naylon bir beklenti yaratýldý bilmiyorum bilsem zaten milyonerdim![]()
Zaten net bir bilgi akýþý olmuyor ki hiç. Benzer haberler bir çok hisse de var hangisi doðru hangisi yalan belli deðil. Resmen satranç mücadelesi gibi. Ýnþallah bize faydalý haberler gelir. Ytd.
Yer Ýmleri