Sayfa 22/844 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 169 - 176 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

2. Hissenin 6 aylık kârı aşağı yukarı 17 milyon sermayesi 635000 TL piyasada yanlış bilmiyorsam 65 bin lotu, var.Daha ne olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Haklısın son 2019 aralık ay aralık olmayabilir ama 2019 sonları.Kote olamayanlar yok hükmünde olacaktı Amaaaaaaaa mahkeme kararı ile kazanılmış haktır dendi ve o karar iptal oldu.Sanırsam yibitaş şirketinin internet sitesinde bulabilirsin bu haberi.Borsaya kote olmadan öncede bedelli ve bedelsis olarak çeşitli sermaye arttırımları mevcut bunuda işbir in kendi sitesinden yatırımcı ve sermaye arttırımlarından bulabilirsiniz. Yani ÇÖP OLMAYACAK.
    Beyfendi , ayrıntı ile beni rezil etmek yerine , benim anlatmaya çalıştığım , 2019 çok az bir hisse kote olursa ne olucak .
    çok fazla bir hisse kote olursa ne olucak .. neden yıllardır 3-5 bin lotla tavan olan hisse 100 tl de bekledi bunun bir hakimi yokmu sizce .. ben borsa ya 1995 te başladım . forumlarda olanları iyi bilirim .

6.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Yanlış bilgi şirketin %80 civarı halka açık!
    lütfen düşünün benim anlattığım konuda halka açılık oranının %80 yada 100 olması benim yazımı çok mu etkiliyor
    Beyfendi , ayrıntı ile beni rezil etmek yerine , benim anlatmaya çalıştığım , 2019 çok az bir hisse kote olursa ne olucak .
    çok fazla bir hisse kote olursa ne olucak .. neden yıllardır 3-5 bin lotla tavan olan hisse 100 tl de bekledi bunun bir hakimi yokmu sizce .. ben borsa ya 1995 te başladım . forumlarda olanları iyi bilirim .

Evet sevgili beyler ve bayanlar iyi tatiller sayın işbirciler

Alıntı Originally Posted by DÖRTGÖZ Yazıyı Oku
    lütfen düşünün benim anlattığım konuda halka açılık oranının %80 yada 100 olması benim yazımı çok mu etkiliyor
    Sizi neden rezil edelim dörtgöz arkadaşım? Sadece sizin anlatmak istediğiniz tam anlaşılmamış!

Sayfa 22/844 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •