Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 465/1014 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Evet değerli arkadaşlar,benim ilgimi çeken bir konu var;2010 yılından beri reel olarak emlak değeri hiç artmayan yerler... örneği benim yaşadığım Edirne İlçesibenzer durumda olan yerler var mı? sayın forumdaşlar bildikleri yerleri yazarsa bu konuda tek olmadığımızı görüp kendimi avutacağım
    Son düzenleme : watcher46; 07-09-2017 saat: 20:15.

2.  Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    ayrıca toki park mavera da olduğu gibi lüks segmentte olmayan yeni bir satış ilanı yayınladı. http://kayasehiristanbul.net/toki-ka...fiyat-listesi/ buraya gelecek talep gösterge olacaktır. yayınlanan satış ilanında ortalama m2 fiyatlarının 3600 olduğu görülüyor. sizin ölçülerinize göre 1 kişi bile talep etmemeli sonuçlara hep birlikte bakalım. değerlendirmeler değilde (siyasi yada ekonomik) arz ve talep cevap versin olur mu ?
    Bugün Kayaşehir de Toki nin satışa sunduğu konutlar için ilk gün başvuruları sonuçları geldi. ort m2 fiyatlarının 3600 TL olduğu kimilerine göre allahın dağı olan Kayabaşındaki 1892 daire için ilk günde 2155 talep gelmiş.

Aynı bölgedeki marka konut proje olan ve borsada sertifikası satılmakta olan park mavera 3 projesi için de m2 fiyatı cari fiyatlarla aynı şuanda

Bu başlıkta sertifika konusunu itelemek kakalamak olarak değerlendiren arkadaşlara duyurulur.

http://aa.com.tr/tr/ekonomi/tokinin-...asvuru-/902706

Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Bugün Kayaşehir de Toki nin satışa sunduğu konutlar için ilk gün başvuruları sonuçları geldi. ort m2 fiyatlarının 3600 TL olduğu kimilerine göre allahın dağı olan Kayabaşındaki 1892 daire için ilk günde 2155 talep gelmiş.

Aynı bölgedeki marka konut proje olan ve borsada sertifikası satılmakta olan park mavera 3 projesi için de m2 fiyatı cari fiyatlarla aynı şuanda

Bu başlıkta sertifika konusunu itelemek kakalamak olarak değerlendiren arkadaşlara duyurulur.

http://aa.com.tr/tr/ekonomi/tokinin-...asvuru-/902706
    Demek ki bu millet kendine bahşedilen NİMETİ ! görmüyor , LÜKÜS malavra konutlarının BIST de bugün gördüğü m2 fiyatı 3400 Tl ye geliyor, yani sizin belirttiğinize göre Toki`nin orta halli konut m2 fiyatından ucuza ve/ fakat rağbet görmüyor. Hemi de o kadar tavsiye edeni olmasına rağmen. Acab neden !... Yalnız övüp duranlarda bu NİMETİ ! almak istemiyor o da işin başka komedi tarafı. Sonuç; bu işte en büyük kazığı, tabir yerindeyse SAKALCI erbabının goygoyuna gelip halka IRZ dan 42. 5 Tl den alanlar yedi . Hemi de ne kazık üstüne 5 aylık banka faiz kaybıda BONUS olarak kendilerine verildi.

4. Bu konutlarda oturacak olan ailelerin, en yakin carsi pazar ya da kent merkezine, eger dolmus varsa, ulasim maaliyetinin de ilave edilmesi gerekir.

Orada yasli emekliler dahi otursa, yemek yemeleri lazim.

Everyone has to eat once in awhile.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Demek ki bu millet kendine bahşedilen NİMETİ ! görmüyor , LÜKÜS malavra konutlarının BIST de bugün gördüğü m2 fiyatı 3400 Tl ye geliyor, yani sizin belirttiğinize göre Toki`nin orta halli konut m2 fiyatından ucuza ve/ fakat rağbet görmüyor. Hemi de o kadar tavsiye edeni olmasına rağmen. Acab neden !... Yalnız övüp duranlarda bu NİMETİ ! almak istemiyor o da işin başka komedi tarafı. Sonuç; bu işte en büyük kazığı, tabir yerindeyse SAKALCI erbabının goygoyuna gelip halka IRZ dan 42. 5 Tl den alanlar yedi . Hemi de ne kazık üstüne 5 aylık banka faiz kaybıda BONUS olarak kendilerine verildi.
    Bakın konuyu doğru konuşmak gerekir. projeye nimet diyen olmadı sadece sizin allahın dağından m2 4 k ya daire alımını birazda siyasi irtibatla değerlendirmenize itirazım oldu.

önceden yazdım tekrar edeyim, şuan bile proje ofisinde m2 4,500 e satışlar yapılıyor. 2019 da teslim edilecek dairelerin 1/4 ü satılmış zaten(kap) Gayrimenkul yatırımcısının Borsaya yaklaşımındaki sıkıntılardan, bilgisizlikten ve psikolojik nedenlerden bahsetmiştim. Yoksa neden daire başı 120 bin fazla verip ofisten daire alsınlar.

Ayrıca hatırlarsınız ilk olduğundan ve özendirilmesini gerektiğinden daha uygun fiyata da arz edilmeli dediğimi. Daire alacak kişi bakın haberde görüldüğü gibi m2 3700 verip alıyor.

Meseleye proje olarak bakarsak konu bu. ama siz siyaseten birilerine laf çakmak onları aşağılamak vs derdinde iseniz ki o anlaşılıyor. o konu beni ilgilendirmiyor. istediğinizi söyleyin ama gerçekleri saptırarak değil.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Peki ben 100 m2 ye denk gelen 10000 hisseyi alsam. Farz edelim ki park maverada 100 m2 lik daireler var. Bana evi hangi cepheden, hangi kattan neye göre verecekler. İşte insanlara gerçekçi gelmeyem şey bu. Ben bunun pratikte çok karmaşık olduğunu düşünüyorum

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Peki ben 100 m2 ye denk gelen 10000 hisseyi alsam. Farz edelim ki park maverada 100 m2 lik daireler var. Bana evi hangi cepheden, hangi kattan neye göre verecekler. İşte insanlara gerçekçi gelmeyem şey bu. Ben bunun pratikte çok karmaşık olduğunu düşünüyorum

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Rennkly,emin değilim ama ilgili konuda bahsi geçmişti,şerefiye farkı için daha fazla hisse gerekli diye,yinede konuyla ilgili arkadaşlar daha iyi bilir...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Evet değerli arkadaşlar,benim ilgimi çeken bir konu var;2010 yılından beri reel olarak emlak değeri hiç artmayan yerler... örneği benim yaşadığım Edirne İlçesibenzer durumda olan yerler var mı? sayın forumdaşlar bildikleri yerleri yazarsa bu konuda tek olmadığımızı görüp kendimi avutacağım
    2010 a kadar olmasada son 2 senedir ankaradan gelen duyumlara göre yerinde sayan ve hatta fiyatı düşen çok semt var.

elvankent keçiören vs.

kiralar yerlerde 500 e tonla ev var. kiralık.

Sayfa 465/1014 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •