Sayfa 184/650 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Eski haberleri ve haberlere verdiği tepkileri ile gün sonu kapanışları hatırladıkça umut besleyemiyorum. Umarım bıkmadan satanların niyetleri bu sefer kursaklarında kalır.

Piyasa bu haberi iyi algılarsa teknik de destekliyor aslında. Diplerden dönüş, bu günkü genel düşüşe rağmen primli kapanması normal şartlarda olumlu düşünmemizi gerektiriyor. Hatta soluksuz 3.2 lere gelebilir düşüncesini doğuruyor... Ancak gelin görün ki bu kağıdın adı Vertü..
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Trendman Yazıyı Oku
    Eski haberleri ve haberlere verdiği tepkileri ile gün sonu kapanışları hatırladıkça umut besleyemiyorum. Umarım bıkmadan satanların niyetleri bu sefer kursaklarında kalır.
    YTD
    Sayın Trendman ; Haberi yorumlarmisin. Bir de şunu merak ediyorum. Neden bağlı şirketlerinin hepside sermaye artirimi yapmış. Sermaye artirinca ya bedelsiz ya da nakit vermesi gerek mermi?

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sermaye artışı VERTÜ'de değil. O nedenle hissenin bedelsiz vermesi söz konusu değil. Vertü iştiraklerinin sermaye yapılarının güçlendirilmesi tabi ki olumlu...
    Şirketimizin %44 oranında payının bulunduğu Girişim Şirketi Profreight Taşımacılık Hizmetleri A.Ş'nin 5.000.000 TL tutarındaki mevcut sermayesinin geçmiş yıl karlarından karşılanmak üzere 3.000.000 TL bedelsiz artırımla 8.000.000 TL'ye çıkarılmasına ilişkin tescil işlemi 13.09.2017 (bugün) tarihinde gerçekleşmiştir.
    Bedelsiz sermaye artırım işlemleri sonucunda Şirketimiz 1.320.000 TL nominal değerli bedelsiz pay elde etmiş olup, sermaye payı tutarı 2.200.000 TL'den 3.520.000 TL'ye yükselmiştir.
    Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Ancak bu artırım nedeniyle VERTU de sermaye artışı olmuştur.
    Bence yarın vertü açılış fiyatı bölünmüş fiyattan olmalıdır...
    Enterasan bir durum ?
    YTD

4. İştiraklerinin sermayeleri güçleniyor.dolayısıyla kendiside güçleniyor.tabi bu artırımları ya nakit yada hisse satarak sağlıyor.olumlu algılamak lazım.2.64 ü geçerse ve 2.64 destek olursa yükseliş başladı demektir..

5. Üçlü dibi mevcut ve W Formasyonu yapmış. hissede onay almış görüntüsü var. kap haberlerinin etkisi ile yarın yoluna devam edeceğe benzer. herkese bol kazançlar. ytd

6. Yükseliş başladı, sanki. Hadi hayırlısı. Ytd

SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Ekmek çıkarmı 😎
    Varmış varmış
    Ben sana al sat tut mu dedim ?
    Mantıklı bakmayı öğren ben sana tavsiye vermiyorum düşüncelerimi paylaşıyorum.

8. 2.72 nin takip edilmesinde fayda var.

Sayfa 184/650 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •