merhaba,
ISGSY için, 1,68 iyi bir direnç gibi gözüküyor. burayı kırması durumunda 1,71, burayı kırar ise 1,78 ve 1,84 bantlarına doğru hareketlenmeler olabilir. destek olarak aşağıda 1,65 ve 1,59 bantlarını görüyorum. uzun vadeli yatırımlar için mutlaka bilanço ve karlılık durumlarına da bakmak gerekir. kendi görüşümdür. YTD.
ISGSY güzel hareket yaptı. 1,78 ve 1,84 hareketlerini yaptı. en yüksek şu ana kadar 1,83 gördü ve 1,71 bandına doğru geri süzüldü. bakalım nasıl olacak. Tebrikler ORİYEN73 güzel kağıt bulmuşsun.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir. https://twitter.com/bist_teknik
Yer İmleri