https://www.youtube.com/watch?v=j7jVHzYzYw0
merak edenler izleyebilir ingilizce ama....
https://www.youtube.com/watch?v=j7jVHzYzYw0
merak edenler izleyebilir ingilizce ama....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!
Japonya'ya atılan neydi peki?
Şimdi youtube'a baktım, konu hakkında epey video varmış. Japonya falan hollywood uydurması diyen 3 saatlik bir video var.
Mantıklı gelmedi bana.
Size aynen katılıyorum.
gs den FB ye transfer olurken sadece bonservisine 6,5 milyon dolar ödenen bu arkadaşımız , milyon dolarlar içinde yüzerken onun için mütevazi olacağını düşündüğümüz bir para için kaçak mercedes almış ve bu olay yüzünden bir süre içerde de yatmıştır. Aynen şeytan Rıdvan gibi yandaş olma gayretleri içinde olduğunu düşündüğüm bu arkadaş , şu fotografı vermeyle ilgilendiği cenah nezdinde elde edeceği sempati için dolar alım-satım farkına katlanır dişe düşünüyorum.
Geçen sene Rusya , bu sene Almanya .
Allah turizm sektöründekilere yardım etsin. Bu nasıl bir eziyettir .
Tamam , ulusal onurumuz , gururumuz . Ama bu işleri kör gözüm parmağına değil de kapalı kapılar ardında niçin halledilmez . Yazıktır,günahtır. İşsizlik oranları yetersiz mi görülüyor.
Hükümeti beğenmesek te , tv de görmeye bile artık dayanamasak da bu ülkenin adalet bakanını , dış işleri bakanını toplantıda vatandaşlara siyaset yaptırmaktan men etmek millet olarak canımızı sıkıyor tabi ki. Ama adamlar ülkelerinde sorunun s'sini bile istemiyorlar. Yarın öbürgün Suriye de işler durulsun , Esad Türkiye de ki 4 milyon Suriyeliye İstanbul'da Taksim de , Ankara da Tandoğan da , İzmir de Konak da , Kilis te , Urfa da , Gaziantep te miting yapmaya gelsin , istermiyiz istemezmiyiz ? Bir düşünelim.
Ya döviz sıkıntımız var , merkez bankası görüntüde faizi artırmadan dövizi durdurmak için 50 tane takla atıyor. Şu yaz sezonunda turizmden gelecek dövizler ile biraz olsun yaraya merhem beklerken , ülkemize en fazla gelen Alman turistleri neden kaçırtırız? Kapalı kapılar arkasında diplomasi bunun için var . Ama yok , önemli olan evet için ey Almanya demek , meydanlarda yaşa , varol .. sesleri . Allah ülkemizi korusun.
Almanların Ruslar gibi gaza gelen bir devlet/millet olduğunu sanmıyorum. Türkiye onlar için pazar. Türkiyeye fazla zıtlaşıp avrupadan uzaklaştırmak istemezler. Güçlerinin farkındalar zaten.
Almanya Turkiye ticaretinde
Biz öndeyiz 12 1 3 milyar euro.
O bizim pazarimiz aslinda.
Kavga buyurse musteri kebapcidan siparisi keser.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mart/2016 rakamları ; (Kaynak ; http://aa.com.tr/tr/ekonomi/almanya-...i-artti/530792 )
Türkiye ise 239 ülkenin bulunduğu Almanya'nın ticaret ortakları listesinde 17. sırada yer aldı.
Almanya geçen yıl Türkiye'ye 22,4 milyar avroluk ihracat,
14,4 milyar avroluk da ithalat gerçekleştirdi.
2014 yılında Almanya'nın ihracatında 16. ve ithalatında da 18. sırada bulunan Türkiye,
geçen yıl Almanya'nın ihracatında 14. ve ithalatında 17. sıraya yükseldi.
İki ülke arasındaki ticaret hacmi 2014 yılında 32,6 milyar avroyken geçen yıl 36,8 milyar avroya çıktı.
Yer İmleri