Sayfa 534/1009 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ağabey seninle tarikata girelim.
    Bence sen zaten tarikini belirlemişsin...

Bana gelince...

Bu ülkede altmışını aşanlar sakal bırakır, hac farizesi ve sonrası beş vakit mahalle camii avlusunda tespih çekerler.

Ben de senin gibi yolumu çoktan belirlemiş...

İyi ve ahlaklı insan olmak için kendine güven yeter...

2. Çizgiye yapıştı arkadaş..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolarda kur düşüklüğüne özellikle ihracatçıların feryadı ve MB nı elindeki kaynakları kullanmaya çağırdıkları düşünülecek olursa , Erdoğan'ı da mutlu edecek faiz indirme günlerine geldik demektir...

4.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Çizgiye yapıştı arkadaş..

18 dk kalabildi çizgi altında.

5. ekonomi güçlü mesajı vermeye çalışıyor aklınca mantık izah bilim ilim olmadan aşşağı basıyor çeşmenin başındaki talimat almış. kim yer bunu yahu ? dostum vatandaş 2012 den itibaren o kadar çok kazıklandı ki artık nasır oluştu. yemiyoruz. sen bilirsin. ne kredi ne kaldıraç ne tarihli işlem. kendi içinde kendi partililerini bile ikna edemiyorsun kimse yemiyor.
    -
    olacağı şu tl sıkışıklığı daha da artacak bankada ki seni istemeyen vatandaş inanmayan vatandaş döviz altına dönecek kimi kızıp hesabını kapatacak.
    *
    ekonomiyi daha da bozuyorsunuz sahteliklerinizle devam edin.

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bence sen zaten tarikini belirlemişsin...

Bana gelince...

Bu ülkede altmışını aşanlar sakal bırakır, hac farizesi ve sonrası beş vakit mahalle camii avlusunda tespih çekerler.

Ben de senin gibi yolumu çoktan belirlemiş...

İyi ve ahlaklı insan olmak için kendine güven yeter...
    Yazıdaki son cümle katrilyon değerindeki çek senedi gibi , bozdur, bozdur harca ...

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dolarda kur düşüklüğüne özellikle ihracatçıların feryadı ve MB nı elindeki kaynakları kullanmaya çağırdıkları düşünülecek olursa , Erdoğan'ı da mutlu edecek faiz indirme günlerine geldik demektir...
    dolarla pek ürün satmıyoruz ihracatımızın yüzde 60'ı avrupaya ve euro ile satılıyor. Ayrıca sanayicinin düşük dolar yüksek euro çok işine geliyor. Zira emtia fiyatları dolarla belirleniyor, yani hammeddeyi dolar ile alıp ürünü euro ile satıyorlar.

Bu yüzden euro düşmediği sürece kılını kıpırdatmazlar.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Gedikli: Bizde kurların daha aşağı gitmesi riskli çünkü ihracatı zora sokar şirketlerin karlılığı düşer bu da istihdam sorununu doğurur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 534/1009 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •