Sayfa 181/487 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. bas lan basabildiğin kadar...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

2. Nereye basıyor. Sabreden ky kazanır

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. % 5-6 görse tüm kyler destek verir. Hayırlı olsun

4. Yeni martı modeli bir sal iki yükselt

5. 1,00 altındaki tüm hareketler alım için değerlendirilebilir bedelli veren bir kağıtta 0,90 lı rakamlar psikolojiye oynuyor bence

6. Derinlik gören var mı

7.  Alıntı Originally Posted by SEKO341 Yazıyı Oku
    Günaydın bugünde twitirda da tavan mi yapicaz yoksa hergün öyle yazılıyor da hep aynı şeyi görüyoruz tavan yapsa anca maliyetimiz gelir ne kazandık hiç hep sağlık ve huzur bakiyorlar nefret ediyorum
    kapanışı merak ediyorum ama yine milletin ahini alacaklar belli oldu

8.  Alıntı Originally Posted by SEKO341 Yazıyı Oku
    twitirda da takip ediyorum birileri tarafından hergün bugün tavan 1.15 üstü boş yok alıyorum yok burasina destek oluyor alıyorum şimdi açıkcilar yakalanmış savasiyorlar hep açıkcilar gün sonu burdan kapanacak 1.xx hedef buraya getirdik burdan üstü tavan sabah 1.xx yesileniyor üstü akşam %5 eksi puan ile 2 haftadan buyana 1.23 iken yani kapanışı o şekilde yaptilar tavan olacak haydi aksama 1... olacak çıkacak kaçacak burdan surdan hep hüsran hergün kapanısa yakın emirler siliniyor hooopp hisse bir önceki kapanısa 7 kademe assagiya bastilar birazdaha aldim sabır ne kadar kadar sabır anlamış değilim çoğu ky 1.18 den üstü maliyetli yazık ve cok saglam yazık
    Evet evet nokta

Sayfa 181/487 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •