Sayfa 58/1200 İlkİlk ... 8485657585960681081585581058 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Yanlis yere yolladik

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

Alıntı Originally Posted by bezmara01 Yazıyı Oku
    Sayın üstadlarım kusura bakmayın öncelikle,bu forumda teknik analiz konuşuluyor ama ben hala grafik işini çözemediğinden grafik koyamıyorum maaselef.sadece şunu sormak istiyorum.doas ema 200ü kıramadı bir türlü,çok agresif hareketler yapmaya başladı son günlerde,15temmuzdan beri hunharca satan citi son birkaç günde yaklaşık 3milyon lot topladı.acaba zamanı gelmedi mi?grafiği bu durumu destekler mi acaba?şimdiden herkese teşekkür eder,iyi geceler dilerim. Benim gibi acemi birinin demesiyle de kesinlikle kimse al-sat yapmasın.
    Aslında sorunuzun içinde cavabınıda veriyorsunuz. Ama bizlere tescil ettirme gereği duyuyorsunuz. :D

grafik bu durumu destekliyor ama. sabır göstermelisiniz biraz daha.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

aslında doasın grafiği çok komplike bir hale gelmiş bayadır bakmıyordum.

Şöyle diyim kısada yüzde 10-15 yapabilir. Belki oradan tekrar düşer çıkar falan ama.

Uzun vadede çok güzel bir trend dibine gelmiş.

Belki siz zararı çıkarıp kaçmak istiyorsunuz. Bende artık uzun vadeli güzel bir alım olgunluğu görüyorum.

Yani güzel bir çanak yapıyor grafik.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Antalya'dan bir Gavurdağlı
    Gönderi
    370
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

Ben aralık dibinden beri full mal ile buralara geldim. çok hisse değiştirdim. ara sıra nakitlere geçtim.

Tek tam anlamı ile taşıdığım kağıt Petkm oldu. Petkimde ekranı kapat uygulaması yaptım. Diğerlerinde pek olmadı o iş. :D
    Bak dostum sana kitaplara geçecek bir öğüt vereyim. Bu söyleyeceğim şey hep kulağında küpe olsun. Sakın yanlış anlama insanlara nasihat verecek bir mertebede değilim. Sen samimi bir arkadaşsın sana söylüyorum :D.
    Çünkü en tecrübeleli trader bile bir yerde pes eder ve maldan iner. maldan inmemek için rally yi sonuna kadar yaşamak için alsat yapılmayan bir diğer hesaba mutlaka ihtiyaç vardır. Çünkü afedersin insanın götü kalkıyor. Bütün hepsinden alacam diyosun, yok onu satayım onu alayım diyosun. sonra bir yerde disiplinden kopuluyor.

Benim bu topiği açmamdaki en büyük etmen kendimi disipline etmek istememdir.

Allahıma şükür o disiplini edindim. ( Portföyün belli bir kısmı ile)

Herkese tavsiyem bunu edinmeleri. Ama kim olursa olsun mutlaka bir yerde film kopuyor bunu çok gördüm ve yaşadım.

Ne demişler borsada önemli olan maliyet, maliyet ne kadar aşağıda kalırsa unutup bekleme olayı o kadar kolaylaşıyor.
    Bundan yaklaşık tam bir ay önce 6 Şubatta bizim çocuklara nakit lazım oldu bir miktar;Nakit yok çocuklar hesabınıza gelirse ödünç Petkim vereyim dedim kabul ettiler.Takas için 2 Şubat 2017 Perşembe günü saat 16:30 da Petkim'e satış vereceğim 4.23 ten .o da nesi !!!Ekranda bir yazı hisse senedinde MKK dan bloke var yazısı çıkmazmı.Senin hesap satmayayım diye 2 yıl önce kendim bloke koyduğumu unutmuşum.Taksabanka gir blokeyi kaldır aracı kurumu ara blokeyi kaldırdım falan derken seans sonuna anca yetiştirdim.
    EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR

Alıntı Originally Posted by yakkir Yazıyı Oku
    Bundan yaklaşık tam bir ay önce 6 Şubatta bizim çocuklara nakit lazım oldu bir miktar;Nakit yok çocuklar hesabınıza gelirse ödünç Petkim vereyim dedim kabul ettiler.Takas için 2 Şubat 2017 Perşembe günü saat 16:30 da Petkim'e satış vereceğim 4.23 ten .o da nesi !!!Ekranda bir yazı hisse senedinde MKK dan bloke var yazısı çıkmazmı.Senin hesap satmayayım diye 2 yıl önce kendim bloke koyduğumu unutmuşum.Taksabanka gir blokeyi kaldır aracı kurumu ara blokeyi kaldırdım falan derken seans sonuna anca yetiştirdim.
    :D :D :D

Bende blokede kalkmıyor.

Mkk şifremide bloke ettim. Aradım mkk yı bankadan yazı yazılması lazım vs dediler. ( İnsan bi şifremi unuttum seçeneği koyar dimi ? :D )

onlamı uğraşayım dedim. Öle duruyor. :D

6.  Alıntı Originally Posted by Sonhaber Yazıyı Oku
    Park madencilik bugun iyi hacim devamı gelir mi acaba
    Kim bilebilirki sn Sonhaber? Sacro nun da dedigi gibi, calkalamasi bol ve endekse ters korelasyonlu bir kagit ancak kahve fali soyle diyor, olurmu olmazmi tahtayi yapan bilir...

50 ve 100 gunluk HAO (gevurlar EMA da der) 200 gunlugu kesmis, ayrica son kapanis 500 gunluk HAO nun hemen ustunde... Daha ne diyim?...

E yukarda "gap" te var... Yani sabir varsa para da var gibi...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

Alıntı Originally Posted by Boom Yazıyı Oku
    Kim bilebilirki sn Sonhaber? Sacro nun da dedigi gibi, calkalamasi bol ve endekse ters korelasyonlu bir kagit ancak kahve fali soyle diyor, olurmu olmazmi tahtayi yapan bilir...

50 ve 100 gunluk HAO (gevurlar EMA da der) 200 gunlugu kesmis, ayrica son kapanis 500 gunluk HAO nun hemen ustunde... Daha ne diyim?...

AYnen öyle.

Yalnız bu park sağı solu belli olmaz. :D

2.45'ler üzerinde net kalışlar görmek lazım boğa piyasası için.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    :D :D :D

Bende blokede kalkmıyor.

Mkk şifremide bloke ettim. Aradım mkk yı bankadan yazı yazılması lazım vs dediler. ( İnsan bi şifremi unuttum seçeneği koyar dimi ? :D )

onlamı uğraşayım dedim. Öle duruyor. :D
    en guzelini yapmissiniz bu mesajinizi bence ara ara tekrar tekrar yayinlayin ....

DOAS konusunda da tespitlerinize katilmamak elde degil tamda bu yontemin uygulanabilecegi seviyelerde....

sizi cok uzun zamandir takipe ederim olayin ozunu bu kadar iyi cozen nadir insanlardansiniz....

forumdaki ogutlerinize uymaniz halinde bes yil sonra hatri sayilir bir birikim sahibi olmaniz bence cok kolay....
    tabii insanin verdigi ogude kendi uymasi o kadar konusu ayri mesele ama sirf kendinizi dsipline etmek icin bu topigi acmaniz bile zeka piriltisi bir otokontrol yontemi ...

Sayfa 58/1200 İlkİlk ... 8485657585960681081585581058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •