Sayfa 123/948 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 977 - 984 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Tehlikeli sulardayiz yine, guvenlik samandiralari coktan asildi, buralar yuzme bilmeyenlere gore hic degil... Ustadin kucuk bir yanilma payiyla isaret ettigi gibi, bilancoyla birlikte Is Yatirim yine basti mali... Bati cephesinde degisen bir sey yok gibi gorunuste, kantarin topuzunu biraz fazla kacirdigini hesaba katmaz isek tabii bu kez...
    Bununla birlikte artik farkli bir sahnede sergilenecegini dusunuyorum onumuzdeki sezondaki tiyatrolarin... 9 aylikta bilanco beklentisini perdeleyemezler artik... Tahta da islem hacmi ve Is Yatirim'in bastigi 1 milyon lota karsilik (al gulum ver gulum demek ki) hic olmadigi kadar sig aslinda... Pasife yazildigin her mal 10 dakika icerisinde dusuyor kucaginiza... Sektorun buyukleri ucmus... Bilancoda aksi yondeki tum maharetlerine karsilik muthis... Asagi salvolar da iyice kisitli artik, demek ki disaridan hupletilebilecek mal, alinan riski karsilayamayacak duzeyde... Endeksi sallamadan kendine guvenli hareketleri de goz kamastirdi son zamanlarda... Bu saatten sonra, alinabilecek kagit da kalmamisken ortaliklarda fazlasiyla, dolar bazinda halka arz rakamlaridir benim icin hedef... Yavas, sakin ve dustukce artirulacqk pozisyonlarla bilancoya, AB'ye ihracata, sektore, sirketin gelecegine yatirim yapilma zamanidir belki de... Orta ve uzun vadeli boyle bir yatirima baslamayi planliyorum onumuzdeki gunlerde... Bu fiyatlarin cok altina inilemeyecegi de gun gibi ortada, o riske de pek girmeye niyetleri yok zaten... Silvir'da Ali Cengiz oyununun hic bitmeyecegi unutumamali asla!.. Bir onerim de patronlara, buradan... Yeni bir sayfa acmak istiyorsunuz, anliyorum... Marka degeri, istkrarli buyume, karlilik ve en onemlisi de sayginlik.... Amenna hepsi guzel ama bu tahtayi emanet ettiklerinizle olmaz bu is!. Kaldi mi bu devirde boylesi, ayi piyasalarinin aldi kacti tiplerinden bu devirde, Allah askina!.. Herif(ler)te vizyon sifir bir kere yahu! Bakin soyle bir cevrenizdeki tahtalara... Millet uzaya cikti, bir ayilin artik!. Valla bak! Olmaz bu adam(lar)la!. Selamlar, saygilar, bol kazqnclar... Iyi bayramlar...
    Yatirim tavsiyesi degildir...

2. 30 Ekim

30 Ekim bu yılın ilk birleşik bilançosunun geleceği tarih.
    Daha önceki bilançolardan farkı bu yılın haziran ayında Silverline Ankastre ile Silverline Endüstri ve Gümüşmak birleşti.
    Konsolide gelen bilanço yerine SOLO bir bilanço gelecek
    Gerçi eskiden de konsolide oluyordu ama bu 9 aylık ilk SOLO bilanço
    diğerlerinden farklı olacak gibi. Üretimi de satışları da birlikte göreceğiz.
    Satışlardaki düzenli artış, borçların iyi yönetimi, yatırımların tamamlanması
    bilançoya olumlu yansıyacak.
    Beklenti büyük olunca hisse de yerinde duramıyor artık.
    YTD

3. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. 1,90 üstü tutunamazsa,tekrar 1,80

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bekleyenler çok galiba, her gün %2-3 prim. Tam da bildiğim bir spek in işi

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin +175 olurken, ortalama tahmin +154 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +320 puan olurken, en düşük beklenti -94 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin 3'ü negatif, 26'sı pozitif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +175
    Ortalama : +154
    Maksimum : +320
    Minimum : -94
    Katılımcı: 29

7. Silvircilar nasilsiniz iyimisiniz keyfiniz iyimi

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    Silvircilar nasilsiniz iyimisiniz keyfiniz iyimi

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benim şöyle fena değil ama ne kadar devam edecek bu ufak ufak artırmalar merak ediyorum doğrusu.

Sayfa 123/948 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •