Sayfa 46/140 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon
Arama sonucu : 1115 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Vadeli islemler yarismasi

1.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    134950 1 poz long
    Lütfen yanlış anlamayın Poz açarken dikkat ettiğiniz grafik formasyon nedir merak ettim ..

2. Borsada herkesin tek amacı var oda para kazanmak....

Çeşme akarken suyunuzu doldurun....

Yoksa zaman gelecek Su illaki kesilecek.

Ben 134950 2 long pozu ŞARTLI 135.750 de flat'la diye talimat veriyorum .....

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Lütfen yanlış anlamayın Poz açarken dikkat ettiğiniz grafik formasyon nedir merak ettim ..
    formasyon yok, bilinen basit indikatörler. sadece sinyal alınacağını hissettiğimde emir veriyorum. sinyal oluştuğunda geç kalınmış oluyor.

135275 long 1poz

5.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Ne bu millet , poker ceviriyormus gibi

Tıkır tıkır LONG flat Short dönüp duruyorsunuz

Bu ne hız

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
    şortları yanlış zamanda kapattik hep bu aceleci olmaktan ileri geliyor . bugün eksi olucagini dün tahmin etmiştim ama guvenemedim
    Hamdım Piştim Yandım

6. tahminim yarinda kirmizi olur ama güvenemiyorum.masada kalalim bir süre,gibrastikca daha hızlı batariz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    şortları yanlış zamanda kapattik hep bu aceleci olmaktan ileri geliyor . bugün eksi olucagini dün tahmin etmiştim ama guvenemedim
    ky zararda oturur, karda rahatsız olur. pala da bu durumdan faydalanır, elmanın olmasını bekler, ky ham iken toplar. kendimden biliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben 134950 2 long pozu ŞARTLI 135.750 de flat'la diye talimat veriyorum .....
    Ekrandan kalktığımdan görmedim son bir saatte 135.750 gorulmeyip benim şartlı poz askıda mı kalmis oluyor?

Sayfa 46/140 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •