Originally Posted by
drtusss
tek tek oku...
sende yazdıklarımı anlama kapasitesi beklemiyorum...
biz yıllar önce ÇAĞRI olmaz, faiz olmaz dediğimiz günlerde ki gibi başladın yine...
Okuduğunu anlamıyorsan yorum bile yapma...
Yavvvv doktor bildiginden mi sana gore ky firsatciydi da sana gore cagridan faydalanmak icin ayrilma hakkina da katilmak gerekiyordu yav yazdirma biz biliyoruz seni
Bak seninle bizim farkimiz biz belgeyle konusuyoruz
Cagri var diye spk , bist ve mahkemeler soylemisti
Cagri fiyatini da spk hesaplamis hem de 2-3 defa hesaplamisti
Cancagazim fark bu sen olmayan seyleri bizse olanlari konusuyoruz...
Fark senin tahtan kapali biz mahkemeleri kazaniyoruz
Yk cezalar aldiriyoruz
Diger fark sen ky ye ve sirketine zarar veriyorsun(denetci sectirme, tahtani kapattir) biz elimizden geldigince zarar gormeden mucadele etmeye calisiyoruz
Yani sen hayalini kuruyorsun biz gerceklestiriyoruz...
Sen konusuyorsun... Biz davamizi aciyoruz sikayetimizi yapiyoruz yani hukuki olarak hakkimizi ariyoruz. Ve bunlari da mahkeme kararlari bist bultenlerinde goruyorsun...
Sen daha bir vekalet yazmasini bilmezken avukatimiza ve gruptaki hukukcularimiza sallarken biz sonuc almaya calisiyoruz...
Fark var doktor fark
Sen laf uretmeye devam et nasilsa patronundan 1 lot fazlan varmis ya.... Buna da cok guldum. Sen de ilgi eksikligi var... Seni hep pohpohlamislar...biz ise senin icin kral ciplak diyoruz. Farkimiz biz bilmedigimizi bilenden ogrenmeye calisiyoruz. Sense herseyi biliyorum diyorsu bilemezsin doktor...
Burada rezil oldukca kuyruk acin oluyor biliyorum...
Valla yazdiklarin o kadar sacma ki komik ki sadece vakit gecsin diye ara ara sana yaziyorum.
Hadi bu yazi seni baya oyalar... Ders calis biraz bugun zayif gelmissin...
Kendisi gk ya katilmaz ya da katilamaz... Gk da yonlendirmeleriyle tahtasini kapattirir burada bize akil verir heyyyy Allahim ya
Farkindaysan artik sana beles bilgi de vermiyorum aferin arastiriyorsun..
Simdi bizim 6 aylik bilancoya baktin denetci raporunu gordun goru vermedigini okudun nasil yirtarimin derdindesin
3-12 nci aylarda mi
Yoksa 6-12 aylarda miymis bay ukala
)))
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri