Sayfa 266/964 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    tek tek oku...

sende yazdıklarımı anlama kapasitesi beklemiyorum...

biz yıllar önce ÇAĞRI olmaz, faiz olmaz dediğimiz günlerde ki gibi başladın yine...

Okuduğunu anlamıyorsan yorum bile yapma...
    Yavvvv doktor bildiginden mi sana gore ky firsatciydi da sana gore cagridan faydalanmak icin ayrilma hakkina da katilmak gerekiyordu yav yazdirma biz biliyoruz seni

Bak seninle bizim farkimiz biz belgeyle konusuyoruz

Cagri var diye spk , bist ve mahkemeler soylemisti

Cagri fiyatini da spk hesaplamis hem de 2-3 defa hesaplamisti

Cancagazim fark bu sen olmayan seyleri bizse olanlari konusuyoruz...

Fark senin tahtan kapali biz mahkemeleri kazaniyoruz

Yk cezalar aldiriyoruz

Diger fark sen ky ye ve sirketine zarar veriyorsun(denetci sectirme, tahtani kapattir) biz elimizden geldigince zarar gormeden mucadele etmeye calisiyoruz

Yani sen hayalini kuruyorsun biz gerceklestiriyoruz...

Sen konusuyorsun... Biz davamizi aciyoruz sikayetimizi yapiyoruz yani hukuki olarak hakkimizi ariyoruz. Ve bunlari da mahkeme kararlari bist bultenlerinde goruyorsun...

Sen daha bir vekalet yazmasini bilmezken avukatimiza ve gruptaki hukukcularimiza sallarken biz sonuc almaya calisiyoruz...

Fark var doktor fark

Sen laf uretmeye devam et nasilsa patronundan 1 lot fazlan varmis ya.... Buna da cok guldum. Sen de ilgi eksikligi var... Seni hep pohpohlamislar...biz ise senin icin kral ciplak diyoruz. Farkimiz biz bilmedigimizi bilenden ogrenmeye calisiyoruz. Sense herseyi biliyorum diyorsu bilemezsin doktor...

Burada rezil oldukca kuyruk acin oluyor biliyorum...

Valla yazdiklarin o kadar sacma ki komik ki sadece vakit gecsin diye ara ara sana yaziyorum.

Hadi bu yazi seni baya oyalar... Ders calis biraz bugun zayif gelmissin...

Kendisi gk ya katilmaz ya da katilamaz... Gk da yonlendirmeleriyle tahtasini kapattirir burada bize akil verir heyyyy Allahim ya

Farkindaysan artik sana beles bilgi de vermiyorum aferin arastiriyorsun..

Simdi bizim 6 aylik bilancoya baktin denetci raporunu gordun goru vermedigini okudun nasil yirtarimin derdindesin

3-12 nci aylarda mi

Yoksa 6-12 aylarda miymis bay ukala )))

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. senin okuduğunu anlama kapasitene bayılıyorum... anlamak isteyeceğini anlıyorsun...

bir TÜRKÇE ci bul bu cümleyi sana anlatsın... ŞART değildir... demek bu...

çok okuman lazım SPK tebliğplerini... şimdi oku bilgilen bence...

milleti uyutma...

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    cahil 6 aylık TABLOLAR için görüş bildirme şartı yoktur... YAPTIRIMIDA yoktur...

azcık oku...

bu TEKNİK BİLGİDİR..

3 - 12 aylık tablolar için ŞARTTIR...

nasıl bilmezsin bunları...

3.  Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Seninle neyle başladım geldiğim yere bak. Bir an sana inansam mı acaba diye düşünmeye başlamıştım. Blokeler kalkmış olsaya getirdin işi. Hani kalkmamıştı. Üstüne üstlük blokeleri kaldırdın sonra da 1/4 toplanmaz 1 ay ertelenir dedin. iyi de bunu o tilki varya işte onun parmağı bir şekilde şirkete uzandığında mümkün olur ancak. Ve Z.T. de halen tilki ye boyun eğecekse yani alavere dalavere işlere de göz kırpacaksa işte o vakit Z.T. kendini kaptırmıştır illaaaaa ki bir yerde tilkinin kendisini kayyuma teslim edecek alavere dalavere işine kurban gidecektir. İşte TAM DA BURADA EVET BURADA BUNU BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. O itibarsızlaştırmaya çalıştığın Sayın AV. ve kendisine inanan ky ekibi var ya işte O ekip tam da burada devreye giriyor yani Z.T. tilkinin tilkilik hareketlerine göz kırpıyorsa işte bu oluşum bu sebepledir ki tüm ciddiyeti ile yoluna devam etmeli ki alavere dalavere işlerinin neticesinde hukuki yollarla işi kayyuma getirmeyi bilmeli. Drtusssssssssssssss sen itibarsızlaştırıldın. Burada bir daha da yazma. Alavere dalavere işlerin tercümanlığını yaptığın bu yolda bu oluşumu bozma gayretin tümü ile tilkinin tilkiliklerini rahatça yapmasını sağlayacaktır. Drtussssssssssssssss sen tümü ile artık kayda değer biiri olmayıp KY için asla ve asla YATIRIM TAVSİYESİ DAHİ DEĞİLSİN.
    Bu nedenledir ki DRTUSSS Av. önderliğindeki oluşumu itibarsızlaştırma gayretindedir . Drtusssssssssss sen itibarsızlaştırıldın. Git nick değiştir yeniden dene YTD
    Son düzenleme : hasson34; 08-09-2017 saat: 22:26. Sebep: düzeltme

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Sen ZT yi ilk GK da mı yoksa ERTELŞENEN GK damı NİSAPSIZ oylamada yönetime sokardın...

Onlar sizin MAKSİMUM kaç hisse getireceğinizi iki tıkla MKK sayfasından hesaplayabiliyolar...
    şu durumda genel kurula çağrıcı ve fesihçilerden katılım çok az olur.genel kurul zeynep tümerin sahip olduğu hisselerle çoğunluk fazlasıyla sağlanarak genel kurul yapılır.
    şöyle bir ihtimal olabilir.son bültendeki suç duyurularının ilk genel kurulda görğşğlmesi yönündeki spk.kararı nedeniyle genel kurula katılmayıp ertelenen genel kurulda bunun görüşülmesini isteyebilirler

5. GÜNDELİKÇİ.... her yerde belli etme kendini... seni bu 300 kişi niye arasında görmez ki

TETİKÇİ mi diyolar bu kalemlere

Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Tüm ky arkadaşlarım. Avukatınız önderliğinde ki tüm oluşum ekibi birbirinize sıkıca sarılın oyunun rengi aslında çok ta net. Evet Z.T. hanım ve E.S. iyi niyete yola çıktı ama birileri halen tilkilik peşinde ve sizler dik durmalısınız ki bu 5 yıllık sizlere yapılan kan emiciliğine bir son veresiniz. Av. tınıza bir an olsun güveninizi kaybetmeyin. Benden demesi. Sizler dik durdukça şirket yönetimi de ya dürüst olsun samimi şekilde davransın sorunları ötelemeyi değil üstüne gidip çözmeye odaklansın ya da sizler Hukukun size verdiği haklarla kayıplarınızı alacaksınız İnşallah. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    senin okuduğunu anlama kapasitene bayılıyorum... anlamak isteyeceğini anlıyorsun...

bir TÜRKÇE ci bul bu cümleyi sana anlatsın... ŞART değildir... demek bu...

çok okuman lazım SPK tebliğplerini... şimdi oku bilgilen bence...

milleti uyutma...
    3 ayliklarda denetci raporu oluyor mu doktor hemen kiviriyorsun...

Sayin cinali son cezalarin gk da bilgilendirme amacli gorusulmesini istiyor spk...

Yani cezai mueyyidesini zaten mahkemeler verecek...

Gk da tum yatirimcilari bilgilendirin tum yatirimcilarin dava acma hakki var diyor...

7. Daha dün GÜNDELİKÇİYİM diyip piyasayı çıktığı yazıları unutan zata bak

Daha düne kadar güzelim TÜRKÇEMİZİ katlettiği için kendine yazdıklarımı unutmuş...

Sen donla dolaşırken biz bu topiklerde yazardık, okurduk...

daha çok ekmek yemen lazım...

hasson... sana faydam oldu... Güzelim TÜRKÇEMİZE hakaret etmemeyi öğretmek oldu...

8.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    GÜNDELİKÇİ.... her yerde belli etme kendini... seni bu 300 kişi niye arasında görmez ki

TETİKÇİ mi diyolar bu kalemlere
    Ne biliyorsun aramizda hic olmadigini..

Bak hemen iftira at... Kocaman adamsin sıkistinmi hemen iftira at, camur at, itibarsizlastir.... Hic olmadi kivir... Lutfen biraz sakin ol sampiyon

Sayfa 266/964 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •