Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
Arama sonucu : 61 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Karar_anı

garan 10.46 dikkat. kırılması durumunda satışlar dahada derinleşir..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

garan 10.46 destek dedik. bu durumda nakite geçip satış devamı bekleniyorsa 46 kırmasını bekleyip tekrar girilmeli çünki bu oyun al tut değil al sat oyunudur. garantili oynamak lazım bakarsın oraya tutunuverir kazancı korumak gerekir..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

seansta kapanmağa az kaldı. doğrusu ben tahmini olarak endeksi hiçte iç açıcı görmüyorum.seans arasında çakılırsa bide o var diye hatırlatmak istedim..

sayfada yazılan mesaj sayısına bakıyorum çok şükür bi arkadaş şans dilemiş. bende bundan sizin sana ihtiyacımızmı var gibi bi anlam çıkardığım için artık sadece endeks hakkında düşüncem sorulursa cevaplayacağım. en mantıkılsıda bu bence. kesin kararımdır sayfayı takip etmeğe bence gerek kalmadı zaten bu günki yazacaklarımıda yazdım. hayırlı işler..

5. Merhaba, yazdıklarızı takip etmekteyim. Ancak teknikten falan çok anlamadığım için katkı sağlayamamaktayım. Yorumlarınızı değerli buluyorum. İsabetli tahminleriniz var. Yorumlarınıza devam etmeniz benim gibi olanlar için önemli. Teşekkürker...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Bist 30 132500 önemli sanırım. Üzerinde kalınırsa sıkıntı yok denilebilir mi?

7. Cevabınızı özelden aldım. Teşekkürler...

Alıntı Originally Posted by erbe Yazıyı Oku
    Cevabınızı özelden aldım. Teşekkürler...

bol şanslar..

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •