Sayfa 304/964 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Vay vay vay...

ZT % 75 ne kaç kuruş verdi ben söyleyim mi... KALBİNE inmesin bu gerceği duyunca

sen kaç TL zarardasın şuan

ZEKİ çocuk...

cinali yazdıklarımın büyük çoğunluğunu anlayacak ZEKADA merak etme ben SENİN ALAYACAK kapasiteni İNMEYE çalışıyorum... BUNU BİLE ANLAMAMIŞSIN...

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    yav türkçe anlaman yok mu kardaş... memsa ile biz farklıyız senin piyasadaki malın %98, bizim hakim ortakta %75 var beraber hareket ettikleri ile ...

dalga mı geçiyorsun...

halen çarpıtma yapıyorsun... bir sayfalık vekaleti yazıp kendin katılma... sonra gel burada artislik yap patrondan fazla hissem var de...

şu anda hakim ortağı geçme imkanımız yok...

anlamıyor musun sayın cinali ilkokul çocuğunun anlayacağı dilde anlatıyor ama sende anlama nerede

memsa ile bizi kıyaslama senin denetçin seni ilgilendirir bizim ki bizi...

elma ile armut gibi... senin şirketinin hiç bir malı yok %98 piyasada

bizim şirketin gm zengini ve piyasada %25 payı var anlamıyor musun???

2. ACIYORUM bu ZEKANA...

ayın 15. tekrar aynı FİRMAYI sececeksiniz... 2017 yılı için hani sen diyordun ya bizimkisini MAHKEME seçer...
    Dha GK MADDELERİNDEN bi HABERSİn...

Kime ne yazıyorum ben yahu...

Yahu 15.de 2015 ve 2016 yılı tablolarını oylayacaksın vede aynı firmayı OYLAYACAKSIN... belki şimdi anlarsın...

yav kardeşim adam görüş belirtmiyor... daha dün paylaştım başa dönüp durma görüş bildirmemek demek... şirketin bana bilgi belge, protokol, tapu, mutabakatları belirtmediğinden görüş bildiremiyorum diyor adam...

daha dün yazdım TÜRK TİCARET KANUNUNA görede görüş bildirmemek olumsuz görüş olarak algılanıyor... Başa dönüp durma deveye anlatsaydık o bile anlardı...

hem bizim denetçi ile bir sorunumuz yok... Doktor senin yediğin hurmalar şimdi seni kaşıyor... ret verdirdin denetçinize tahtayı kapattırdın... şimdi böyle tırmalıyorsun... bizim denetçi sorunumuz yok senin var senin...

3. Bize ZT nin % 75 i için kaç KURUŞ ta verdiğini yazsana

0 TL > ÇAĞRI ÇAĞRI diye size malı SATTIĞINI ne çabuk unuttun...

ZT size sattığı için sende ÇAĞRI olacak diye aldığın için şuan YAZIYORSUN...

ZT 0 TL lik hisseyi sana ve senin gibilere kaça SATTI ?

ORTALAMAN KAÇ ŞAMPİYON

ACI GERÇEKLER bunlar... NEYE seviniyordun... % 75 PATRONDA mı

4.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    ACIYORUM bu ZEKANA...

ayın 15. tekrar aynı FİRMAYI sececeksiniz... 2017 yılı için hani sen diyordun ya bizimkisini MAHKEME seçer...
    Dha GK MADDELERİNDEN bi HABERSİn...

Kime ne yazıyorum ben yahu...

Yahu 15.de 2015 ve 2016 yılı tablolarını oylayacaksın vede aynı firmayı OYLAYACAKSIN... belki şimdi anlarsın...
    La kardeşim anlamıyor musun?? biz değil zt seçecek zt... hakim ortak... onun 400 küsür milyonu var anlatabildim mi??

emin ol şirket bu denetim şirketinden memnun değildir. Ne kadar anlamasan da bunu mahkeme seçti... tamam mı cancağazım...

5.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Bize ZT nin % 75 i için kaç KURUŞ ta verdiğini yazsana

0 TL > ÇAĞRI ÇAĞRI diye size malı SATTIĞINI ne çabuk unuttun...

ZT size sattığı için sende ÇAĞRI olacak diye aldığın için şuan YAZIYORSUN...

ZT 0 TL lik hisseyi sana ve senin gibilere kaça SATTI ?

ORTALAMAN KAÇ ŞAMPİYON

ACI GERÇEKLER bunlar... NEYE seviniyordun... % 75 PATRONDA mı
    %51 ini bu fiyatlardan satsa yaaaa....

hey Allahım doktor çocuklaşma Allahını seviyorsan...

Bak SBK alır... hem de hemen %51 i 100 milyon bile yapmaz ben bile alırım satsın buluruz parayı...

lara bile 400 milyon...

saçmalama doktor...

6. 400 milyon hisseye bende diyorum ki

Senin yatırdığın PARA kadar PARA yatırmadı diyorum... Sen KAÇ TL yatırdın? ORTALAM kaç?

KAPASİTE ???

Var mı bunu anlayacak...
    La kardeşim anlamıyor musun?? biz değil zt seçecek zt... hakim ortak... onun 400 küsür milyonu var anlatabildim mi??

emin ol şirket bu denetim şirketinden memnun değildir. Ne kadar anlamasan da bunu mahkeme seçti... tamam mı cancağazım...

7. İlgide kayıtlı başvurunuzda Ankara 9. İdare Mahkemesi'nin, Zeynep TÜMER'in Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin (Şirket) diğer ortaklarına pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünün doğmadığına ilişkin 19.06.2017 tarih ve E.2017/1451, K:2017/1930 sayılı kararı çerçevesinde, Zeynep TÜMER ve Bahar Döşem Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Şirket'te sahip oldukları oy haklarındaki donukluğun kendiliğinden ortadan kalkıp kalkmadığı hususunda Kurulumuzdan bilgi talep edilmektedir.

Konuya ilişkin olarak Şirket tarafından 09.08.2017 tarihinde özel durum açıklaması yapılmıştır.

Bilgi edinilmesi rica olunur.

8. Allahım yarrabbim yaaa benim yeni yönetim olarak iyi bir şey yazdım mı??? senaryo kuruyorsun yine...

Biz her adıma karşı temkinliyiz. Bir daha söylüyorum şeffaf oldukları sürece, şirketi düzgün yönettikleri sürece sorun yok.

yok eski tas eski hamam derlerse biz de hukuki olarak hakkımızı ararız... on defa yazdım bunu ne anlıyorsun sen bundan... yeni yönetimimi övüyorum...

neyse herkese iyi geceler....

Sayfa 304/964 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •