Yanlis yere yolladik
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlis yere yolladik
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
aslında doasın grafiği çok komplike bir hale gelmiş bayadır bakmıyordum.
Şöyle diyim kısada yüzde 10-15 yapabilir. Belki oradan tekrar düşer çıkar falan ama.
Uzun vadede çok güzel bir trend dibine gelmiş.
Belki siz zararı çıkarıp kaçmak istiyorsunuz. Bende artık uzun vadeli güzel bir alım olgunluğu görüyorum.
Yani güzel bir çanak yapıyor grafik.
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Bundan yaklaşık tam bir ay önce 6 Şubatta bizim çocuklara nakit lazım oldu bir miktar;Nakit yok çocuklar hesabınıza gelirse ödünç Petkim vereyim dedim kabul ettiler.Takas için 2 Şubat 2017 Perşembe günü saat 16:30 da Petkim'e satış vereceğim 4.23 ten .o da nesi !!!Ekranda bir yazı hisse senedinde MKK dan bloke var yazısı çıkmazmı.Senin hesap satmayayım diye 2 yıl önce kendim bloke koyduğumu unutmuşum.Taksabanka gir blokeyi kaldır aracı kurumu ara blokeyi kaldırdım falan derken seans sonuna anca yetiştirdim.![]()
![]()
EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR
Kim bilebilirki sn Sonhaber? Sacro nun da dedigi gibi, calkalamasi bol ve endekse ters korelasyonlu bir kagit ancak kahve fali soyle diyor, olurmu olmazmi tahtayi yapan bilir...
50 ve 100 gunluk HAO (gevurlar EMA da der) 200 gunlugu kesmis, ayrica son kapanis 500 gunluk HAO nun hemen ustunde... Daha ne diyim?...
E yukarda "gap" te var... Yani sabir varsa para da var gibi...
Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.
en guzelini yapmissinizbu mesajinizi bence ara ara tekrar tekrar yayinlayin ....
DOAS konusunda da tespitlerinize katilmamak elde degil tamda bu yontemin uygulanabilecegi seviyelerde....
sizi cok uzun zamandir takipe ederim olayin ozunu bu kadar iyi cozen nadir insanlardansiniz....
forumdaki ogutlerinize uymaniz halinde bes yil sonra hatri sayilir bir birikim sahibi olmaniz bence cok kolay....
tabii insanin verdigi ogude kendi uymasi o kadar konusu ayri mesele ama sirf kendinizi dsipline etmek icin bu topigi acmaniz bile zeka piriltisi bir otokontrol yontemi ...
Yer İmleri