Sayfa 545/1009 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by CayCi Yazıyı Oku
    millet hala fed londra diyor. halkbankasının en az yüzde 9 u amerikan sermayesi açıklananlara göre. hedef Türkiye derken dükkana adam ortak zaten. ülkemizdeki bankaların yüzde kaçı amerikan yüzde kaçı avrupa sermayesi ?
    -
    pardon dükkana ortak adamlar zaten ve onlara satarken dükkanı havai fişek patlatıyordun yabancı sermaye geliyor diye. şimdi şikayet ediyorsun. hedefiz diye. sermaye gelirken kendini alkışlatıyorun varlıkları satarken başarı hikayesi yazıyorsun. şimdi adamlar bizi yıkmaya çalışıyor diyorsun kurtarıcınız benim diyorsun satan sensin gene alkış istiyorsun.
    *
    dostum bu ümmetin sorunu ne ?
    Adam dükkana ortak zaten..çok güzel...

Acaba çıkmaya niyeti var mı diye..düşünmek lazım..tekrar olacak ama..

Zengin arabasını dağdan aşırır, fakir düz ovada yolunu şaşırır..

Yaw fırsat bu fırsat MB döviz alımı yapsa ya biraz..

Hani ayranı yok içmeye..o bakımdan..sonra bir bakmışız yabancılara satmışız..

3.  Alıntı Originally Posted by CayCi Yazıyı Oku
    millet hala fed londra diyor. halkbankasının en az yüzde 9 u amerikan sermayesi açıklananlara göre. hedef Türkiye derken dükkana adam ortak zaten. ülkemizdeki bankaların yüzde kaçı amerikan yüzde kaçı avrupa sermayesi ?
    -
    pardon dükkana ortak adamlar zaten ve onlara satarken dükkanı havai fişek patlatıyordun yabancı sermaye geliyor diye. şimdi şikayet ediyorsun hedefiz diye. sermaye gelirken kendini alkışlatıyorun varlıkları satarken başarı hikayesi yazıyorsun. şimdi adamlar bizi yıkmaya çalışıyor diyorsun kurtarıcınız benim diyorsun satan sensin gene alkış istiyorsun. ben gidersem mahvolursunuz diyorsun. rahmetli Atatürk gitti ülke ayakta halen. rahmetli Fatih Sultan Mehmet gitti İstanbul ayakta halen. dostum %49 da kalsan demek ki gene gitmek gibi bir niyetin yok.
    *
    dostum bu ümmetin sorunu ne ?
    katılıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Tıpkı geçenlerde uzunca süre 3,50 üzerinde kalıyoruz imajı verdiği gibi aynı imajı 3.40 üzerindeyiz aşağısı yok şeklinde verebilir. Yani uzunca bir süre 3,40 üzerinde kalabilir ama yine 3,50 deki gibi kumdan kale bu destek bölgesi.

Buralarda Yukarı giden ani ataklar olacak ki dolar tutanın içinde hala umut kalsın.
    Aynı oyun tekrarlanıyor gibi...

Büyük oyuncular "Gel-gel!" yapacak ki dükkana müşteri gelsin...

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dolara mudahele geliyor
    Dolarin neden arttigini goruyor muyuz gencler
    Fed jpy fln fisman goygoy u na bir daha bakmayin

6.  Alıntı Originally Posted by yyeemm Yazıyı Oku
    cumhurbaşkanı konuşmuş:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana dönüşü bankaların kredi faizlerine dikkat çekti. Erdoğan, “Kesinlikle sıkıştıracağız, öyle yüzde 15,16,18’lere varan kredi faizleri ile olmaz. Başbakanımızla beraber ilgili bakanlarla konuşacağız. ‘Bunu aşağı çekeceksiniz ona göre’ diyeceğiz. Sürümden kazanmak lazım, yatırımcıyı köşeye sıkıştırarak değil†diye konuştu."
    Yukarıdaki ifadeye kesinlikle inanmıyorum. Mevcut iktidar kredi faizlerinin düşmesini kesinlikle istemiyor. Bankacılar bilmemne derneği başkanı eski siyasi arkadaş ne dedi: koşmaktan dil 5 metre dışarıda artık dinlenmem lazım. Danışman ne dedi: yetmez ver kamçıyı. Ver krediyi al KKDF'yi, BSMV'yi. Kesinlikle Dünyadan habersiz bir açıklama. Yüzde 15 - 16 tüketici faizi kredisi yok Türkiye'de. Tüketici kredisi faizleri yüzde 19-21 arasında. Yüzde 15 gerçek enflasyonun olduğu bir ülkede yüzde 15 kredi alamazsın. Hem krediyi alsan ne olacak. Alan sanki gidip yatırım yapıyor.

Enflasyon düşmediği sürece o kredi faizleri düşmez.
    Son düzenleme : serothehero; 12-09-2017 saat: 13:54.

7. Symbol Last Price Change % Change
    TRY=X
    USD/TRY 3.4315 +0.0257 +0.75%
    ZAR=X
    USD/ZAR 12.9591 +0.0067 +0.05%
    MXN=X
    USD/MXN 17.707 +0.0383 +0.22%
    BRL=X
    USD/BRL 3.10 0.00 0.00%
    PLN=X
    USD/PLN 3.5606 +0.0109 +0.31%

8.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Aynı oyun tekrarlanıyor gibi...

Büyük oyuncular "Gel-gel!" yapacak ki dükkana müşteri gelsin...
    Birinizde bir grafik çizip 3,50 neden kumdan kale, 3,40 neden kağıttan uçak bir açıklasanız dişimi kırıcam.

Sayfa 545/1009 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •