Sayfa 39/151 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 1202 madde; 305 - 312 arası.

Konu: DMISH - Mish Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A. Ş.

1. sıkıntı...

bugün taban kapatacağız anlaşılan,bugün taban kapatırsak yarın da - açılış olur.....başladığımız yere geri dönüş...bir kere de satmadığıma pişman olmayayım be arkadaş...ekizden kar yaptım,satmadım aldığım fiyata geldi,keza bunda da...ha satmazsam 5e-10 a katlar eminim....trnstürk ne halt olduda 10 katlamıştı zamanında...şansımın içine tüküreyim....

3.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    bugün taban kapatacağız anlaşılan,bugün taban kapatırsak yarın da - açılış olur.....başladığımız yere geri dönüş...bir kere de satmadığıma pişman olmayayım be arkadaş...ekizden kar yaptım,satmadım aldığım fiyata geldi,keza bunda da...ha satmazsam 5e-10 a katlar eminim....trnstürk ne halt olduda 10 katlamıştı zamanında...şansımın içine tüküreyim....
    Karamsarlık yaratmak adamların işi. Bu tuzaga gelmeyin bence sakin olmak iyidir. Satarsınız geri düşüyor diye bi toplar bu seferde sattıgına pişman olursun. Sakin olup beklemekte yarar var

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. durduk yere kim niye bu kağıtla oynadı oda ayrı bi muamma.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Unlu sahneye çıkmadı,inşallah diğer işlemlerde ortaya çıkar...

Sayfa 39/151 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •